Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 704
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 855
  • Бургас
106лв.

# 856
Никакви писаници не ме притесняват мен!
Получих си Тендъра от Парфюми Шоп,  както писах и ще си го отворя с кеф на Коледа, ако издържа до тогава! Laughing
Отчете си ми кода и всичко! Без забележки! Сега не ме подстрекавайте да го отварям, де! Laughing
Който го е страх, да не чете темата и това е! Това със сигурност е най-сигурно, за да не ви излъжат!
Започва да ми намирисва на оная приказка: "Най ме е страх да не изстина и да... не се мина!"
Точно затова четем, за да не се минем! Самото заглавие на темата е показателно - "Изпитани сайтове за парфюми". Е, съответно четем и споделяме мнения за съответния сайт- както положителни, така и отрицателни.
За мен случая с кода ясно говори за непочненост от страна на сайта!
Пак казвам, не е въпрос за 10 лв., а  за умишлено подвеждане на потребителя и явно изразена некоректност.

# 857
Ако проблемът са тези 10лв, пишете им мейл с молба да променят сумата на наложения платеж до съответната с приложен код. Възможно е с едно тел обаждане от тяхна страна, стига да  пожелаят.

# 858
Именно това правя от вчера. Веднага, след като видях, че кодът не е отчел, им звънях и то няколко пъти - не вдигат, писах им- не отговарят.
Днес също им звънях- без резултат.

# 859
И двата ми комплекта на Filorga са със срок на годност 28.06.2020г. Отиде ми подаръчето. Rolling Eyes
Много неприятно. Аз нямаше да ги взема. Вероятно нещо друго сте поръчали с комплектите. Дано Ви приемат рекламацията. Нямат основание да откажат.

Кои са тези комплекти с изтекъл срок?

# 860
И аз си взех Жадорчето от parfimo днес - всичко е 6, познавам ароматa прекрасно и се радвам, че успях да го купя на тази ценa.

Аз пък да се оплача от Мейкъп.. поръчах това чудовищенце на тази цена, но както си и очаквах, ми се обадиха да кажат, че не е наличен..ще имат доставка до ден-два, но ще е с по-висока цена.. Ами не, мерси, има и други сайтове, но не се прави така.. мрън!

Скрит текст:
Държиш ли е да е 30 мл?

# 861
  • София
2 поръчки пуснах към Парфюми шоп тази събота и неделя и двата пъти с регистрацията ми и 2х отчете кода. Сайта им е кофти и може технически да е проблема. Когато им писах, получих известие за не доставен мейл. Пак им писах, писах и тук. Отговор получих от Андроид апликация. Всичко точно и коректно. Анулиран ми беше първата поръчка, както пожелах. Отговорих им отново и благодарих обратно. Обади ми се на следващия ден една жена за потвърждение още веднъж на поръчката и да пита, дали ми е удобно да я получа на следващия ден.
Не виждам нищо некоректно, което да не се оправи с писмена комуникация.
Отделно тук посочиха телефона за контакт и по Вайбъра.

# 862
И аз не виждам нищо некоректно в парфюми-шоп. Поръчали сте тестер, получили сте тестер, искате да го връщате. Ами, по принцип тестери дори не се приемат за замяна или връщане, а те са ви уважили желанието да върнете и да ви възстановят даже голяма част от сумата. Не мисля, че проблемът е в тях. Когато си поръчвам тестер, освен че е по-евтин, винаги имам едно наум, че може да е ползван, за оригиналност друга тема.

# 863
Вчера 3 пъти писах в контактната форма на Парфюми шоп. Без отговор от тяхна страна.
3 или 4 пъти им звънях  вчера, днес също - без резултат, никой не отговаря.
Сега им изпратих  e- mail.
Да видим.

# 864
И аз не виждам нищо некоректно в парфюми-шоп. Поръчали сте тестер, получили сте тестер, искате да го връщате. Ами, по принцип тестери дори не се приемат за замяна или връщане, а те са ви уважили желанието да върнете и да ви възстановят даже голяма част от сумата. Не мисля, че проблемът е в тях. Когато си поръчвам тестер, освен че е по-евтин, винаги имам едно наум, че може да е ползван, за оригиналност друга тема.
Пореден пост пишете без да сте дочели кой какво пише..
Всеки е свободен да си дава парите където реши! Никой не е в състояние да ми промени мнението в случая. Аз показах какво точно ме озадачи с конкретния парфюм. Всяка стока закупена онлайн може да се върне по закон в указания срок!

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 19:52 от luckystar

# 865
luckystar, виж на снимката от сайта на Килиън, долу капачката отстрани

# 866
luckystar, виж на снимката от сайта на Килиън, долу капачката отстрани

При мен е не само отстрани.

За пореден път пиша, че си имам парфюм от серията, закупен от сайта на Kilian. Смятам въпроса за приключен!!!

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 20:01 от luckystar

# 867
Ех, ако беше принцесата, на мига щях я приютя Wink. Luckystar, щом толкова се съмняваш, свържи се с официалния сайт. За мене си е абсолютно попадение, уникално, неповторимо. Изобщо не бих си помислила, че е менте. Че кой ще прави такова менте, което да не прилича на оригинала?

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 08:46 от effe

# 868
Luckystar, oк. За мен казусът е интересен. И аз имам закупени няколко Килиъна от Калин, ще си ги мерим ли сега?

# 869
Luckystar, oк. За мен казусът е интересен. И аз имам закупени няколко Килиъна от Калин, ще си ги мерим ли сега?
Не става въпрос за мерене, а за това, че имам капачка, с която да сравнявам от парфюм, в който не се съмнявам.
Интересно ми е защо прерасна в лични нападки всичко това.

Общи условия

Активация на акаунт