Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 717
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Мagicjo, благодаря, дано сколасат до събота с моята. Simple Smile

# 841
  • София
Мисля, че ще успеят, ако е до офис.

# 842
Момичета, моля тези, които поръчаха Chanel Chance eau Tendre EDT  от parfumi shop , да споделят всичко наред ли е - имам предвид автентичността на парфюма.
Поръчах и аз вчера, но след прочетеното по- горе, съм леко притеснена.
Чудя се дали изобщо да взема пратката.

# 843
И двата ми комплекта на Filorga са със срок на годност 28.06.2020г. Отиде ми подаръчето. Rolling Eyes

# 844
Момичета, моля тези, които поръчаха Chanel Chance eau Tendre EDT  от parfumi shop , да споделят всичко наред ли е - имам предвид автентичността на парфюма.
Поръчах и аз вчера, но след прочетеното по- горе, съм леко притеснена.
Чудя се дали изобщо да взема пратката.
Аз имам едп от тях, идеален е.

# 845
Пролетта купих ЕДТ от тях, нямам никакви проблеми и/или подозрения. Купила съм и поне още 10 парфюма от тях, като няколко са Шанели.

# 846
  • Бургас
Лирена, моят Тендър още вчера беше в офиса на Спиди, но реших да не рискувам след прочетеното последните страници.Върнах го направо без да плащам нищо, а и ми направи много лошо впечатление, че не са ми приспаднали 10лв с кода.Не съм за 10 кинта, но това е положението, не взех парфюма.Няма да се правя на циганка за 30- 40 лв и сега като отворят ще си го поръчам от Сефора да ми е спокойно.

# 847
magicio моля може и на лични кажи нещо за Floriental ?

Да не е спам получих от нотино ,някои неща за мен и за подаръци с кода за намаление и различни подаръчета , едното е Black Opium мини за детето ,много е кукленско минито...

# 848
Базата му е божествена, изискана женственост и чувственост. Ако харесваш сини сливи в парфюм няма да имаш проблем с този. Ще си го разнасям още до решение, имам ценни няколко капки.

# 849
Лирена, моят Тендър още вчера беше в офиса на Спиди, но реших да не рискувам след прочетеното последните страници.Върнах го направо без да плащам нищо, а и ми направи много лошо впечатление, че не са ми приспаднали 10лв с кода.Не съм за 10 кинта, но това е положението, не взех парфюма.Няма да се правя на циганка за 30- 40 лв и сега като отворят ще си го поръчам от Сефора да ми е спокойно.
Абсолютно същото се получи и при мен с кода.
Въведох го, видях, че се калкулира, но накрая, след като приключих поръчката, се оказа, че кода не е включен.
Звънях им няколко пъти - не вдигат.
Писах им, никакъв отговор.
Днес имах пропуснато повикване от тях, (бях си оставила телефона в другата стая), звъннах почти веднага- отново не вдигнаха.
И аз не съм за тези 10 лв., но постъпката им с този код е меко казано грозна.

# 850
  • Варна
Отново наличен GUERLAIN MON GUERLAIN INTENSE
в парфимо https://www.parfimo.bg/guerlain-mon-guerlain-intense-eau-de-parf … ni-100-ml-tester/.

# 851
  • София
Никакви писаници не ме притесняват мен!
Получих си Тендъра от Парфюми Шоп,  както писах и ще си го отворя с кеф на Коледа, ако издържа до тогава! Laughing
Отчете си ми кода и всичко! Без забележки! Сега не ме подстрекавайте да го отварям, де! Laughing
Който го е страх, да не чете темата и това е! Това със сигурност е най-сигурно, за да не ви излъжат!
Започва да ми намирисва на оная приказка: "Най ме е страх да не изстина и да... не се мина!"

# 852
  • BG-DE
Направих поръчка от Елинор с опция за взимане от офиса им и в потвърдителния мейл ми е отбелязано начин на плащане банков превод, аз ли съм объркала нещо, макар че съм сигурна, че отбелязах наложен платеж, или заради личното получаване е така 🤔

# 853
  • София
На каква цена беше? ( че вече е свършил)

# 854
Аз пък да се оплача от Мейкъп.. поръчах това чудовищенце на тази цена, но както си и очаквах, ми се обадиха да кажат, че не е наличен..ще имат доставка до ден-два, но ще е с по-висока цена.. Ами не, мерси, има и други сайтове, но не се прави така.. мрън!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт