Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 101 543
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 120
Fiona1, Фръц!, благодаря за споделеното, момичета! 🌺
От петък се въртя около Idôle L'Intense и щях да го поръчам от сайт, но тук цената с кода и с "КЪСМЕТ" (нямам други кодове), стъпи много добре и... това ще ми е коледният малък подарък, защото големият ми е безценен и не се купува от никъде... (но това е друга тема). Като типична парфюмна лакомия поръчах 75 мл. 😇
Колко излезе Идола?

# 121
Fiona1, Фръц!, благодаря за споделеното, момичета! 🌺
От петък се въртя около Idôle L'Intense и щях да го поръчам от сайт, но тук цената с кода и с "КЪСМЕТ" (нямам други кодове), стъпи много добре и... това ще ми е коледният малък подарък, защото големият ми е безценен и не се купува от никъде... (но това е друга тема). Като типична парфюмна лакомия поръчах 75 мл. 😇
Честито! Малко ароматерапия, дано вече всичко е зад гърба ви.
Ще чакам да споделиш в другата тема за аромата. Аз засега ще се въздържа. Все още съм на диета. Но ще го тествам и ако се появи някое мини ще си поръчам.
Някой засичал ли е някъде мини Омнии на Bvlgari (15ml)?

# 122
Винаги можеш сама да провериш, без да завършваш поръчката  -  161.12лв

# 123
161,12 лв
В -spam292- e 140 лв.

# 124
  • София
Dari_77 мини Bvlgari по 15 мл купих от Елинор. Сега не го виждам този комплект, но може да ги следиш.

# 125
FatalSnare, благодаря! Аз видях в Елинор, че пише "Очакваме наличност" на някои, ама дали наистина ще заредят? Иначе посочените цени са супер.

# 126
И аз искам тези минита. Следя откакто тук споделиха за тях, но нямам успех.
Дано Елинор ги заредят скоро и повече от 1 брой Simple Smile

# 127
  • виртуално
50мл тестер на Idole Intense от парфимо ми излезе 86лв
Който не го е купил нека следи, със сигурност ще се появи отново

Към момента дебна само Libre Intense и приключвам поне за някалко месеца.
Държа го в кошницата на 93лв и чакам някой коледен код от нотино

# 128
Видях го тогава, но не бях решила, че го искам. Ами... не може всичко винаги да е супер изгодно. Simple Smile 75 мл продукт за 160 от световна верига е добре. Можех и от biz да го взема, но реших от Дъглас. Здраве да е!

# 129
  • Варна
Цитат на: Dari_77

Някой засичал ли е някъде мини Омнии на Bvlgari (15ml)?
Dari_77, мини Омния Pink Sapphire видях в Елфрагранс- 15мл/33 лв.

# 130
  • София
Много красива празнична тема! Gift Heart
Благодаря и да се запиша Simple Smile
Очаквам поръчка от Masque Milano. За първи път поръчвам от сайта им и сега ще следя как ще се я изпълнят.
Държа да се оплача от сайта на BDK Parfums. Буквално не ми позволи да поръчвам, толкова странно поведение на онлайн магазин не бях виждала.
Успешни покупки и празнично настроение, дами и господа! Heart Exl
Moже ли да споделиш дали всичко е било наред, като получиш? Simple Smile От известно време Masque Milano имат 10-тички, които са налични само в техния сайт, мисля, и няколко пъти съм се изкушавала да поръчам, но засега не съм.
Жалко за BDK, изчерпани наличности, неработещ сайт... Вкарват си автогол.

# 131
  • София
Дами, тези двата дали идват с капачка?

# 132
Рапунцел,може ли линк за следене? От 100(около) аромата,които пробвах със стабилно носене,може би този ми се стори най-траен и излъчващ. И прекрасен аромат. Но съм решила, че искам и някои от другите
Скрит текст:
(л интреди интенз,Либре интенз и Златната орхидея,които за жалост не покават трайност на кожа)
И ще ги купя само на супер цени.

# 133
  • виртуално
Рапунцел,може ли линк за следене? От 100(около) аромата,които пробвах със стабилно носене,може би този ми се стори най-траен и излъчващ. И прекрасен аромат.
https://www.parfimo.bg/lancome-idole-l-intense-eau-de-parfum-za- … eni-50-ml-tester/

При мен L'Interdit  е много траен, за разлика от Интенз версията

# 134
Има ли някой наблюдение на цените в безмитния на летище София?  Възможно ли е 60 мл. Мадмоазел да е 50 лв. там?

Общи условия

Активация на акаунт