Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 100 282
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 105
Денси, сигурно не се е публикувал отговорът, защото следя темата, а не съм видяла поста.
Много ли са различни от Montal Sensual instinct? Него си го нося с удоволствие и ми носи комплименти. Независимо, че са копия решила съм, че единия ще се взима, но търся по-добрия от двата. Grinning
Между другото днес получих имейл от Perli.bg  и Parfum.bg (май са един и същи търговец-Конкорд), че са заредили продукт Sensual instinct за 136 лв., което мисля е добра цена, особено като се има предвид, че рядко се зарежда он- и офлайн.

# 106
Да, има прилики, но Монталът е нишов парфюм и му личи много/ той има невероятна шоколадова сложна роза/, а тези са по- обикновени с доста смоли. Не бих взела нито един, ако имам Монтала. Поръчай си нещо по- хубаво и различно.

# 107
  • Варна
Аз се радвам на това мини съкровище от миналата седмица. От Мейкъп, с отстъпка за РД излезе 54 лв.

Парфюми обичам да избирам и да подарявам, най- вече на мъжа ми и на тийнейджъра.  Обичам да ми подаряват, но предпочитам да помогна в избора Simple Smile

# 108
Поръчвал ли е някой от директно от https://montaleparfums.com ? Колко излиза доставката?

# 109
В момента в Makeup видях много добри цени на Metallique и Noir Extreme Tom Ford, (около 155-164лв) както и нa 30мл Olympea Intense (59.40лв)

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 22:31 от tuali

# 110
# 111
  • София
Поръчвал ли е някой от директно от https://montaleparfums.com ? Колко излиза доставката?

15 евро за България.

# 112
Цитат на: Karen lik=topic=1276457.msg41885111#msg41885111 date=1607194766
В това количество трябва да е за пиене. Grinning

Аз чакам Parfait de roses от ибей след няколко неуспешни опита да го купя от сайт на Ланком. Дано този път да го получа.
Karen, от кой търговец си го поръча? Аз съм набелязала 1 търговец с 100% положителни ревюта, но нали е ebay малко се чудя.

# 113
Nякой купувал ли  е парфюми от https://bg-parfum.com/, читав ли е сайта ? Някой беше писал преди 10 години за него. че има общо с мегашоп

# 114
В Дъглас пуснаха 20% над 150лв и 25% над 300лв. Хвана ми и код за 10%, който бях получила затова, че не съм пуснала поръчка в първите 15 дни след регистрация на сайта и общо процентите ми станаха 35%. В очакване съм на J’adore Infinissime (2020) и Lancome idole l’intense (по ваша препоръка), не можах стискам до Коледа.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 10:02 от Fiona1

# 115
Пуснах поръчка в Дъглас и на майтап ми хвана код КЪСМЕТ върху промо цена.  
Пробвайте и вие този код, ако не приема други.

# 116
Фръц, при мен не даде възможност за избор на мостри и затова избрах мъжки, при теб даде ли?

# 117
Парфюмната стоеше неизвестна мостра, но аз взех едно кремче дамско и една мъжка мостра парфюм, която си исках по принцип. Мисля, че пращат дамски парфюми, но ще сложат каквото имат налично и не искат да се ангажират с конкретни, заради големия брой поръчки . Представям си каква лудница е при тях при отворени само 2 физически магазина и то в София.

# 118
Fiona1, Фръц!, благодаря за споделеното, момичета! 🌺
От петък се въртя около Idôle L'Intense и щях да го поръчам от сайт, но тук цената с кода и с "КЪСМЕТ" (нямам други кодове), стъпи много добре и... това ще ми е коледният малък подарък, защото големият ми е безценен и не се купува от никъде... (но това е друга тема). Като типична парфюмна лакомия поръчах 75 мл. 😇

# 119

Общи условия

Активация на акаунт