Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 101 579
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 135
Има ли някой наблюдение на цените в безмитния на летище София?  Възможно ли е 60 мл. Мадмоазел да е 50 лв. там?
Майтапиш ли се?

# 136
Има ли някой наблюдение на цените в безмитния на летище София?  Възможно ли е 60 мл. Мадмоазел да е 50 лв. там?
Абсурд. 50 мл EDTсъм купувала на промоция за около 60 евро.

# 137
Не спя на безмитния на летището, но такава цена за Шанел там не съм виждала. Дори обратното. Точно Шанел ми се сториха хипер скъпи там. Цените на другите парфюми си бяха почти като по сайтовете от които ние си поръчваме.
Ако има някой по запознат да каже.

# 138
Никъде няма такава цена на истински Шанел! A и КМ в 60 мл флакон няма, доколкото ми е известно.
Скрит текст:
Има едни врътки по летището... Работещи там продават боклуци, твърдейки че са от безмитния, не се хващай на подобни приказки. Тези... творения не се доближават по нищо дори до прилична имитация на парфюмите.

Дъглас ме впечатлиха! Поръчката ми е изпратена! В неделя? 🤔 Щом казват...

# 139
Благодаря ви,  попаднах на жена, която твърди, че  е купила от там два и ми предлага единия на тази цена. Запечатан с целофан,  изглежда нормално.

# 140
  • София
Не се връзвай или й поискай копие от касовата бележка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 141
Не. Вземи си от редовно място, магазин, онлайн. Не се връзвайте на разни "доброжелателни" продавачи.

# 142
  • София
Дъглас ме впечатлиха! Поръчката ми е изпратена! В неделя? 🤔 Щом казват...

Последната поръчка, която направих от Дъглас на 30 ml Nuit Blanche беше с взимане от магазин в мол Сердика. Пуснах я един петък вечерта, след 30 мин имах вайбър, че е готова за получаване. Събота сутрин си я взех. Страхотно бързи бяха ❤️.

# 143
Аз също се водя от милилитрите. Ако на официалния сайт го няма в тези милилитри (а момичетата вече потвърдиха това), то е ясно че е менте.
Коко М. е най-имитирания парфюм в света и трябва много да се внимава с него. Имайки в предвид цената му най-добре е да се купува само от 100% доказани търговци като Сефора, или официалния сайт на Шанел както много от момичетата в темата поръчват.

# 144
  • виртуално
Никъде няма такава цена на истински Шанел! A и КМ в 60 мл флакон няма, доколкото ми е известно.

има 3х20мл
с другото съм съгласна

# 145
Ех, как ги харесвам тези 3х20!
Такива са красоти!
Чакат си ред в безкрайния ми парфюмен списък ❤️
Завиждам на всяка дама с такава красота в чантата 🌺

# 146
има 3х20мл
с другото съм съгласна
Е... сега... 😆 Нали разбираш, че не става дума за 3х20 и че никой на три флакона по 20, няма да каже, че продава КМ 60 мл в 1 кутия, запечатана и изглеждаща "нормално" както писа acer, та тоя коментар е малко... Въобще това 60 не е онова 60.

# 147
  • Бургас
Благодаря ви,  попаднах на жена, която твърди, че  е купила от там два и ми предлага единия на тази цена. Запечатан с целофан,  изглежда нормално.
Няма такъв филм, прекалено е хубаво, за да е истина.В оторизиран магазин Кокото Мадмоазел върви около 180лв. за 50-ка.Аз моят Интенз си го купих за повече даже, мисля беше 199лв.Купувай Шанел само от проверени места.

# 148
За лесно достъпни парфюми да се купуват от "една жена ".....ми не го разбирам.

# 149
Такива цени на летището никога не е имало, дори, когато бяха наистина безмитни тия магазини. 😆

Общи условия

Активация на акаунт