Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 101 627
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 210
Принцесата ще стане като Шанела, за който направиха съшия гаф Simple Smile  Само дето него го пуснаха след 2 седмици с вече друга цена!
Не ги харесвам аз тях, играят долно!

# 211
  • София
Направих вчера поръчка за пръв път от Долче. Бг. Никой нищо днес цял ден нито писа, нито се обади. Получих веднага след поръчката вчера автоматично съобщение за поръчка и това беше!
Каква им е практиката? Така ли се бавят друг път? 🤔

# 212
  • Бургас
Какви са тези брутааални цени на Коко Мад. и Алюр за продукт от 300лв. за 100ца в Парфюми шоп.Че те в Сефора са по- евтини.Не купувам 100ци вече, просто не мога да ги изпръскам.

# 213
Не се бавят, ще си получиш направо продукта така, както си го поръчала. Явно е наличен, няма забавяне с доставка и така. Получила си автоматично потвърждение, че поръчката е отразена при тях. И Гет често са така. Обаждат се понякога, но не винаги. Вчера беше неделя, днес е изпратена, утре трябва да е в офис или на адрес. Зависи де, ако е със Спиди... от тях зависи. Simple Smile

# 214
Направих вчера поръчка за пръв път от Долче. Бг. Никой нищо днес цял ден нито писа, нито се обади. Получих веднага след поръчката вчера автоматично съобщение за поръчка и това беше!

Аз наскоро получих пак от тях и всичко беше точно. Обадиха ми се само да ми кажат, че Fulll Incence Montale го нямат без опаковка, каквото поръчах, а като продукт с кутия, но и това ме устройваше, та това и дойде. За 2 дни май дойдоха нещата. Принципно не държа изобщо да ми се обаждат, даже предпочитам да не ми се. Да пускат потвърждение по мейл и готово.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 03:50 от tuali

# 215
Току що попаднах на този сайт, който не е в списъка на първа страница - https://leparfum.bg. Поръчвали ли сте от там, имате ли впечатления? На този разкош ми се спряха очите, цената е добра, а го няма в другите онлайн парфюмерии - https://leparfum.bg/product/34435-chopard-black-incense-malaki.html. Това ще ми е подаръкът от мен за мен Simple Smile, ако е наистина толкова добър, колкото обещават нотките в описанието.

# 216
Току що попаднах на този сайт, който не е в списъка на първа страница - https://leparfum.bg. Поръчвали ли сте от там, имате ли впечатления? На този разкош ми се спряха очите, цената е добра, а го няма в другите онлайн парфюмерии - https://leparfum.bg/product/34435-chopard-black-incense-malaki.html. Това ще ми е подаръкът от мен за мен Simple Smile, ако е наистина толкова добър, колкото обещават нотките в описанието.

Black Incense Malaki е жесток! Аз се влюбих в него моментално. Щях да го купя на момента, но се поколебах ... всъщност май не е лоша идея?!?😀🤣
В Клео на ул. Париж струва под 100 лв. Ако си от София, не се занимавай въобще със сайтове, отиди и си го купи да ти е мирна главата, че си купуваш читав парфюм и не чакаш на Спиди по седем дена..

# 217
Какви са тези брутааални цени на Коко Мад. и Алюр за продукт от 300лв. за 100ца в Парфюми шоп.Че те в Сефора са по- евтини.Не купувам 100ци вече, просто не мога да ги изпръскам.
Цените на Шанел в България, а и не само са фиксирани.

# 218

Black Incense Malaki е жесток! Аз се влюбих в него моментално. Щях да го купя на момента, но се поколебах ... всъщност май не е лоша идея?!?😀🤣
В Клео на ул. Париж струва под 100 лв. Ако си от София, не се занимавай въобще със сайтове, отиди и си го купи да ти е мирна главата, че си купуваш читав парфюм и не чакаш на Спиди по седем дена..
Благодаря за инфото!
Лошото е, че не съм в София, и не се знае кога пак ще пътувам. В Бургас Спиди са много бързи, няма такъв проблем с доставките, поне в офиса, който ползвам.

# 219
  • До сърцето...
Не трябва ли и  www.perli.bg да бъде добавен към списъка на сайтовете на 1 страница?

След като подготвя основните данни на онлайн магазина, ще помоля модератор да го добави към "ДРУГИ САЙТОВЕ от темата, с положителни отзиви". Ще добавя и Parfum.bg.

# 220
  • София
Не се бавят, ще си получиш направо продукта така, както си го поръчала. Явно е наличен, няма забавяне с доставка и така. Получила си автоматично потвърждение, че поръчката е отразена при тях. И Гет често са така. Обаждат се понякога, но не винаги. Вчера беше неделя, днес е изпратена, утре трябва да е в офис или на адрес. Зависи де, ако е със Спиди... от тях зависи. Simple Smile
Благодаря за включването ти, Азалия! 👌
Ще видя утре, дали ще получа нещо.
Била съм само на място в магазина им на ул. "Иван Вазов". За пръв път пазарувам от тях през сайта им.

# 221
Досега рядко ми се е случвало да имам проблеми със Спиди и Еконт като изключим факта, че куриерите все повтарят, че не мога да ползвам ПОС терминала, а пред Еконт нон-стоп има страшни опашки. Обаче Европът са истинската трагедия и само като си помисля, че тези дни чакам доставка от тях и ми се плаче. Последният път сърдитият чичко със съмнителна хигиена дръпна една реч на колежката, че повече никога нямало да се качи до адреса, тъй като нямало къде да спре и го били глобили. А колите и бусовете им сякаш всеки момент ще се разпаднат. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 22:18 от ina-mina

# 222
  • Стара Загора
Току що попаднах на този сайт, който не е в списъка на първа страница - https://leparfum.bg. Поръчвали ли сте от там, имате ли впечатления?
Това са parfumi-shop

# 223
  • Пловдив
Заради това, че куриерите се правят на луди, че не им работи ПОС терминала и току що се е повредил, всичките ми поръчки са до офис. Там нямам греда досега и си плащам с карта.

# 224

Аз наскоро получих пак от тях и всичко беше точно. Обадиха ми се само да ми кажат, че Fulll Incence Montale го нямат без опаковка, каквото поръчах, а като продукт с кутия, но и това ме устройваше, та това и дойде. За 2 дни май дойдоха нещата. Принципно не държа изобщо да ми се обаждат, да е предпочитам да не ми се. Да пускат потвърждение по мейл и готово.

И аз така - предпочитам по-малко приказки, повече действие. И те процедират точно така - обаждат се единствено, ако има някакъв проблем /я изчерпана наличност, я някакви непредвидени обстоятелства, я уточнение по допълнително изискване - примерно съм писала, че искам да доставят на конкретна дата/. Никакви проблеми с тях - много са точни и бързи. Когато поръчам преди 13 ч., на другия ден е при мен! Харесвам ги! Blush

Общи условия

Активация на акаунт