Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 101 614
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Да подшушна, че в Parfimo има тестер Le parfim in white 90 мл. 73 лв. Аз моя го купувах на 90+ и мисля цената му е добра.

# 196
А кода за парфюмо какъв беше ?
Дали ще е с капачка ?

# 197
Аз поръчах преди малко от -spam292- Angel Nova и Hermes terre d'hermes EDT за подаръци на брат ми и снаха ми за Коледа. Очаквам утре да са при мен. За първи път поръчвам от сайта, но предполагам всичко ще е наред, защото само положителни коментари прочетох от вас Simple Smile

# 198
  • София
Onlinepromo11 за поръчки над 120 лв. Моя беше с капачка, но е от пролетта.
И Elexir има наличен на добра цена за 111 лв.

# 199
Миналата седмица поръчах от аптека Санита крем за подарък  Vichy Liftactiv Supreme. Някой пусна тук допълнителен код 25% за което благодаря! Днес пристигна в офис на Спиди добре опакован в кашон и за мое най голямо учудване вътре имаше плюс крема едно мини от същия Vichy Liftactiv Supreme, 9 мостри на различни продукти и много сладка козметична чанта за разлика от Парфимо които ми изпратиха мостра на развален парфюм. Не става въпрос за самия комплимент, когато има опция ги отказвам, освен ако не искам да пробвам даден продукт, но поведението им е меко казано  подигравателно и обидно.
Плюсче за аптеки Санита:smile:

# 200
И аз съм доволна от Санитата, а ги бях отписала, добре, че някой ги похвали. На мен ми подариха цял редовен продукт от 30мл на Vichy (минерален бустър 89 )за един единствен закупен фон дьо тен Vichy, при това на много ниска цена.

# 201
  • Пловдив
Някаква информация за Принцесата на Килиън от Парфюми шоп? Забравиха ни тези хора.

# 202
  • Пловдив
Някаква информация за Принцесата на Килиън от Парфюми шоп? Забравиха ни тези хора.
Няма. Аз заради тази поръчка ограничих други две и накрая ще остана без нищо май май.

# 203
  • Пловдив
Май-май и аз ще остана без нищо.
Не се надявам да си получа и парфюма за подарък за Коледа от Ausliebe. Очаквана дата да бъде наличен е 01.01.2021! Подозирам, че ще изчакам още малко и ще откажа поръчката. Значи те от ноември, повече от месец няма да могат да набавят липсите. Ами защо пуснахте тази промоция тогава? Представям си колко разочаровани хора ще има.
Аз съм им спретнала едно писъмце и в най-скоро време ще им го пратя. Не ме интересува колко са били затрупани с поръчки, щото с това се извиняват сега.

Та на Парфюми шоп същата работа. Пуснаха офертата, ама имало две бройки и половина 😀

# 204
  • Пловдив
На мен ме подразни повече обещанието за наличност в началото на декември, придружено със запазена бройка, но ни вопъл ни стон 🤔. В същото време рекламата на парфюма си върви във ФБ с тестерна цена. Интересно ми е с какво извинение и оправдание ще излезнат.

# 205
Вие вярвате ли на тези приказки за сигурни бъдещи наличности?
Отдавна съм спряла.

# 206
  • София
Аз също. Поради тази причина, когато искам нещо и го намеря някъде налично, без значение от цената, го поръчвам.
Стотинката не цепя на две задължително. Hands V

# 207
Аз също. Поради тази причина, когато искам нещо и го намеря някъде налично, без значение от цената, го поръчвам.

Аз от както попаднах на тази тема започнах да сравнявам и да търся и чакам цени. Преди това нямах никаква представа, че изпадат оферти за по -30/40/50 % и мислех, че цените са приблизително еднакви навсякъде, съответно за 10лв разлика не си правех труда да сортирам сайтове.

# 208
  • София
Имах предвид нещо, което искам веднага и на мига. Grinning За неща, които са ми в списъка за придобиване, не бързам. Изчаквам и сравнявам и аз. А докато чакам, някои и отпадат. Simple Smile

# 209
  • София
Да, аз сега се чудя много на elie saab in white, промерно. Дълго време го чаках на приятна цена, но сега нещо не ме пали.

Имам си и фонд "парфюми". Гледам го как върви и ако не върви добре, изчаквам. Ако върви добре, може да си позволя нещо на момента и да дам повече пари. Но тъй като не мога да си надделея над жилката, винаги взимам 100-ци. Най- много количество, което ще изпръскам със сигурност, за най- поносима сума.

Общи условия

Активация на акаунт