Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 101 673
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Франция
Скрит текст:
Много красива празнична тема! Gift Heart
Благодаря и да се запиша Simple Smile
Очаквам поръчка от Masque Milano. За първи път поръчвам от сайта им и сега ще следя как ще се я изпълнят.
Държа да се оплача от сайта на BDK Parfums. Буквално не ми позволи да поръчвам, толкова странно поведение на онлайн магазин не бях виждала.
Успешни покупки и празнично настроение, дами и господа! Heart Exl
Moже ли да споделиш дали всичко е било наред, като получиш? Simple Smile От известно време Masque Milano имат 10-тички, които са налични само в техния сайт, мисля, и няколко пъти съм се изкушавала да поръчам, но засега не съм.
Жалко за BDK, изчерпани наличности, неработещ сайт... Вкарват си автогол.
Klodilia , точно в тези 10-ички съм се прицелила и аз Simple Smile Не бих имала нищо против да притежавам повечето аромати на марката в малки количества. Освен това нямам и задръжки да поръчвам такива разфасовки на сляпо, както съм си поръчала и в момента Innocent
Засега обаче нещата са много странни: поръчката ми е изпратена в първия работен ден, след като съм я направила. По някаква причина е пусната с DHL, а от DHL ми съобщават, че ще я доставят след 10 дни!. Значи, на път са, пътят им е обективно половин ден, но за по-пряко ще минат през Сатурн, да речем?

# 227
DHL имат полети до София между три и път пъти всеки ден.. just sayin’

# 228
  • Стара Загора
Сега разбирам оплакванията ви от куриерските фирми. Очаквам пратка от Германия, която Рапидо трябва да ми доставят и днес никой не ми се обади. Влизам преди малко да видя какво става с проследяващия номер и гледам статус 'Недостиг на време. Уговорен разнос за следващ ден.' Как си ги пишат тези свободни съчинения не знам. Миналата Коледа ми го достави куриера на Спиди, а тази какво се случва?

# 229
  • София
Значи, на път са, пътят им е обективно половин ден, но за по-пряко ще минат през Сатурн, да речем?
Oх, то не е смешно вече с тия куриерски безумия, но се разсмях с глас. Grinning Дано все пак те изненадат приятно и по-бързо да стане. При мен положението с BDK/поръчката от AusLiebe също стана "Цвете от Луната", но това е... Grinning С интерес ще чакам отзив за поръчаното насляпо в съседната тема, подозирам, че те е изкушило най-новото им творение (Ray-Flection). Hug
Аз чакам поръчка и с Colissimo (френските пощи) - като ще се изнервям, да се изнервям качествено. Joy Те пък симпатягите от Maison Violet шипнаха доста бързо, дано поне тази поръчка дойде в рамките на 2020.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 00:47 от Klodilia

# 230
  • Стара Загора
DHL имат полети до София между три и път пъти всеки ден.. just sayin’
Само 1 полет на ден, сутрин каца.
Miyako, DHL имат няколко услуги. Ако е пусната не експрес, а сухопътна нищо чудно да отиде 10 дена.

# 231
Parfimo:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Направи поръчка на стойност над 99лв,
а ние ще доставим безплатно за Вас

Има лосиончета на Elie Saab 75ml по 5 лв.
На Cartier мини-та по 9-18 лв.

# 232

Това не е вярно Simple Smile

# 233
Чесстита нова тема и благодаря!

Аз чакам три дни на спиди да им дойде настроението и да ми доставят пратката. Толкова време да е в София и да не може някой да я достави дори до близък офис, ми е малко странно.

Обожавам да подарявам парфюми + и за Коледа. Според мен няма лош парфюм, има само човек, който не го разбира.  Simple Smile

Напълно споделям мнението! Няма лоши парфюми, както и няма грозни цветя, а само различни вкусове.
И така и така се включих, ще съм много благодарна, ако някой пазарува от гръцки платформи за обяви, подобни на нашите Базар и ОЛХ, да ме ориентира къде да вляза, защото много търсих и нищо не намерих дотук. Мерси много предварително!

# 234
  • Стара Загора

Това не е вярно Simple Smile
Скрит текст:
Всъщност бившите колеги ме коригираха, че са два внос и два износ, но кацат и излитат горе-долу по едно и също време, с малка разлика. Това е от една година близо, но от както стана ситуацията с Короната, куриерските фирми значително повишиха обемите си.От време на време кацат и други фирмени самолети, но не с пратки за БГ.

# 235
И това не е така, но няма да споря и да измествам центъра на темата.

Сама казвате бивши колеги.. ако не сте в момента в нещата винаги е по-добре да не се изказвате с такава категорична увереност, защото подвеждате аудиторията, а и .. както и да е всъщност.

# 236
  • на село
Намирате ли Noir pour femme в по-голяма разфасовка от 30 мл?

# 237
  • София
Да. https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/tom-ford/noir-pour-femm … -50ml-p312648679/
https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/tom-ford/noir-pour-femm … ester-p326173913/
Възможно е да има и други сайтове. Не всички излизат в пазарувай.

# 238
В dolce.bg и 5% отстъпка може да се ползва.
Аз си купих остатък от съфорумка, но правилно си спомнях, че не го харесвам този парфюм и го пренасочих. Слави се с масова любов Noir pour femme TF Simple Smile

# 239
  • на село
Благодаря! Явно аз нещо съм объркала търсенето снощи, защото ми излизаха само 30 мл.

Общи условия

Активация на акаунт