Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 101 683
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 240
В Дъглас, след онлайн консултацията дават код за 10%  Dior10 - за продукти на Диор, гледам, че и Lancome10 действа за продукти на Ланком, сигурно и за другите марки действа с името и 10. В мейкъп видях от Sonadora и си писах, че имам рожден ден и освен, че ми даде 10 лв отстъпка, ми смъкна основната цена с 2.24, така  Idole ми излезна 62 лв (за 25мл). Правило ли ви е впечатление, че въпреки, че на кутията пише Le Parfum, навсякъде го водят парфюмна вода, а той не е EDP , a Le Parfum, което по принцип носи двойно по-силна концентрация и трайност и като отворя кутията с миниатюрите - той се усеща най-много. Само при него виждам това- поне на миниатюрите така пише, но  да видим какво ще дойде де.

# 241
Аз забелязах, че на Ristretto intense cafe Montale пише extrait dе parfum. Не знам дали различните Монтали са в други концентрации.

# 242
Да,  extrait de parfum и le parfum са едно и също. 

# 243
Слави се с масова любов Noir pour femme TF Simple Smile
А, не е толкова масова. Simple Smile

# 244
  • София
Giorgio Armani - My Way на приятна цена тук:
https://www.cocopanda.de/products/giorgio-armani/my-way

От сайта съм поръчвала /само козм.за коса/ с превозвач и плащане с paypal.

# 245
  • София
Направих вчера поръчка за пръв път от Долче. Бг. Никой нищо днес цял ден нито писа, нито се обади. Получих веднага след поръчката вчера автоматично съобщение за поръчка и това беше!
Каква им е практиката? Така ли се бавят друг път? 🤔

Аз наскоро получих пак от тях и всичко беше точно. Обадиха ми се само да ми кажат, че Fulll Incence Montale го нямат без опаковка, каквото поръчах, а като продукт с кутия, но и това ме устройваше, та това и дойде. За 2 дни май дойдоха нещата. Принципно не държа изобщо да ми се обаждат, даже предпочитам да не ми се. Да пускат потвърждение по мейл и готово.
Да, и аз така предпочитам, но в случаят ме подведе инфото от страницата при поръчката, което гласеше, че техен служител ще се свърже с мен за потвърждаване на поръчката....

Днес имам мейл от тях.
Статус:Потвърдена   
Цитат
Здравейте,

Вашата поръчка е обработена и потвърдена.
Очаквайте доставка до посочения от Вас адрес за доставка в рамките от 1 до 2 работни дни. При забавяне ще бъдете уведомени от наш сътрудник.

Поздрави,
Та, да - има забавяне и при тях като цяло.
Редактирам се- получих мейл, че е пратена днес по Еконт поръчката ми. Имам номер на товарителница вече. Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 15:27 от kopche

# 246
Похвалвам и аз -spam292-.Както вече писах, вчера поръчах два парфюма, а днес по обяд ми се обади момчето, че е в съседния квартал и след 10 минути беше пред нас.

# 247
  • Бургас
Чудя се дали да не си поръчам един Шанел от този пичага от Парфюми биз.Давате страхотни отзиви, но все още го мисля.

# 248
Брайтче, ти нали си от Бургас, а той не пращал извън София. Ако е чрез дама-софиянка, извини ме.

# 249
  • Бургас
Чрез дама е, но се чудя за Шанел дали да рискувам от него.Любимият ми Тендър е на хубава цена.Animal Heart Eyes Cat

# 250
  • София
Чрез дама е, но се чудя за Шанел дали да рискувам от него.Любимият ми Тендър е на хубава цена.Animal Heart Eyes Cat
Този ли? http://-spam292-/index.php?route=product/product&path=59_193 … p;product_id=3099
Винаги съм се чудила дали ЕДТ или ЕДП си заслужава повече?

# 251
  • София
Очаквам без тест:rage:RageRage:
Idole Intense от парфимо
Yes I Was Madly In Love, But That Was Yesterday By Kilian от старкорп
Iris Fetiche от Avon 10 мл.

# 252
Копче, ЕДТ със сигурност.

# 253
Този ли? http://-spam292-/index.php?route=product/product&path=59_193 … p;product_id=3099
Винаги съм се чудила дали ЕДТ или ЕДП си заслужава повече?
За мен и двата са много хубави, като последно време предпочитам EDP. Но по принцип, който е на оферта. Те са много близки.
Цената е мн.добра, да.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 17:32 от Dari_77

# 254
  • Бургас
Копче, да имала съм ги и двата, разкошотия са подкрепям Лолито.ЕДТ е по- траен върху мен и винаги ме отразяват с него.Ако поръчам със сиг. ще споделя мнение тук за сайта със снимка.Animal Heart Eyes Cat

Общи условия

Активация на акаунт