Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 780
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 705
Колко време се бавят поръчките от Парфимо?

На 9.12 направих поръчка, днес е в офиса на спиди и ме чака.

# 706
  • Бургас
Колко време се бавят поръчките от Парфимо?
До към седмица идват.

# 707
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате парфюм или део спрей ,нещо по-бюджетно за момче тийн.Нещо свежо и по-леко.
Благодаря предварително!
https://www.parfimo.bg/paco-rabanne-paco-eau-de-toilette/?gclid= … Va2BoCsP4QAvD_BwE
 Много хубав и траен.

# 708
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате парфюм или део спрей ,нещо по-бюджетно за момче тийн.Нещо свежо и по-леко.
Благодаря предварително!

Тийнейджърството в днешно време е много относително понятие, но горещо ви препоръчвам:
Hugo Boss - Reversed - страхотен, траен,  но е пролетно- летен. https://www.parfimo.bg/hugo-boss-hugo-reversed-eau-de-toilette-za-maje-125-ml/

Ако е извън бюджета: Paco Rabanne Invictus ...Bvlgari Aqva Atlantique...Versace Pour Homme

# 709
Здравейте, досега никога не ми се е налагало да връщам нещо от Парфимо, но сега направих една поръчка с няколко продукта за подарък, които се оказаха неподходящи и ще трябва да върна. Все още не съм получила пратката си /до офис на Спиди/ и въпроса ми е мога ли да я откажа на куриера или трябва да я получа, платя и след това да върна?

# 710
  • Бургас
Аз веднъж съм отказвала да взема пратка от Парфимо, беше до офис на Спиди.Няма абсолютно никакъв проблем само си платих 3лв. и нещо към тях.

# 711
Как се сменя в Нотино начинът на плащане? Искам да платя с карта, но стои възможност само за наложен платеж..

П.П. Намерих...

# 712
  • Пловдив
Парфимо са много сложни с връщането на продукти, освен ако не успееш да докажеш категорично менте 😀 Не признават такива не ми харесва, не е подходящ и т.н.
Нотино в това отношение нямат грешка, както и Парфюми шоп.
Това е моят опит. Ако има други дами/господа, които са успели да върнат, нека споделят какъв е начинът.

# 713
  • на последния етаж
И мен подкукоросахте с тези Шанели и сега се чудя за един Allure edp и един Coco Mademoiselle Intense - от Парфюми шоп ли да ги поръчам, от момчето ли...

# 714
И мен подкукоросахте с тези Шанели и сега се чудя за един Allure edp и един Coco Mademoiselle Intense - от Парфюми шоп ли да ги поръчам, от момчето ли...
Здравейте, досега никога не ми се е налагало да връщам нещо от Парфимо, но сега направих една поръчка с няколко продукта за подарък, които се оказаха неподходящи и ще трябва да върна. Все още не съм получила пратката си /до офис на Спиди/ и въпроса ми е мога ли да я откажа на куриера или трябва да я получа, платя и след това да върна?
Изобщо не я вземайте! В спиди или в който куриер е пратката ви, им казвате просто, че не я искате и това е. Там отбелязват и си я връщат без проблеми.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 11:03 от Milen™

# 715
  • София
Поръчката ми от Парфюми Шоп, направена в неделя, пристигна току що! Поръчах Идеалният мъж за сина ми и Шанел Тендър, за ... блестящата му майка, разбира се!  Sunglasses
Всичко точно и даже...коледна картичка имам! Grinning

# 716
  • София
Обадих се на Долче. Нямало наличност и били ме уведомили с имейл, който аз никога не съм получавала. Не, не е получен и в спам. Информираха ме, че имат продукт, който е по-скъп. Никаква оферта за изпращане на продукт вместо изчерпания тестер. Grinning Отказах другия парфюм. Не са единствени.

# 717
Не съм компютърно грамотна, но защо на някои сайтове не им отчита поръчката на продукти и да намаля автоматично количествата? Напр с perfume-bg.eu никога не ми се е случвал последващ отказ, а при parfimo и др.  винаги стои вероятност за лоша новина.

# 718
Обадих се на Долче. Нямало наличност и били ме уведомили с имейл, който аз никога не съм получавала. Не, не е получен и в спам. Информираха ме, че имат продукт, който е по-скъп. Никаква оферта за изпращане на продукт вместо изчерпания тестер. Grinning Отказах другия парфюм. Не са единствени.
Много жалко! Много съм разочарована от твое име! Worried

# 719
https://parfium.bg/jean-paul-gaultier-le-male-le-parfum-parfyum- … -bez-opakovka-edp
Здравейте! Един бърз въпрос - мога ли да се доверя на този сайт?

Общи условия

Активация на акаунт