Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 793
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 690
Eeee, много яко отношение от тяхна страна. В унисон е с коледната атмосфера.
При мен Елинор процедираха 3 пъти по същия начин - при поръчан тестер, оказал се в последствие неналичен, ми изпратиха продукти на цената на съответния тестер.
Не знаех, чи е Парфюми-шоп процедират така, ще го имам предвид, полезна информация беше! Blush Flowers Hibiscus

# 691
  • София
+1 , както се казва за essenza-nobile.Продукт+ 2 допълнителни мостри и шоколадово десертче.
Много ми четкат егото като потребител с тези малки жестове на внимание.
Отделно от това всичко беше много добре опаковано че щеше да издържи два курса на Габкото.

# 692
Здравейте, за колко време ви идват пратките от Парфимо?

# 693
  • BG-DE
Искам да поръчам Girl of now но ми трябва до петък, от Мейкъп или Парфимо дали ще дойде дотогава или направо да звъня на момчето от -spam292- 😊

# 694
  • София
Според мен до петък няма да дойде от нито единот двата. Последните 2 (по една от всеки сайт) ми отнеха 5-6 дни.

А от "момчето" от кога за кога стават поръчките и как? Криминално ми идва Grinning

# 695
Да ти кажа в това предколедно време, никой не може да ти гарантира. Те от сайта ще го пратят, но куриерите може да го забатачат. Само сигурното носене на крака може да е някаква гаранция. Не знам каква е разликата в цената, но едва ли си струва риска, ако парфюма ти трябва в определен ден и за подарък.

# 696
  • BG-DE
Тя цената е еднаква само времето за доставка ми е важно, не знам защо "момчето" от парфюми.биз и мен ме притеснява 😊, а шоурума на Елинор дали работи 🤔

# 697
  • София
Мисля, че да. Simple Smile

# 698
  • BG-DE
Е, супер 😊

# 699
  • Стара Загора
В parfumi-shop няма ли го?

От makeup или parfimo абсурд. Поръчката ми от вторник идва утре. От makeup също около седмица им отне.

# 700
  • BG-DE
Не знам, има го в Елинор и утре ще гледам да отида на място да го взема 😊

# 701
Искам да поръчам Girl of now но ми трябва до петък, от Мейкъп или Парфимо дали ще дойде дотогава или направо да звъня на момчето от -spam292- 😊

Поръчай го от elfragrance.bg с техен куриер. Най-вероятно е да дойде навреме. Много са бързи и комуникацията и точността са супер!

# 702
И "момчето" носи даже в рамките на деня, ако поръчате по-рано преди обед.

# 703
  • София
Колко време се бавят поръчките от Парфимо?

# 704
5 дни до мен, но преди празничната активност

Общи условия

Активация на акаунт