Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 813
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 675
За човека  и гет.бг

# 676
  • София
Дойде и моята Принцеса от Парфюми шоп, продукт с кутия. Аромата е разкошен. Сайта повече от коректен и то не за първи път.

# 677
  • Седмото небе
Аз в комбина с приятелка чакам 4 поръчки от Парфимо. Има тестери и реални продукти, някои за подаръци, други за лична/семейна употреба, до сега не са ме разочаровали и им имам доверие. Разбихме ги заради кода от -11 лв над 120. Още в събота са стартирани от Чехия. В момента, който Спиди ме информират,  че са тук също ще си ги пренасоча към офис. Че ми трябват до края на тази седмица. А с тоя обем и забавен разнос може и Коледа да подминат. А искаме още преди празника вече да сме раздали подаръците.
А елфрагранс са много бързи, браво! За първи път поръчах при тях. В събота вечер метнах в кошницата два Мерцедеса, хванах и БД, днес сутринта ми звънна един младеж за потвърждение и утре сутрин ще са в офиса на Еконт. Тъкмо навреме, че имаме в сряда да зарадваме рожденник.

# 678
  • София
Благодаря, Sunflower92 и 50 Shades! Flowers Rose Утре ще се опитам да се свържа с Долче, но най-вероятно единият парфюм няма да го получа.

# 679
Благодаря, Sunflower92 и 50 Shades! Flowers Rose Утре ще се опитам да се свържа с Долче, но най-вероятно единият парфюм няма да го получа.
Или пък да вземат пример от parfumi-shop и ако е неналичен, а поръчан тестер да ти изпратят продукт за същата цена Wink
Скрит текст:
макар че ти отдавна си купи Instant Crush и няма причина да те подозирам в покупката на тестера му

# 680
Ще го получиш, Меджик! Когато нещо не е налично, веднага се обаждат - поне на мен няколко пъти ми се е случвало. Blush

# 681
И моята Принцеса дойде ,както и две мостри на Монтал.
Продукт с кутия е ,мостри няма има рекламна картичка Новогодишна..
Много съм доволна от parfumi-shop и преди съм поръчвала от тях ..

Като поръчвахме преди месец от parfumdreams.de  началото на ноември -SETA и 30 -тички на Xerjoff  код ли имаше или просто цените бяха примамливи ?

# 682
  • София
Ааа, не се надявам да ми преложат продукт на същата цена, Фръц!. Точно Instant Crush за сестрата на ММ е проблемният. Има бюджет, който не може да надхвърли. Едва ли ще предложат продукт на цената на тестер в замяна. Другият е Blue Amber Montale. Той е за подарък на много добра приятелка.
Относно Принцесата от Парфюми шоп, бях писала, че го поръчах за приятелка. Вчера го е получила. Тестер, без кутия, с празен ход.

# 683
  • Бургас
Парфюми шоп точно това направиха с моята поръчка  Stuck Out Tongue Winking Eye Нямаха тестер на Blue de chanel Parfum  и любезно ми преложиха парфюма в оригинална опаковка на цената на тестер Heart Eyes Обичам ги тези хора , ей така се прави !!!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 684
Eeee, много яко отношение от тяхна страна. В унисон е с коледната атмосфера.

# 685
Те отдавна го практикуват това и наистина - така се прави!

# 686
  • София
Дойде и моята Принцеса от Парфюми шоп, без никаква кутия, но пък с празен ход. Имаше и мострипка на Mugler.

Дойде най-после и поръчката от ausliebezumduft. Не очаквах мостри, но все пак са сложили. Нямаше щолен, но има бисквитка, бонбонче и мострено перце 😆❤️
Скрит текст:

Честити придобивки! Скромно ще се подредя за мнение за NEJMA 7, защото от единствения ми сблъсък с него тази зима останах с впечатление, че е много хубав парфюм, но толкова неща бях пробвала, че нямаше къде на кожа да го пръсна, а само на блотер, което не ми е топ ориентир.

# 687
Продаваха ги в нотино и съм си купувала пробичка от там точно на 7, беше ми голямо тръпка да го тествам.

# 688
В нито един сайт не намирам Poison girl  edP 30ml, ако някой някъде го мерне, нека пише.
Ако този сайт Ви устройва?

https://www.donbaron.bg/christian-dior-poison-girl-edp-30ml-damski-parfjum

# 689
  • виртуално
В нито един сайт не намирам Poison girl  edP 30ml, ако някой някъде го мерне, нека пише.
https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/dior/poison-girl-edp-30ml-p333140091/
но като гледам цените май ще е по добре да вземеш 50мл от парфюмишоп

Общи условия

Активация на акаунт