Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 811
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 660
  • при морето
Аз съм пред сериозна дилема-дали Coco edp или Coco Mademoiselle Intense,и двата са ми сериозно намалели...
Направих грешката да пръсна и от двата аромата на всяка китка,уж,за да се улесня в решението.Ми не,стана по-трудно.

vodica,кои са ароматите,Елинор още ли правят 15%,?

# 661
  • София
...
vodica,кои са ароматите,Елинор още ли правят 15%,?
Не е нещо масово купувано сега, но реших, че това е предела - Kirke Tiziana Terenzi беше на 159лв. и Essence The One Dolce&Gabbana на 64 лв. И двата бяха тестери. Добавих и една 30-чка на класическия Куул Уотър на Давидоф за 20 лв. за подарък, общата сума стъпи на почти 210лв. та хванах и безплатната доставка.  Доволна съм.
Не зная дали още важи 15% отстъпка при покупка на два парфюма над 150 лв. /тя ми се начисли автоматично/, но в началната страница мисля пак излиза някаква за определени продукти със знак %

# 662
  • Sofia
В парфюми-шоп  Chanel Coco Mademoiselle  intense 50мл с код 147 лв.,на един клик съм да поръчам 🤔
Ох, и аз съм така цял ден и нещо ме спира. Имам оригиналът и не знам дали има толкова съществена разлика ( веднъж съм го пробвала)

# 663
  • София
В Елинор COMME des GARCONS Floriental излиза на добра цена като се добави още нещо дребно до 150 лв. и се ползва отстъпката от 15%

# 664
В парфюми-шоп  Chanel Coco Mademoiselle  intense 50мл с код 147 лв.,на един клик съм да поръчам 🤔
Ох, и аз съм така цял ден и нещо ме спира. Имам оригиналът и не знам дали има толкова съществена разлика ( веднъж съм го пробвала)
Поръчах, че последния път това чудене лоша шега ми изигра. Аз го имам, но е на свършване. Chanel от  бг сайт не съм купувала, но вярвам че вс ще е ок Simple Smile

# 665
Аз по-активно пазарувах от парфюми шоп преди доста години и никога не съм получавала съмнителни продукти.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 18:04 от Фръц!

# 666
Дойде и моята Принцеса от Парфюми шоп, без никаква кутия, но пък с празен ход. Имаше и мостричка на Mugler.

Дойде най-после и поръчката от ausliebezumduft. Не очаквах мостри, но все пак са сложили. Нямаше щолен, но има бисквитка, бонбонче и мострено перце 😆❤️

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 21:39 от tuali

# 667
Честити! Ще чакаме да разкажеш за Rouge, когато го опознаеш.

# 668
  • Стара Загора
So Dupoont EDP 50 мл е паднал още. Който иска за запълване на поръчка или подарък. Има и 3-4 на DKNY тестери по 59 мл за 19 лв.

# 669
  • София
Честити, tuali! Heart Eyes
И аз се нареждам за мнение за Rouge.
По моята поръчка в Долче няма движение днес. Не са ми се и обаждали. Виждам, че единият поръчан парфюм не е бил наличен 3 часа по-късно. Утре освен да им се обаждам. Thinking

# 670
tuali айде честити красавици! Много нови неща да откриеш със тях! Така се радвам за червеното цвекло Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Моят Jazz Club и той пътува, надявам се до края на тази седмица.

# 671
  • София
Tuali, честити красоти! Heart Eyes Ти си знаеш, че отзивът за Rouge CdG се чака като топъл хляб в съседната тема, но пак да си кажа. Wink
Аз докато дочакам (ако изобщо дочакам) да си получа парфюма от AusLiebe, времето на щолените отдавна ще е минало и ще е време да ми сложат... пролетни рулца например, тъй като парфюм ще получа евентуално през февруари 2021, тъкмо да си отпразнувам китайската Нова Година с него. Това как да е, но отговорите им по мейл, освен бавни и инициирани изцяло от моите запитвания, са нехайни по моите критерии и от мен имат голям жълт картон за customer service. При равни други условия ще се насоча към Essenza Nobile в бъдеще, стига да имат това, което търся. Поне досега с тях не съм имала проблем с комуникацията.
Аз домашни любимци нямам в момента, но пък съседката има 2 прекрасни кучета и от тях чакам 2 парфюма от Парфимо Joy - Granada Salvia AA Guerlain тестер 125 мл за 86 лв и запасна бутилка Shalimar Cologne 2015 за 73.50, с отстъпка 11 лв с код onlinepromo11 и безплатна доставка - получи се много добра сделка. Simple Smile Да видим Спиди колко време ще търкалят пратката, насочих я умишлено към офис заради споделените отзиви за големи забавяния с доставки до адрес.

# 672
По моята поръчка в Долче няма движение днес. Не са ми се и обаждали. Виждам, че единият поръчан парфюм не е бил наличен 3 часа по-късно. Утре освен да им се обаждам. Thinking
Моята от събота, днес е със статус "завършена", т.е. има товарителница и е в Еконт и ще чакам вече куриер.

# 673
Моята от събота, днес е със статус "завършена", т.е. има товарителница и е в Еконт и ще чакам вече куриер.

Здравейте, аз също поръчах в събота и днес от приложението на Еконт имам известие, че е получена пратка за мен, която ще пристигне утре.

# 674
В нито един сайт не намирам Poison girl  edP 30ml, ако някой някъде го мерне, нека пише.

Общи условия

Активация на акаунт