Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 885
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 645
  • Germany

Сега съм в дилема, трябва ли ми Тоската, или не. Kаква е виолетката там, има ли нещо общо с тази на DSquared2.., ориентир някакъв ми трябва?

tuali, нищо общо няма Тоска с виолетката на DSquared2, нищичко. Тоска за мен има много общо с Инзоленс на Герлен, като е една идея по-маслен, морковен, ирисов и мъчен от Инзоленс, но са много близки. За мен е много ретро и мъчен парфюм, категорично не е за сляпа стрелба, колкото и да е добра цената му.

# 646
Благодаря, Ковачева, полезни ориентири!

# 647
На по-поносими цени в Елф
Narciso Rodriguez Narciso Ambree имат 30 и 50
http://www.elfragrance.bg/products_filter.php?f44%5B1409%5D=Narc … mp;cPath=1_45_187

Отстрелях една 30-ца на сляпо, дано не ме подведе

# 648
Много добри цени на Шанел в Парфюми-шоп.

# 649
Хм, Нотино кога премахнаха кода за 20% отстъпка на YSL и Chloе? Някой помни ли коя беше третата марка? Днес се засилих за подарък...и изненада.
Аз си поръчах два дребосъка - Libre Intense и Black Opium Neon, добавих и две маски за лице с "топки" което ми смъкна още от сумата, има и мини подарък. Мисля да си самоопаковам кашончето и под елхата. После като един Мистър Бийн ще си се самоизненадам.Smile

# 650
..добавих и две маски за лице с "топки" което ми смъкна още от сумата, има и мини подарък.
Цялата сума?

# 651
  • София
Получих днес Adults by Kilian от parfumi-shop. Най-успешната ми покупка на сляпо последната половин година.
Пуснах нова поръчка пак при тях, защото има мостри на новите Alexandre.J и искам всичко да пробвам.
Имам и съобщение, че продуктите на Galenic от споделения сайт на аптеката скоро ще са при мен.

# 652
..добавих и две маски за лице с "топки" което ми смъкна още от сумата, има и мини подарък.
Цялата сума?
Четири продукта даваха 10%, а парфюмите 20% - реално цялата отстъпка на поръчката беше около 27% - маските излязоха без пари, а бях поръчала и едно мини на Estеe Lauder (имаше и подаръче), което също се оказа, че "покрих" с отстъпката.

# 653
Хм, Нотино кога премахнаха кода за 20% отстъпка на YSL и Chloе? Някой помни ли коя беше третата марка? Днес се засилих за подарък...и изненада.
Аз си поръчах два дребосъка - Libre Intense и Black Opium Neon
Снощи в 1 часа кодът изтече - и аз увиснах, в 00:55 седнах, приготвих си нещата и докато блея за още топки, да ми смъкнат цената, в 1:07 вече го нямаше Sad Моят избор беше Libre Intense и Mon Paris Intensement, но нищо - тъкмо гледам, че Mon Paris Intensement тестер в Parfimo е 90мл за 91.1лв.

# 654
  • при морето
Само в Парфимо ли е актуален кода още?
Аз вчера поръчах от ивис.бг Валентина уд асолюто и си легнах доволна,че най-после ще се запозная с този парфюм,но ...радостта ми трая до днес.На обед ми се обадиха да ми кажат,че вече не е наличен.
Сега се чудя кой Шанел да поръчам от Парфимо...

# 655
Аз вчера поръчах от ивис.бг Валентина уд асолюто и си легнах доволна,че най-после ще се запозная с този парфюм,но ...радостта ми трая до днес.На обед ми се обадиха да ми кажат,че вече не е наличен.
Зимна фея, тъй като това ми е много любим парфюм, явно съм те изпреварила в ивис. Ако приемеш като компенсация отливка, ще ти пратя Simple Smile

# 656
  • при морето
Зимна фея, тъй като това ми е много любим парфюм, явно съм те изпреварила в ивис. Ако приемеш като компенсация отливка, ще ти пратя Simple Smile
Хаха,ти беше,да,тъкмо те благославях,че ме открехна къде да го поръчам,после и tuali даде едно рамо и на мен това ми и трябваше.Ще се радвам на отливка,естествено,на сушата и градушката помага.Simple SmileSimple Smile
Моля някой да напише пак кода за Парфимо,за Парфюми-шоп беше december,нали?
Станах разногледа вече,честно!
Поправям се -за кода в Парфимо onlinepromo11,нали?
То една глава за какво по-напред...

# 657
В парфюми-шоп  Chanel Coco Mademoiselle  intense 50мл с код 147 лв.,на един клик съм да поръчам 🤔

# 658
Някой запознат с минитата 8 мл. на
Alexandre J., имат ли пулверизатор? Благодаря предварително! Flowers Hibiscus

# 659
  • София
Бях се зарекла да пропусна уж намаленията, но elinor ме изкуши - не само не си бяха пипнали цените предварително, но намерих намален аромат, дълго чакан аромат и на всичкото отгоре и двата с още 15% отстъпка. Тъй като бях пуснала поръчката в петък сутринта, днес вече е при мен, което е плюс и за Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт