Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 948
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 630
Кажете някоя дума за това Долче. Току що го поръчах абсолютно на сляпо, благодаря на Ивчето, че сподели. Покрай него пуснах и Eli Saab Shine. С onlinepromo11 ми излязоха 110 лв. двата 😀. Онзи ден си поръчах и Forever и Candy gloss.... Да не казвам и колко поръчки с дрехи чакам. Изобщо нещата отиват към разоряване 😀

# 631
  • София
Дали има активен код за парфимо?

# 632
  • Стара Загора
Дали има активен код за парфимо?

Точно над твоя пост е написан.

Лимонче, сладък и кокосов летен аромат с тропически цветя - франджипани, ванилия.. Много момичешки, ухае на летен коктейл, но и сега стои страхотно. Едно пръсване и се усеща в стаята.
Нищо общо с повечето ванилени бомби от типа на Скандал, Ла вие бел и пр.
Аз взех моя от размяна, 15 мл имам и засега пасувам. По време на ЧП беше паднал до 57 лв. На по-ниска цена от тази не съм го виждала в парфимо. Следя го от година почти. Беше на 68 лв скоро. Но цената предвид кодовете и безплатната доставка, е чудесна. За справка 75 мл във Феери в града ни е 223 лв или нещо такова, което е безумие. Иначе ако търсите нещо подобно за дама, не момиче, наскоро пробвах The Only One Intense, но на блотер. Пак има сладост и кокос, обаче е по-тъмен и зимен аромат. Изобщо такива описания им направих...

# 633
  • София
Благодаря! Извинявам се, четох по диагонал последните страници и съм го пропуснала Blush

# 634
А кокоса нали не е онзи химичен натрапващ се кокос? Нямам нищо с кокос и ми е непознат, като съставка. Иначе си е за мен, отдавна не съм момиче, на 30 съм 😀

# 635
  • Стара Загора
И аз съм почти на 30, но съм си момиче по душа. 😁

Още нещо за запълване на поръчки:
So Dupont EDT 30 ml или 50 мл EDP, който пробвах преди дни и е лекичък, женствен цветен аромат от типа на Идилията на Герлен, но по-слаб и мек. 50-цата като поръчах в понеделник беше 33,70 или нещо такова. Аз взех насляпо ЕДТ, казват че е much more mature от парфюма и се надявам на по-голяма трайност. Не че не беше трайна, но стоеше близо до кожата. Флаконите са супер сладурски обаче.

Ако харесвате шампоаните на Матрикс и не сте с боядисани и много изтощени коси, този е добър. Поръчах на 8,20 за колежка и сега е 7,90 лв. Супер цена.

# 636
От този Dupont имам ЕДП. При мен е много траен и се усеща от далече. Бях го взела за някакви смешни пари от Нотино. Мисля, че около 28 лв. За парите си е повече от добро попадение. А и кутийката и шишенцето са много кокетни. На живо повече от на снимка.

# 637
Начиии много сте пъргави Simple Smile днес точно си привърших пробичката от Sensual instinct и докато се пръскам си мислих, че 100 ми е много, но една 50ца ще ми е тамън. И тя взела се появила.... Simple Smile но ще стои в чуждо шкафче

# 638
  • София
А този? Освен в моловете къде другаде мога да го видя?

# 639
Никога не съм виждала 50 мл. от този аромат по познатите ни сайтове. Той и напоследък излиза повече, преди го имаше рядко.

# 640
  • ново
Припомнете ми, моля в кой сайт пускаха 20 мл Монтали?

# 641
  • До сърцето...

Имаше в Елинор. Май няма и в другите сайтове.

# 642
  • BG-DE
Елфрагранс горе-долу за колко време доставят, за София?

# 643
  • София
Бързи са, два, три дни. Те си имат куриер.

# 644
  • София
Имаше и в Долче.

Общи условия

Активация на акаунт