Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 766
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Не, с жена разговарях. Също не много учтива. И аз нямам много поръчки от тях, но сега ще ги преустановя съвсем.

# 736
Да попитам отново, мога ли да се доверя  на следните сайтове     https://uhanie.bg  и https://perfumeshop.bg ?
Търся парфюм, който е наличен само в тях, а цената във втория е малко по-добра.
Кой парфюм?
Elie Saab Nuit Noor. Tа да рискувам ли и с кой сайт?
Аз бих поръчала от тук, ако Ви устройва тестер.

# 737
Здравейте на всички.
Днес получих 100 мл тестер на Kilian Kissing от parfumi-shop с тази капачка?!

Десният на снимката е Принцеса поръчана от bykilian.fr, левият е тестер на Принцеса също купувана от parfumi-shop. KISSING е с липсващ текст и различен шрифт, както и самата капачка е различна от другите - има двоен ръб, който се вижда на снимките.

# 738
  • Варна
Здравейте на всички.
Днес получих 100 мл тестер на Kilian Kissing от parfumi-shop с тази капачка?!

Десният на снимката е Принцеса поръчана от bykilian.fr, левият е тестер на Принцеса също купувана от parfumi-shop. KISSING е с липсващ текст и различен шрифт, както и самата капачка е различна от другите - има двоен ръб, който се вижда на снимките.
Малко по-късно мога да ти снимам  за сравнение Kissing купен от Parfimo,но ако не се лъжа е с целия текст,а и все още се чудя как да тълкувам коментара ти(за себе си),защото тъкмо се канех да отнеса Boys,а сега имам тема за размисъл.

# 739
Съмнявам се, че някой има втори уникат като моя. Аз ще се опитам да го върна и да си искам възстановяване на сумата. За мен не е ОК.

# 740
  • София
И цветът на Kissing е различен. Ето как изглеждаше моя от Парфимо.
Скрит текст:

# 741
В украинския мейкъп има същия https://makeup.com.ua/product/617597/. Да не е някаква лимитка...

# 742
  • София
Момичета, днес получих поръчката си от Мейкъп.

Едно от нещата е парфюм на Ели Сааб - Гърл оф нау. Но още с отварянето на кутията и капачката - по мен хвръкнаха капки от пафюма. Нямаше и празен ход. Не ми е голям проблем, ако някой е пръскал от парфюма преди това, но мисля, че липсва голямо количество.

Може ли някой, който има парфюма да ми пише до къде е било пълно шишенцето при получаването му ? Все пак знам, че не всички шишенца са пълни до горе, но в предвид голямото липсващо количество и факта , че имаше видими следи от употреба .... Ще се радвам да ме посъветвате какво да правя! Благодаря!

Снимки - 90мл опаковка :
Скрит текст:

# 743
  • София

И аз вчера получих Adults със същия надпис, като твоя по средата. Но не познавам аромата от преди това, че да имам база за сравнение. Но пък е с трайност над 12 часа. Палтото ми още излъчва. Уникален аромат. Днес отново му се наслаждавам. Обикновено тестерите идват без капачка. Странно, дали имат отделно производство на такива капачки или е грешка в партидата или и аз не знам.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 16:18 от FatalSnare

# 744
В момента нямам Момичетата , но по спомен толкова е пълен като нов.

Лъкистар най-вероятно е лимитка.

# 745
Момичета, днес получих поръчката си от Мейкъп.

Едно от нещата е парфюм на Ели Сааб - Гърл оф нау. Но още с отварянето на кутията и капачката - по мен хвръкнаха капки от пафюма. Нямаше и празен ход. Не ми е голям проблем, ако някой е пръскал от парфюма преди това, но мисля, че липсва голямо количество.

Може ли някой, който има парфюма да ми пише до къде е било пълно шишенцето при получаването му ? Все пак знам, че не всички шишенца са пълни до горе, но в предвид голямото липсващо количество и факта , че имаше видими следи от употреба .... Ще се радвам да ме посъветвате какво да правя! Благодаря!

Снимки - 90мл опаковка :
Скрит текст:

Тестер от parfimo, липсват максимум 10-15 пръскания:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 16:41 от 50 Shades of Purple

# 746
  • Sofia
В украинския мейкъп има същия https://makeup.com.ua/product/617597/. Да не е някаква лимитка...
И на мен ми изглежда добре и като търсен ефект Simple Smile

# 747
+ за Нотино, доволна съм! Поръчах в събота, днес е при мен. Отстъпката от 20% +10% с коледните топки стана супер! Имах съмнение, че мострата от 10мл няма да дойде, но дойде! 😻

# 748
Caramell., изтеглих ти и бутилката, защото не съм сигурна колко точно липсват - 372 гр. (заедно с капачката). Ако имаш везничка, сложи го, пак ще е някакъв ориентир. Но пак да кажа, че при мен Girl of now е тестер, а не продукт!! При теб, не разбрах, продукт ли е?

# 749
Не откривам такива 'лимитки' нито във Фрагрантика, нито в официалния сайт на марката. Друг е въпросът, че това което е на снимката в сайта на онлайн търговеца не е това, което съм получила.
Така или иначе няма да го задържа този парфюм. За мен парфюмите са изцяло емоции. Този ми донесе негативни и не може и дума да става за ползване.
Реших да покажа какво съм получила с идеята да сте информирани, ако някой реши да поръчва и да няма изненадани като мен.

Общи условия

Активация на акаунт