Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 722
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 780
От тези, които успяха да поръчат от Parfimo - Dior  j'adore, някой вече получи ли си го?

# 781
  • София
Caramell., изтеглих ти и бутилката, защото не съм сигурна колко точно липсват - 372 гр. (заедно с капачката). Ако имаш везничка, сложи го, пак ще е някакъв ориентир. Но пак да кажа, че при мен Girl of now е тестер, а не продукт!! При теб, не разбрах, продукт ли е?
50 Shades of Purple, много благодаря за бързото включване, предоставените снимки и грамаж Heart Още утре ще премеря и ще пиша отново. Моят парфюм също е тестер.

Благодаря и за включването на tamar Relaxed

и за снимките на desuri Hug

Моят парфюм изглежда пълен колкото и вашите, нищо че го имам от днес. Не знам дали да звъня на мейкъп. И дали изобщо биха признали такава рекламация Thinking Пръснах се и аз веднъж и все още усещам аромата, наистина е страхотен и дълготраен

# 782
  • Балчик
От тези, които успяха да поръчат от Parfimo - Dior  j'adore, някой вече получи ли си го?
Моят ще дойде на 17.12, получих известие от Спиди.

# 783
Моят ще дойде на 17.12, получих известие от Спиди.
Моят ще е утре в офис на Спиди.

# 784
  • Germany
Densi Аромата е унисекс ,с наклон към дамската аудитория .На границата на гурме аромат ,но тактично не я прекрачва .Много майсторска изработка....заинтригуван съм към цялата линия как е ,но повече не ми се рискува Joy Един руснак във руската фрагрантика ,го е описал така ,че ме накара да го купя и не сгреших https://www.fragrantica.ru/perfume/Salvatore-Ferragamo/La-Commedia-51866.html Heart Eyes
Милене, hab e стар потребител, и един от най-обективните потребители в руската фрагрантика, познава нотите, и знае какво говори. Чета го с удоволствие от години на няколко парфюмни места, макар че пише все по рядко, за съжаление. Можеш да му имаш на сто процента доверие, ориентиран е повече към нишовите парфюми. Честит ти нов парфюм, със здраве да го носиш! Не го познавам, но ще потърся да се запозная, звучи страхотно!

# 785
Comme des Garcons Floriental на добра цена + код (ONLINEPROMO11) = 129,90 лв  : https://www.parfimo.bg/comme-des-garcons-floriental-eau-de-parfum-100-ml/

# 786
Момичета, извинявайте, аз ви подведох за този комплект на Филорга.
Моя ме чака в спиди , но се чудя дали да не отменя цялата поръчка.
Исках да го подаря на майка, но не искам да й причинявам евентуални алергични реакции.

Няма разходи за връщането, аз съм не съм взимала няколко пратки и съм ги отказвала, без да плащам доставката до подателя.

# 787
Мисля, че ако се отвори, прегледа и откаже, тогава се плаща връщане. Но може би зависи и какво точно е посочил изпращачът. Ако поръчката е желана, аз бих я прегледала, дори и в крайна сметка да трябва да платя 5-6 лв. връщане.

# 788
alethea, защо да сте подвели. Споделили сте добра оферта, благодарение на темата и на отзивчива дама ето и срока на годност разбрахме. Темата е полезна с тези споделяния, аз мисля да се възползвам от преглед, дори да платя доставката, маската е на добра цена, но по-добре да загубя няколко лева, отколкото 45. Всъщност цената ми се видя невероятна затова се замислих за срока. Последната ми Filorga е от Dolce.bg, беше на промоция с оставащ срок на годност около година.

# 789
Може ли да ми кажете,къде мога да проверя срока на годност на filorga? Иначе дойде ми wonder woman от parfimo, приятен парфюм Blush
PS.Мисля че открих къде , моята мезо маска е произведена на 17.12.2019 г , ако правилно съм се ориентирала,  кодът е BYSQ38QEW.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 09:56 от tani4ka993

# 790
  • Бургас
И аз изобщо няма да си взема поръчката, вчера бях в Спиди момичето каза, че когато я върнеш без да я отваряш не плащаш нищо.Да ме извиняват продукти с изтекъл срок, мне мерси!

# 791
  • София
Днес очаквам да пристигне

Но втори човек ми казва че е доста тежък и не е много за мен и сега се чудя дали да ходя да го взимам изобщо.... Вие какво ще ме посъветвате?

# 792
Аз за моята поръчка от Парфюмо чакам известие. Ще я взема защото има и парфюм, който не е за мен. Ще споделя тук кода на мезо маската. Ако има проблем ще пиша на Парфюмо.

# 793
  • Бургас
Не слушай какво ти говори 2-ри 5-ти ако ще и 10-ти човек.Напръскай се и виж ще се получи ли между вас или не, ако не го разменяш или продаваш и толкова.Точно сега е много хубав този парфюм, спрейвай по- малко.

# 794
Някой поръчвал ли е от този сайт - www.esteto.bg? Имате ли впечатления от него?

Общи условия

Активация на акаунт