Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 743
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 765
  • Бургас
Да се отчета с перфектно обслужване от Парфюми шоп ,е нямам коледна картичка ,но си имам ново красиво бебче ,изцяло различен аромат от всичко което имам Heart Eyes  Не мога да описвам парфюми затова ви копирах описанието от официания сайт на Harrods : "Този чувствен и подправен аромат включва нотки на горчив портокал, искрящ грейпфрут и зърна тонка, завършени с дървесни тонове кехлибар и кожа. Тайнственият аромат предизвиква горещо и студено, сладко и горчиво както за мъжете, така и за жените", горе долу и аз така го чувствам,всичко е уникално добре смесено  .Странно ми стана ,че в форума никъде не се споменава за този парфюм.Умрях си от вълнение докато пристигне Joy ,но затова обичам слепите покупки Blush

Другата част от пратката е ясна ,не е за мен така или иначе

# 766
ina-mina имаш опция "отвори" и можеш да провериш срока на място. При мен беше голяма опашка, а и зрението не ми е добре. Утре може да проверя големия комплект, но се съмнявам да е ок.

# 767
mileniak честит!
На мен ми е много интересен този парфюм, както и цялата линия, но насляпо не ми се купува. В София мисля могат да се пробват в Делириум, но съм забравила точно кои имат.
Разкажи моля те, повече, нищо, че не можеш да описваш. Лют ли е много, повече мъжки, унисекс, горчи ли?

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 19:06 от densi

# 768
  • Бургас
Densi Аромата е унисекс ,с наклон към дамската аудитория .На границата на гурме аромат ,но тактично не я прекрачва .Много майсторска изработка....заинтригуван съм към цялата линия как е ,но повече не ми се рискува Joy Един руснак във руската фрагрантика ,го е описал така ,че ме накара да го купя и не сгреших https://www.fragrantica.ru/perfume/Salvatore-Ferragamo/La-Commedia-51866.html Heart Eyes

# 769
Аз днес си взех Метеоритите от Нотино. Разпрашени са, но много малко.
Също така получих лосионите на Girl of now от Парфимо - много са хубави. С тях и душ гел на Mugler и спрейче на Victoria's secret Coconut passion noir. Лятото си бях взела лосиона за тяло и много ми харесваше.
И една поръчка от Body shop - много добре опакован, с картичка с обръщание и име на момичето, което в подготвило пратката. Много съм доволна от всичко Simple Smile.

# 770
Dari_77  взех си травъл комплекта  на Филорга от Парфимо - изтекъл срок на годност  ZJ515 CJ, exp. 28.06.2020г.. Утре ще дойде и големият комплект HYDRA-FILLER , но няма да рискувам. Яд ме е, беше си добра сделка  Rage

Много благодаря за споделянето Flowers Bouquet !
Съжалявам за неуспешната покупка. Имате пълно основание да я върнете. Надявам се да приемат рекламацията.
Аз съм им яла попарата още при първите поръчки, получих комплект кремове по 15 мл или по 30 бяха на LANCÔME GÉNIFIQUE и се оказаха с изтекъл срок, мисля че месеца, който ги купих, а и не бяха на оферта. Използвах ги веднага и дълго време не си купувах козметика от тях. После няколко пъти се престраших и всичко си беше наред.
 Не е редно така да подвеждат хората. В аптеките когато намалят , пишат, че е с изтичащ срок на годност и все си решава. Тук пък съвсем изтекъл и го пускат.

# 771
Sesil99, прочела си ми мислите. Чудех се дали си достигнала да онези 2-3 капки Mancera  Joy

фръц, ще ти пиша утре и ще се разберем. Wink

# 772
Утре ще взема поръчка от Парфюмо, парфюм и мезо маската на FILORGA и ще пиша дали е с изтекъл срок.

# 773
  • Стара Загора
И аз днес си получих поръчките от parfimo и Нотино. Останаха в офиса половината, но бях на зъбар след работа и утре ще оглеждам. И моето 10 мл Libre intense си беше в пакета, така че съм доволна. Нямах нужда от нищо, но си взех едно от сатенените червила на Лоран. Все пак, да не пътува сам аромата и да му е скучно. Simple Smile
От parfimo също всичко точно. Две отделни пуснах. За колежки шампоана на Матрикс, за други - Nina Ricci Rose extase 80 мл за 62 лв и този Dsquared за 43 лв. 😍 Едната е спортна натура и ползва мъжки или тук там унисекс аромати. Този наподобява He wood, като началото му за мен е почти 1:1 с Туили на Ермес. Виолетката обаче и кедъра бързо го превръщат в Dsquared. Пръснат в 10 ч, сега още се усеща. Дървесните нотки го правят леко дрезгав и подсказват, че си е за мъжката аудитория, но и аз бих го носила. 💛 А капачката е с магнит и изглежда чудно. За млади момчета е топ.

Поръчах в неделя същата Нина Ричи за друга приятелка, но тестер за 60 лв. Щото докато се начуди в понеделник и цената пак скочи. Та ще пиша следващата седмица дали е с капачка.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 21:35 от iv4enceto_91

# 774
Dari_77  взех си травъл комплекта  на Филорга от Парфимо - изтекъл срок на годност  ZJ515 CJ, exp. 28.06.2020г.. Утре ще дойде и големият комплект HYDRA-FILLER , но няма да рискувам. Яд ме е, беше си добра сделка  Rage
Ще споделиш ли какво ти отговориха от Парфюмо? Аз утре ще взема мезо маската и ако е стара ще им пиша и връщам.

# 775
Проверете си пратката при получаване и ако е с минал срок я отказвате. Така няма да дължите разхода по връщане на стоката.

# 776
elxa, аз сега прочетох по внимателно "травъл комплекта  на Филорга от Парфимо - изтекъл срок на годност  ZJ515 CJ, exp. 28.06.2020г." Аз поръчах Meso-mask 50ml (трябва да е). Ще видя как ще стане с опцията за преглед, но задължително ще се възползвам. Ще пиша после.
Тези травъл да не са същите, които бяха в Notino? Аз тогава си взех, имаше 5 мини-та мисля, че в комплекта. Meso-mask кода започва с ВU, т.е в срок. Parfimo от къде са изровили тези?

# 777
Някой го търсеше https://makeup.bg/product/401908/?gclid=Cj0KCQiA2uH-BRCCARIsAEee … c0AIaAkRdEALw_wcB Valentino Noir Absolu Musc Essence 118лв.

# 778
  • До сърцето...
Получих си минитата от Парфюми-шоп. Големият парфюм бил неналичен, та пристигнаха две мъничета в огромна кутия Mr. Green Ценообразуването нещо не го разбрах, ама нейсе. Коледна картимка, визитка, приятно е.

Не са спрей 5 мл-минита на Ели Сааб. И изглеждат наистина миниатюрни.

# 779
Sesil99, прочела си ми мислите. Чудех се дали си достигнала да онези 2-3 капки Mancera  Joy

И аз съм със същия бач (моя беше без кутия обаче, но си имаше празен ход). Доволна съм много и от аромата!

Общи условия

Активация на акаунт