Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 762
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 750
Това изображение е от сайта Мейкъп.Моето момиче също не дойде пълно.

# 751
  • Варна
Caramell., изтеглих ти и бутилката, защото не съм сигурна колко точно липсват - 372 гр. (заедно с капачката). Ако имаш везничка, сложи го, пак ще е някакъв ориентир. Но пак да кажа, че при мен Girl of now е тестер, а не продукт!! При теб, не разбрах, продукт ли е?
Ей накара ме да меря и аз моят е ползван 1-2 пъти и е 368 мл заедно с капачката,но установих други разлики,че бутилката ми е доста крива,като количество изглежда сходно,но на самото пръскало на този,който съм купувала от безмитен магазин имам инициали,а на всички останали без значение тестер или за оригинал нямам.
luckystar за теб пък снимах дъното на капачката от вътрешната страна имам ,а на дъното този надпис
п.п Моят също е тестер-90мл купуван от Мейкъп.

# 752
Аз бих поръчала от тук, ако Ви устройва тестер.

Много благодаря, 50 Shades of Purple !

# 753
Тестерите на Килиън дали имат бач-код? Аз само 1 тестер имам, на друг бранд е и има код.

# 754
  • Балчик
Пристигнаха ми Serge Lutens
Five O'Clock Au Gingembre от Brasty, продукт, с подарък мостричка от същия парфюм. Всичко е наред, отличен аромат, много ми харесва.
И от Парфимо Poppy bouqet на Kenzo, продукт с целофан и без празен ход. А също и Elie Saab Le Parfum in White, тестер с ужасна капачка- въртяща се свободно около пръскалото, в тестерска кутия. Ароматът си е ок, имаше и празен ход. Всички ли капачки са така или моята е брак?

# 755
Тестерите на Килиън дали имат бач-код? Аз само 1 тестер имам, на друг бранд е и има код.
Имат код от 3 знака, започващ с А и още едно А и цифра или А и две цифри, изписан на гърлото на шишето. Това го имат и двата ми тестера и парфюмът закупен от Килиън Франция.
 Редакция. При тестерите е на гърлото, при другия е гравиран върху самата топка (флакона).

# 756
Моят е продукт с кутия и е на гърлото, от парфюми шоп закупен. Имаше и на дъното на кутията.

# 757
Обадих се на Долче. Нямало наличност и били ме уведомили с имейл, който аз никога не съм получавала. Не, не е получен и в спам. Информираха ме, че имат продукт, който е по-скъп. Никаква оферта за изпращане на продукт вместо изчерпания тестер. Grinning Отказах другия парфюм. Не са единствени.
Аз тази "попара" с долче-то я сърбах с VCA, за това вече знам. Пусна ли заявка, веднага звъня и си я потвърждавам, особено, ако е за много търсен продукт. Сега за това успях да си отнеса един тестер Instan Crush, на време. Интересното е, че след 4 дни ми се обадиха и ми казаха, че имам заявка за същия парфюм, но нямали вече тестер, а само продукт на друга цена, нещо системата им ли не функционира добре.... не знам.  Друг е въпроса, че нещо не съм много впечатлена от тази Мансера......

# 758
# 759
Dari_77  взех си травъл комплекта  на Филорга от Парфимо - изтекъл срок на годност  ZJ515 CJ, exp. 28.06.2020г.. Утре ще дойде и големият комплект HYDRA-FILLER , но няма да рискувам. Яд ме е, беше си добра сделка  Rage

# 760
Ееее, а мен два броя ме чакат в Спиди. Rolling Eyes

# 761
Sesil99, прочела си ми мислите. Чудех се дали си достигнала да онези 2-3 капки Mancera  Joy

# 762
На мен ми пристигна Alien-чето от Долче, с уикенд кода излезе 126 лв./ 90 мл. С куриер на Еконт, без обаждане, странното беше, че поръчката придоби статус "завършена" преди реално да е била при мен, а когато са я предали на куриерската фирма. Втора поръчка ми е от сайта, но първата беше много отдавна и не помня детайли, но парфюмът си беше и тогава ок. Всичко е наред и сега с парфюма, бяла тестерска кутия, празен ход, автентичен аромат. Нямам оплаквания, много бързи бяха, добре опакован. Бих пазарувала отново от тях при конкуретна цена на търсеното, макар че сайтът е малко тромав и бъгва понякога.

От Нотино поръчах сешоара Parlux и веднага след това цената му падна с 6 лв. Simple Smile Случайно или не?! Не ми се чакаше повече.. Не се и занимавах да пробвам да добавя нещо за безплатна доставка, но здраве да е. Този е, ако някой проявява интерес, аз избрах цвят Jade. Дано го хареса девойката ми. Цената е най-ниската, която открих из сайтовете дори и с доставката и без код. Wink

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 18:54 от 50 Shades of Purple

# 763
И с мен се държаха нелюбезно в Долче, а преди това и в Parfium или нещо такова. Те не били едно, а под една шапка хахаха. Моменталически отказах поръчката и поръчах в Долче, които ми го донесоха за два часа, а другите отказаха.
Не бих пазарувала от тях, освен, ако не е нещо супер изгодно или рядко, а намирам такива при Долче.
Обаче от Елфрагранс съм супер доволна. От Елинор също, те са ми най-любими. Нотино също за нишове.

# 764
Долче ли бяха с предишния шоу рум на Аксаков? Там имам спомен от посещение, собственичката е една надута странна госпоДжа, а момичетата са леко напрегнати, явно под натиск. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт