Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 759
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 810
luckystar, изпратиха ли доказателство, че е лимитирано издание? Аз също мислех, че е такова, когато писахте..

# 811
И аз си мисля, че си късметлийка с това шише Simple Smile. Писах вече, че според мен е лимитка. Не бих го върнала, според мен рядко се среща такова загадъчно шише.

# 812
luckystar, изпратиха ли доказателство, че е лимитирано издание? Аз също мислех, че е такова, когато писахте..
Няма никакви доказателства, а голи думи, при това неграмотно написани! Това им е отговорът.

'Здравейте вие сте поръчали продукт
от категория без опаковка и капачка в случая това че има капачка е в плюс за вас
то и цената му се различава значително с официалната на килиан но това не го прави не оригинален
имайте в предвид че на почти всички модели парфюми им се правят често лимитирани серии които могат да имат промени по външният дизайн или дори нови формули

не проблем
да го върнете
ако са спазени  условията на онлайн магазина ни
https://www.parfumi-shop.net/privacy-policy

СПОРЕД ЗЗП всички закупени стоки от разстояние могaт да бъдат върнати в срок от 14 дни след получаване, клиентът има право да върне или замени поръчаният от нас продукт/и, като са спазени следните условия:
Не са налице повреди по опаковката и съдържанието и, продукта не трябва да бъде употребяван.
Запазена оригинална опаковка.
Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на клиента.
В случай, че желаете да върните закупеният от вас продукт в 14 дневен срок след получаването му молим да се свържите с нас по Емейл: sales@parfumi-shop.net , или по GSM: Globul: 0890346040,Mtel: 0888893780

3. Мога ли да върна или заменя поръчан на сляпо аромат който съм разопаковал пробвал и не ми допада?
Отговор: Да само ние от Parfumi-shop.net ще приемем вашата рекламация във случай на нехаресване на аромат и ще ви въстановим 80 % от стойноста на продукта ако е разопакован и пробван, ако не е разопакован ще ви върнем 100 % от стойноста на продукта, куриерските разходите за връщане и замяна са за сметка на клиента.'

# 813
Да споделя, че си получих редкия разкош Valentina Oud Assoluto от ивис.бг, всичко е точно. Предният ми преди години също беше тестер, без разлика са, и флакон, и аромат са същите. Ивис бяха много бързи, тестерът в кутия от друг продукт, опакован здраво с балонесто фолио, с надпис "чупливо" на пратката. Няма да ги подминавам в бъдеще.
От доста време се ослушвам за Galop Hermes, но в повечето сайтове е над 400 лв, бррр. В долче е на 247 и нещо, има 8% остъпка. Много му се чудя, толкова пари на сляпо... та всяко мнение ще е от полза, може би в другата тема - за което предварително благодаря.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 16:43 от Анонимен

# 814
Luckystar, като гледам отзивите в темата, ако го пуснеш за размяна, вероятно веднага ще го вземе някой, може би и успешна продажба би реализирала, така че не се коси излишно. Имах подобен кофти случай със стока за 1000 лв. от различно естество и знам колко е неприятно и тегаво да водиш подобна комуникация, но като теглиш чертата не си струват щ похабените нерви.
А иначе отношението, комуникацията и изказът на Парфюми-шоп определено сериозно куцат, отдавна съм се убедила.

# 815
Не съм попадала на козметика с изтекъл срок от Парфимо, явно имам късмет.
Не виждам проблем в отговора относно Принцесата, това са стандартните условия за връщане на закупен продукт на доста места.
Не виждам причина да правят специални изключения за който и да било, особено когато става дума за опаковка на лимитирано издание. Сигурна съм, че има поне две момичета , които биха отървали дамата от парфюма на момента в темата за Размените🙂

# 816
  • Седмото небе
Ох аз малко се притесних сега за Парфимо. Добре, че чакам само 10ина парфюма-има тестери и реални продукти, и няколко парфюмни миниатюри. С тях поне знам, че издънките са по-трудни, но ще видим. В събота са експедирани от Чехия, да видим кога ще ги довлачат до тук. После как ще се разправям със Спиди не ми се мисли... Иначе имам и пълна кошница с козметика, но ще ги премисля нещата тотално, с тези им явно изтичащи срокове Sad Те вярно, че цените на някои неща са подозрително ниски, но пък да ни пробутват неща за бракуване е възмутително!!!
И една похвала за елфрагранс Wink Поръчка в събота, пристигна вчера в Еконт и си я взех днес. Два мъжки запечатани парфюма на Мерцедес-Private 100 ml и Intense 75 ml, опаковани много стабилно. И двата познавам много добре и нямам съмнения в автентичността и качеството. Единия вече отиде за подарък и рожденника много си го хареса. Другия си чака получателя за Коледа.
Определено като за първо впечатление съм доволна. И ще поглеждам честичко към тях. Даже обмислям и следващи подаръци от там.

# 817
  • София
55

Luckystar, Вие пръскахте ли от парфюма?  Връщах тестер на Инсоленс ЕДТ, тъй като бях поръчала ЕДП без да е пръскан от мен и ми възстановиха сумата 100%.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 13:43 от chanel19

# 818
  • София
luckystar като изключим правописа и пунктуацията, бих казала, че много коректно са отговорили и имаш възможност да го върнеш.
Показах моя парфюм, който е със същата капачка. Ще си го използвам, защото съм влюбена в аромата. За мен капачката е бонус и се радвам, че изобщо я има.
На твое място, след като е донесъл негативи, бих предприела връщане. Явно сме единствените, които получиха такива Stuck Out Tongue Winking Eye

# 819
Получих днес Жадорчето, някой питаше. Благодаря на дамата, която сподели. Не е боди спрей или мъгла за коса, и аз бях започнала да се съмнявам Grinning Продукт, 75 мл., всичко изглежда наред.

# 820
  • by the sea
Получих си пратката от парфимо днес и се почувствах длъжна да споделя:  ампулите са произведени септември 2020, парфюмите са от 2020 също.  Надявам се това да успокои някои от вас, но се пак проверявайте си датите, защото те според мен не ги следят.

# 821
Къде проверявате кога са произведени нещата?

# 822
Днес звънях в Парфимо да питам нещо и между другото питах за промоциите има ли някаква логика, защото ги сменят често и изпускам неща за минути. Жената ми обясни, че почти всеки ден сменят и много често цените зависят от това, което другите магазини пускат. На мен това ми изглежда като копиране- и май си е точно така Нотино намалиха Chloe Nomade 57лв за 30 мл и хоп и днес Парфимо с намалени Chloe-та  и подаръчета.

# 823
  • by the sea
аз проверявам като избирам бранд и  въвеждам бач код в тези сайтове:

http://checkcosmetic.net/
http://www.checkfresh.com/

# 824
аз проверявам като избирам бранд и  въвеждам бач код в тези сайтове:

http://checkcosmetic.net/
http://www.checkfresh.com/

Различни дати дават за един бач код.

Общи условия

Активация на акаунт