Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 555
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Седмото небе
Моите две пратки от Парфимо чрез Спиди и днес не дойдоха. Някъде са и никой не може да ми каже къде. За ден и половина им звънях 9!!! пъти, държах по 5 минути, номер за обратна връзка оставях и нищичко. Мейл писах и пак не! Свързах се с Парфимо следобед, обясних казуса. На тях поне им отговорили, че пратките не били разпределени за доставка. Поръчани заедно, доставени тук заедно, от общо 4 Спиди уж щяха да ми доставят 3 наведнъж, получих само 2. Ако утре до края на деня няма още никаква реакция кога и дали ще дойдат нещата съм се подготвила с вариант. Звънях на Елфрагранс, имат същите продукти, е да с 50 лв общо отгоре, но могат още в понеделник сутрин да ми ги докарат вкъщи. На мен всички продукти ми трябват за обяда, тогава ще се подаряват, че после хората се пръскат в почивка и по отпуски.
Дали в такъв случай от моя страна би било некоректно, ако си откажа изобщо да получа двете злощастни пратки? При положение, че са пристигнали в България още на 15. Плюс това и в четирите пратки фигурира някакво си “отлагане за доставка с един ден”, което аз категорично не съм заявявала. И от 15 тия толкова натоварени Спиди не могат да се организират, а ми делят на парче нещата. А после Парфимо да търсят вината не в мен, а в куриера. Разбирам, че е натоварено, но за мен няма никаква адекватност в цялата ситуация.
Ако бях поръчала всичко накуп има два варианта-или нищо нямаше още да е дошло и съвсем да съм на нокти, или пък да дойдат заедно... Но пък така нямаше да мога четирите кода по -11 лв да ползвам... Сега поне знам, че поне от 2*11 успях да хвана...

# 1 066
  • София

Моето бижу вече е при мен!

# 1 067
Здравейте,
От https://parfium.bg/ дали е надеждно да купя мострички на Montale и Mancera? Не го видях на първа страница сайта, а пък ми изглежда наред, но все пак да питам. Simple Smile

# 1 068
  • София
Надеждно е. Има го на първа страница.

# 1 069
  • София
Здравейте,
От https://parfium.bg/ дали е надеждно да купя мострички на Montale и Mancera? Не го видях на първа страница сайта, а пък ми изглежда наред, но все пак да питам. Simple Smile
Заедно с Долче имат шоурум в София на ул. Иван Вазов 22. Шоурум не работи с клиенти в момента, но онлайн с пълна пара.

# 1 070
Много благодаря!!

Допълвам:
Santal Royal 75ml - 112,30лв + безплатна доставка. Аз не помня да съм го виждала на такава цена.
https://www.notino.bg/guerlain/santal-royal-parfjumna-voda-uniseks/p-16049568/

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 00:28 от Emerald.

# 1 071
  • Седмото небе
Ехааа браво, че вече са пуснали и по-малките бутилки! Цената е супер Wink Обмислям една за подарък... А уж щях да спирам...

# 1 072
  • На черешатааа
Много благодаря!!

Допълвам:
Santal Royal 75ml - 112,30лв + безплатна доставка. Аз не помня да съм го виждала на такава цена.
2-3 думи за парфюма може ли?

# 1 073
Скрит текст:

Много благодаря!!

Допълвам:

2-3 думи за парфюма може ли?
За нищо на света без тест!

# 1 074
Сантал роял не е за всеки. Тъмен, опушен, подправков, на мен ми мъжкарее в началото, а после притихва до нещо секси и изтънчено, но моята кожа го убива бързо.
Както казаха момичетата по-горе задължително тест. ✌️

# 1 075
  • Sofia
Много приятно ме изненадаха Нотино. Вчера поръчах и днес имам съобщение от Спиди, че е в офиса им.

# 1 076
Моите две пратки от Парфимо чрез Спиди и днес не дойдоха. Някъде са и никой не може да ми каже къде.
От понеделник чаках пратка и я получих в петък. Спиди са се натоварили с много поръчки и е ад. Обади ми се куриер, че ще я остави в офис, пратката не беше в офиса нито във вторник нито в сряда. В петък вече си я взех, но съм много ядосана. Вчера пак ми се обадиха, че не могат да доставят до вкъщи, но категорично отказах да я оставят в офис, чакането на опашка от 20 човека не ми е по вкуса. За разлика от тях Еконт си вървят съвсем нормално, нямам никакви оплаквания от кварталния ни офис, вземането и пращането на пратка отнема не повече от минута-две и пристига на следващия ден. Познават си клиентите по име и нещата стават светкавично.Не искам ниските цени на Спиди ако ще влачат пратки по 10 дена, мерси. Да не говорим, че ни смениха куриера и новият вече втори път ме пита, къде точно е съответната улица и номер и не може да се ориентира.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 09:36 от *Emia*

# 1 077
Добро утро!

От няколко дни се чудя на един Guerlian, от роклите, но не помня кой преди мнооого време бях харесала, поне 3 г Simple Smile Ако имат различно време на производство и пускане на пазар, може да се ориентира някой са помогне. По принцип не харесвам тежки и опушени, много сладки.... по нежни  аромати ми харесват. Не съм чела тук да ги поръчвате...
И за да не е спам само, може ли да помогнете как да сменя плащането от НП с карта в Нотино. Вчера докато се опитвам да променя начина и пак пуснах по стария начин. И веднага сторнирах.
А в ЕЛИНОР код има ли ?

# 1 078
  • София
Прекрасно ме изненадаха essenza- nobile. Поръчах две мостри към продукт и сега ми изпращат имейл, че ако искам да поръчам цели шишета от мострите, те ще ми приспаднат тяхната цена под формата на кешбек.
Например Creed Aventus за ММ ще бъде 9 евро надолу.

# 1 079
Прекрасно ме изненадаха essenza- nobile. Поръчах две мостри към продукт и сега ми изпращат имейл, че ако искам да поръчам цели шишета от мострите, те ще ми приспаднат тяхната цена под формата на кешбек.
Например Creed Aventus за ММ ще бъде 9 евро надолу.

Сливче честити придобивки, каквото и да си взела! Simple Smile Знам, че знаеш,  но специално за Creed там цената е с по 80 евро нагоре.

Ако не ме лъже паметта MFK и FM също имаха такава практика.

Общи условия

Активация на акаунт