Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 336
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 335
Честита Коледа! Бъдете здрави и благословени!
Издирвам и не откривам никъде по българските сайтове Sospiro Erba pura. Вече моля да помощ, някой ако е попадал на него нека ми сподели от къде да си го купя.
Весела Коледа! Бъдете здрави и щастливи!
Няма я Ерба Пюра от година, че и повече. Вече Соспиро няма, а само Xerjoff, съответно нова бутилка, нова цена и нова трайност.

# 1 336
  • До сърцето...
Весела Коледа, момичета и момчета! Здрава, успешна и ароматна!

Издирвам и не откривам никъде по българските сайтове Sospiro Erba pura. Вече моля да помощ, някой ако е попадал на него нека ми сподели от къде да си го купя.
Да, Денси е права. Виждала съм бутилчето в магазина на Съборна, ето възможност за онлайн поръчка, но цената....
https://myrovema.com/product/3383/xerjoff-erba-pura.html

# 1 337
Да, Денси е права. Виждала съм бутилчето в магазина на Съборна, ето възможност за онлайн поръчка, но цената....
https://myrovema.com/product/3383/xerjoff-erba-pura.html
Тук също го има:  Xerjoff Erba Pura

Тестер и продукт, но трябва да се види как е с работното време. Мисля че от понделник - вторник!?

# 1 338
  • Бургас
Благодаря🥰. Денси, има ли голяма разлика с първообраза, че на тази цена не ми се рискува. Момичета, страхотни сте!

# 1 339
Да се оплача - крайно разочарована съм! Преди години имах Eternity, сега отново ми се прииска и поръчах от Брасти. Трайността няма половин час, после нищо, съвсем нищо - нито на кожата, нито по дрехите, а преди трайността беше повече от 8 часа!

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 21:10 от acer

# 1 340
  • Пловдив
Имате ли представа, дали парфюмите на Atelier Cologne, които са поръчани от други сайтове, идват с допълнителен кожен кейс, както е в официалния сайт?

# 1 341
  • при морето
Аз се интересувам от къде да поръчам мостри на Memo....
И ако трябва да избирам на сляпо кой от всичките да избера,синът ми иска да ми направи подарък,трябва само да кажа името на парфюма:smirk:

# 1 342
Благодаря🥰. Денси, има ли голяма разлика с първообраза, че на тази цена не ми се рискува. Момичета, страхотни сте!
Не е голяма разликата, но има. Предимно е в излъчване и трайност, които са доста намалени. За мен Ерба Пюра е и по- кремообразна.

# 1 343
Някой ще ми обясни ли каква е схемата с тестерите? Те по принцип не са предназнаени за продажба. Защо не са в магазините, за да бъдат пробвани, а ги продават по сайтовете? Да не ги крадат случайно? Flushed

# 1 344
  • Пловдив
Winter fairy, мостри на Мемо има в официалния сайт, но аз не съм пазарувала оттам - само ги разглеждам Simple Smile
Във Flaconi също има 10мл опаковки на някои. От проба харесах Tamarindo, а също събрах препоръки за Marfa, Lalibela, Siwa.

# 1 345
  • обл. Шумен
Да се оплача - крайно разочарована съм! Преди години имах Eternyty, сега отново ми се прииска и поръчах от Брасти. Трайността няма половин час, после нищо, съвсем нищо - нито на кожата, нито по дрехите, а преди трайността беше повече от 8 часа!
Имала съм парфюми от чужбина, които наистина са много трайни. Когато се дават пари, поне да си струва. И затова попитах, защо е тази разлика в цените, явно българите работят на загуба...Но никой не ми отговори...

# 1 346
  • Пловдив
И аз съм на това мнение...купените от тук на струват. Никаква трайност.

# 1 347
Интересно защо сте в темата тогава 🤔

# 1 348
Ейй, от толкова време съм в темата. Най-после получих отговор на въпроса, защо цените са по-ниски. Чак сега ли се казва, че тези от БГ не стават?!
И да не е само ОФФ, последно поръчах от немски сайт, само че с натоварването при превозвачите, парфюмите ми не дойдоха за Коледа.

# 1 349
  • обл. Шумен
Интересно защо сте в темата тогава 🤔
За да получа мнение.

Общи условия

Активация на акаунт