Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли в момента стартиращи строителни проекти за интересни блокове или комплекси?
Кои са някои от текущите строителни проекти в София?
Как мога да намеря повече информация за новите строителни проекти в София?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли в момента стартиращи строителни проекти за интересни блокове или комплекси?
-
Кои са някои от текущите строителни проекти в София?
-
Как мога да намеря повече информация за новите строителни проекти в София?
-
Какви са тенденциите на пазара на недвижими имоти в София според форума?
-
Какви са предизвикателствата при изграждането на нови сгради в София?
. За аптеката също ми е странно при положение, че колко често на човек му трябва аптека? За хранителен магазин повече мога да разбера. Постоянно ще има спрели на аварийки около въпросните търговски обекти, а в условия като сегашните стават и опашки от хора, през които трябва да минеш, за да си излезеш от блока. Преди време имах квартира на доста комуникативно място и не можеше и боклука да си изхвърля без да мина през сума ти народ. Не ми беше осбено приятно. Тези сгради на Г.М Димитров изобщо не съм ги гледал, защото са точно до голям булевард, на какъвто живея в момента. Не е за мен и повече не бих направил такава грешка. Метрото ми е на 2 мин, но бих предпочел да съм на 10, че дори 15 мин от него, но да живея без 24/7 шум и ужасна мърсотия. Предполагам и качеството на самата сграда има значение, но това не променя факта, че е шумно и мръсно. Интересно дали този тренд с магазини в блока ще се наложи в НС и за напред.