АПРИЛското ни злато радва се на циганското лято!

• 9 235
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета, къде е тоя Хиполенд или както там се казва?
Нуни, честито - аз имам още една година да уча!
За пюретата - аз добавям към вече въведения зеленчук новия като давам два дни и след това почивка!

# 136
Лелее, какви са сладки и красиви малките априлци!!!
Ще се пробвам да сложа и аз една снимка да ни видите, но не знам дали ще се получи.

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21133&AlbumId=67486

Ние сме "средна хубост" с косата - отгоре имаме един по дълъг перчем, а от страни расте новичката косичка - като мъхче е.
Днес съм цял ден на "манифактурата"  food002 1dishes newsm55 Правя пюрета. Едни ги замразявам, други ги стерилизирам.
За замразените и аз мисля от вечерта или сутринта да ги вадя, за да се размрязят постепенно. Но не, че няма да ни се случи и набързо да размразяваме.
Ей сега като ревна 2 часа след кърменето в чудо се видях. Аз мисля спи му се, взехме да се успиваме, а то гладно било детето newsm22. Беше се и изакал през този период. Вече стигам до извода, че като се изака огладнява по бързо от обикновенно, а преди това хапва по малко - щот му е пълен стомаха/червата. newsm78 Вие имате ли такива наблюдения?

# 137
Вени, Хиполенд е в новия Sky City. Казаха ми, че е хубав магазин. Имало много хубави бодита за бебета. И играчки също имало, но не чак толкова, както в Марсел. Някъде около завод Електроника се намира Grinning
Абе мацки, май всички сте си захранили наследниците. Само аз ли изоставам?  Confused
Ринка, много ти е мило детенцето, живо и здравичко да ти е Hug

# 138
  • София
joyka, моя син ми прилича на твоя  Shocked  Mr. Green Та той като почне да яде и се почва едно трът-трът и айдеееее памперса се изпълва, аз му викам, че само хаби храната  Confused
Нуни има и други мохиканти като теб, е ние сме 4ти ден на тиквичка де, иначе като цяло голяма група сме в старта на захраването

# 139
Ауу, Данче Embarassed, засрамих се. Много съм несериозна като се стигне до снимки, аз и преди съм казвала. Добре че е мъжът ми да си играе с това. Обещавам да я покажа скоро.

Иленке, запомнила си че сме били с коса Mr. Green. Обаче опада доста. Израстна и новата, ама и ние като мама меца си ветреем едни дълги пирги отгоре ( само че още доста си има и от тях) за спомен от "онез времена".

Нуни, браво на теб значи, да ти е честито! Иначе ние много изоставаме със захранването, давам и обаче хич не и се нрави. Едно бурканче от 70гр. го яде на 4 пъти.

Рина, много ви е хубава бонбонката.

# 140
Аааа,Нунич ,и ние го държим наш Ристьо на едната кърма Naughty
Нашето Бъбълсче да не се скатаваSimple Smile

# 141
  • София
Малеее, какви страшни гриви имат някои хлапчовци, ще ги правим рокаджийчета, усещам аз! Ние сме с един дълъг перчем отпред, а отзад няма никой  Grinning

МисЗ, един наш приятел искаше чичо му да му е кръстник и попа каза, че не е хубаво кръстника да е роднина. Пича много настояваше и пита дали не може да се направи изключение и попа каза: "Може, всичко може! Ама вие страх от бога нямате ли?!"   А имам приятели, които се жениха в църква, хем, че той е католик, а тя православна, ама те по-скоро за парлама го направиха, а вие, ако сте религиозни, по-добре си намерете други кръстници.

А на моя сладур нещо му става напоследък, не ще да яде въобще и спи по цял ден и цяла нощ, да му се събират най-много 3-4 часа да е буден  #Crazy  И като не спи, трябва да е задължително с биба в устата, иначе се спуква от рев. А и аз нещо съм се спекла от това дъждовно време Cry Клепачът на едното ми око трепери от вчера, знаете ли какво се прави в такива случаи?

# 142
  • 2 етажа над тавана
Момичета, привет. Влизам само да драсна на бързо няколко реда, че днес сме си в София, утре пак пътувам за Велинград и най-късно на 10 октомври си идваме с Маги окончателно вече - баба й не ще да ни пуска да си идваме, ама то вече крайно време стана.
Най-напред да ви черпя по едно виртуално   party023 Drunk cheers вчера Маги навърши 6 месеца - супер големи сме вече, на половин година, голям повод за празник!!!
Да ви информирам, че вече тежи милата 6950 гр и е дълга 59 см, долните ни 2 зъбчета избиха и стахотно хапе, лази усилено, търкаля се като за световно, извива се на мост, надига се да сяда - засега не я подпирам с възглавница, ама ще вида може и да почна малко, щото е решила да пропусне сядането и направо да се изправя на краката си  newsm30
Все още сме само на кърма, ама тия дни мисля да пробвам с пюренца малко. Ще видя как ще потръгне. Педито ми каза да ги разреждам с малко адаптирано мляко - какво ще ми препоръчате?
Ох, страшно ми липсвате, скоро ще мога да изчета всичко, което съм пропуснала и да кача и аз малко снимки. Всички бебчовци са страхотни. Целувам силно и тях и милите им мамчета  hug  love001 newsm76
На линия ще съм още около половин -един час, драснете някой ред.
Ако не се засечем - очаквайте скорошно включване и дано се позадържи добро времето, та като се върна да се съберем на среща.

# 143
Абе мацки, май всички сте си захранили наследниците. Само аз ли изоставам?  Confused

Не само ти. Ние се пробвахме в събота и неделя с каша от кафяв ориз, но нещо не му понесе на младежа. Та сега сме в почивка и ще пробваме картофче към края на седмицата. Иначе лъжичката и храничката бяха приети с голям ентусиазъм, даже втория ден ми помагаше с 2 ръце да му набутам манджата в устата.

# 144
  • Русе
Привет, Бабълче - хайде че ни липсваш!  Hug Слагай кърма в пюрето, не ти трябва АМ.  Peace

nuni, добре дошла в отбора на мохиканите - наскоро се броихме тези дето още не сме захранили. Аз, обаче, мисля като чукнем 5 месеца да се пробваме.

МissZ, помня, помня аз - щото ти е голяма бонбонеса Алекса, и искрено ви завиждах на прическата. Grinning

Филипка, имам от тези капки Мастодинон, за които ти говори Данчето (хомеопатични са) - предпазват от мастит и като старничен ефект намаляват кърмата. Ако искаш - да ти ги дам, на мен май няма да ми трябват.

# 145
  • София
Айде бе, Бабълче, знаеш ли колко ми липсваш! ПРисъединявам се към Иленка, слагай кърма в пюрето  Peace

# 146
  • 2 етажа над тавана
Мацки, мили, изчезвам, че даже не съм си вкъщи, а багажа още хич и не съм го оправяла. Утре сутрин отлитам, ама ще се върна, ей. Mr. Green
Целувки, целувки и до скоро Grinning

# 147
Юлче,как така не му понесе???

# 148
Ей Бабъл4е, най после  HugА кво, пак zаминаваШ, не е 4естно така  Crossing Arms  Хайде 4акаме те след 10ти октомври и Ще имаме да наваксвамеееее  Mr. Green

Нуни, 4естито мила, евала как се справяШ с бебе и у4ението   bouquet

Моми4ета, Милена си има ве4е гадже  Heart Eyes  Върти любофф с едно дългокосо мартенско бебе, Йонас.  Ето снимков материал http://tinypic.com/view/?pic=49hdlrn и http://tinypic.com/view/?pic=47m7ww0

# 149
  • София
Моми4ета, Милена си има ве4е гадже  Heart Eyes  Върти любофф с едно дългокосо мартенско бебе, Йонас...
Малее, Tatjana, вие сте много напред с материала  Laughing Ама много добре се справя Миленка, гледам, че още от сега се опитва да им се качва на пичовете на главата  newsm10

Ох, а аз имам неприятното подозрение, че малкия още от сега ще почне да ми разказва играта.  #Crazy Ще изчакам още малко и ако  се окажат верни подозренията ми, ще ви мрънкам утре  Sick

Ей, Бабълчето кога се появи, кога пак изчезна?

Общи условия

Активация на акаунт