АПРИЛското ни злато радва се на циганското лято!

• 9 187
  • 297
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от нас,
Филипа,защо не пуснеш тема в кърмаческия newsm78
Добре дошла на на ВИФ Hug

# 91
Днес сложих Марти за първи път в бънджи гащи.  Grinning Grinning Голям смях падна. Вижте само.
http://snimka.bg/album.php?album_id=64018

# 92
  • София
Пете, много е сладък с този паток! Hug

# 93
  • Варна
Петя, и ние си имаме такива гащи, ама ме е страх да го слагам още мъника там. Аз много се притеснявам за кръстчето му, а и нали имаме лек рахит, не ми се ще аз да направя нещо, дето да му навреди. Явно ще си чакаме, да станем по-големи  smile3518 и ще си ги гледаме в кутията бънджи гащите.

Лека вечер мами и цунки на бебоците за сладък сън   love001

# 94
Добре дошли на Макси и мама Виф Hug!

Дея, ами аз още вчера си мислех дали направо теб да не запитам, защото знам с какво се занимаваш, ама не бях сигурна дали и с църковните неща си в час. Та значи: да, става въпрос за църковен брак и много искам сестра ми и мъжът и да са ни кумуве. Тя чувала че не било хубаво ама защо не се знае. Аз искам да знам може ли и ако не може защо?

Относно буденето, ами аз нали се оплаквах за същото преди известно време. За съжаление все още сме така, а така добре си спеше в началото. Сега се буди по 3-6 пъти на вечер, направо не е истина, иска си да яде и това е. Мислех че със захранването нещата ще се подобрят, но уви. То и още много оскъдно си хапва пюренце, но все пак.

# 95
Здравейте мамички!
Филипа имаш подкрепа и от мен, ако мога с нещо да ти помогна...  Hug

Докато бяхме на море - 2 седмици - Марти се събуждаше в 3 часа да яде, а понякога и в 12 или 1. Гладник!!!  newsm22 Кърмата не ми стигаше и го дохранвах с Аптамил 2... Откакто сме се върнали - неделя 17.09 - става в 6 и в 7 сутринта... и не го дохранвам с АМ. Отдавам го на криза на растежа - притеснявам се само, че е много - 1 300 да наддаде за 1 месец.  newsm78
При вас как беше, като захранвахте... колко наддадохте...?

Моя сладур също ме целува, но по скоро е близане по бузата - много е гъделичкащо!

PetyaP много сладко паяче твоя Марти!

Добре дошла на Vif!!!  welcome

# 96
Мисля, че беше Достинекс, ще проверя, но и ти питай в Аптеката, пие се 1 хапче , след 3 дена още едно Peace
Благодаря ти, ще се интересувам Peace

# 97
ФИЛИПА   love001
четох 1 час и забравих какво искам да кажа ама това е главното та ще ми извините тенекиената глава толкоз помни Embarassed

# 98
  • София
Завърнахме се!
Нямам време да прочета всичко, но утре ще компенсирам.

Честито на всички празнували и празнуващи!

Ние завършихме 5-я месец с 2 зъбчета. На 8.09 ни излезе първото, а на 9.09 второто.
Утре ще прескочим да ни премери доки и да видим колко сме порастнали. Много съм гроги след 8 часа пътуване. Този път Емо отказа да спи и в чудо се видях да го забавлявам по пътя.
Напоследък се буди с рев като от колики и здраво се дере. А преди 3 дни ми рева юнашката повече от час като сгъваше крачета и пищеше. Изкара ни акъла. Баща ми беше готов да ни кара в Спешното във Варна. Добре, че накрая се успокои хлапето.
Вече умирам за сън, лека нощ!

И целувки за кандидат - снахичките!

# 99
Петя, и ние си имаме такива гащи, ама ме е страх да го слагам още мъника там. Аз много се притеснявам за кръстчето му, а и нали имаме лек рахит, не ми се ще аз да направя нещо, дето да му навреди. Явно ще си чакаме, да станем по-големи  smile3518 и ще си ги гледаме в кутията бънджи гащите.

Лека вечер мами и цунки на бебоците за сладък сън   love001

Vif, на кутията пише, че може от 4 месеца. Той е като в кенгуру. На лекцията на 9 мес. ортопеда каза, че бънджи гащите не са опасни, а и разкръчвали крачетата. Аз също се притеснявам и затова го държах малко. Ако го слагаш да седи вече, не е опасно.
Вчера му беше за първи път и много му беше гот. Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 08:20 от PetyaP

# 100
  • София
Ей, Петя, и аз се чудех кога ли да сложа Мати в гащите! Изглежда съвсем добре Марти в тях! ще взема да пробвам!
Мимс, на нас кумаве са ни сестрата на мъжа ми и нейния мъж и не виждам нищо лошо! даже питахме в църквата и казаха, че няма проблем! Тогава нямахме нито една двойка приятели, които да са женени и затова избрахме тях!
Раче, добре завърнала се! кога ще ходиш на док?

# 101
Дея, ами аз още вчера си мислех дали направо теб да не запитам, защото знам с какво се занимаваш, ама не бях сигурна дали и с църковните неща си в час. Та значи: да, става въпрос за църковен брак и много искам сестра ми и мъжът и да са ни кумуве. Тя чувала че не било хубаво ама защо не се знае. Аз искам да знам може ли и ако не може защо?

Ще ти дам пълен отговор на въпроса ти на лични ,че станахме много съветниците Wink

Нямам време да прочета всичко, но утре ще компенсирам.

кои зъбки ви излязоха?Я направи една снимка като се усмихне да ги видим  Wink

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 09:15 от Дея

# 102
ПетяП, много сладък е Марти! Hug И колко коса има - като голямо момченце!

Ако направим класация за най-плешиво априлче - Велина ще грабне приза!  Rolling Eyes Толкова й е малко и къса косичката, при това светличка, че нищо не й се вижда на главата...  Crazy Новородените повече коса от нея имат. Какви прически ще правим - не знам... Flutter

# 103
  • София
Ако направим класация за най-плешиво априлче - Велина ще грабне приза!  Rolling Eyes Толкова й е малко и къса косичката, при това светличка, че нищо не й се вижда на главата...  Crazy Новородените повече коса от нея имат. Какви прически ще правим - не знам... Flutter
Ами, ще започнете с тези, които са подобни на прическата на Чаената и пак ще сте готини! Laughing
На мен температурата още вчера към 19.00 ми се смъкна. Сигурно е била от бучката!Иначе тя почти се разсея, но има още малко и ме понаболява на пипане. Да му давам да цока повече от тази гърда и да се надявам съвсем да се разсее или да вземам нещо.. newsm78.някой с опит с бучки, има ли?Данчето май имаше подобен проблем, ама пак никаква я няма!

# 104
Бюти, аз също имах такъв проблем. Предприех всичко, каквото изчетох по въпроса - горещи компреси преди кърмене и студени след, масажи от бучката към зърното /след топлия компрес/, изцеждане в леген с топла вода, изцеждане с помпа, компреси от изстудени зелеви листа /невероятно облекчават! Peace/, често кърмене, вкл. и в една идиотска поза, при която бебето лежи, а ти си надвесена над него на колене /имаше връзка с гравитацията нещо Shocked/.

Но бучката не се разсейва бързо, както аз си мислех - при мен минаха 4-5 дни, докато всичко се оправи напълно. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт