АПРИЛското ни злато радва се на циганското лято!

• 9 174
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Добре дошла, Вели!

Брех, наистина много хубав мъж! Ако и на живо е така чаровен като на снимката, готова съм да преговарям за сватосване  Laughing

# 76
мамо меца, много ти благодаря за изчерпателното инфо и за идеите! Hug
За сега облекчавам положението с изцеждане и студени компреси, за чаят от салвия четох вчера, ще си взема и от него.Наистина много ме е страх от това яко препълване да не ми се запушат каналите PraynigМоля се по-бързо да ми спре кърмата, макар че за целта ще трябва драстично да увелича хапчетата и ще съм като парцал през това време.
Реших да не спя, имам въпроси към хранещите с АМ майки.Как стои въпроса с водата?Трябва ли след хранане да му предлагам или не е нужно както докато беше на кърма?Прави ми впечатление, че от вчера пишка по-малко, т.е откакто е на адапте.

За спиране на кърмата хапччета не ти ли дадоха?
Изцеждай се когато можеш и трябва да пиеш нещо.
Водата- даваш след хранене да видиш дали ще пие,по принци Дея-Мария не пие никаква вода.
Как по малко пиша,по рядко има нужда от смяна на памперс ли? newsm78

Казвай с каквото мога ще помагам Wink
Няма да ви оставим  Heart Eyes

# 77
Дея, пия хапчета, ама вече втори ден като че ли ефект няма, гърдите ми са като камък, чудя се кога ще започнат да действат Confused
А за пишането, докато беше на кърма едва издържаше 3 часа с един памперс, при това че не пиеше вода.Сега сутринта като му го смених, все още не е пълен, това от вчера го забелязах, т.е откакто е на АМ.
Добре дошла, Виф!  bouquet

# 78
  • Варна
Благодаря мами, за топлото посрещане!

Ааааа по повод на сватосването, Мама Меца, аз като гледам и Невенчето не е за изпускане  smile3521 Ми що да не си я вземем за една снахичка  Hug Пък ако свекитата си допаднат  smile3503 няма лошо.... newsm51

# 79
Дея, пия хапчета, ама вече втори ден като че ли ефект няма, гърдите ми са като камък, чудя се кога ще започнат да действат Confused
А за пишането, докато беше на кърма едва издържаше 3 часа с един памперс, при това че не пиеше вода.Сега сутринта като му го смених, все още не е пълен, това от вчера го забелязах, т.е откакто е на АМ.

Хм втори ден да няма ефект  Rolling Eyes увеличи дозата,каза ли ти доктора така ако няма ефект да я увеличиш?И постоянно изцеждай !
Ами нормално е аз сутрин като сложа на Дея-Мария памперс /първото хранене в 7/ и до 13 ч. издържа ,ако искаш давай му водичка,аз незнам защо съм останала с впечатление,че  когато е на АМ детето има нужда от вода  newsm78 ,а за кърмените, понеже и кърмата съдържа не е чак толкова голяма нуждата  Thinking

# 80
Филипа какви хапчета ти дадоха, аз пих едни и се изцедих изпих хапа и спря кърмата, а беше много?
Ако искаш ще видя как се казваха newsm78

# 81
  • Русе
Филипка, сигурно си си отговорила вече на въпросите за захранването, но и аз да кажа как го мисля...
Значи, ако Преско си яде стабилно пюрето вече, няма нужда да му додаваш АМ - аз ще слагам АМ направо в пюрето (като му дойде времето) - мисля че беше 3 лъжички (суха консистенция) на половин бурканче/ или 6 на цяло... Така няма да се губи млечното хранене, което си е важно.
Аз вода на Диди не давам, защото не иска (а сме основно на АМ, само сутрин кърмя), но иначе бих и предлагала м/у храненията, не веднага след ядене. Педито каза, че не е фатално ако не пие вода.
Друго дето се сещам сега - щом сте на шише, е важно да сте с правилната дупка - след 6-тия месец вече се минава на 4-ка, или най-голямата.
За пишането - е нормално да се събуди със сух памперс май - малко след това го пълнят, аз затова не сменям веднага след сън.

welcomeна мама Vif и хубавеца Макси!

# 82
мимка, кажи моля те как се казват тези, които ти си пила Praynig
Иленка, мерси   bouquet

# 83
  • София
Филипа, сигурна ли ти е диагнозата?
Фурор, Аги ти е отговорила - какво ти трябва от оказиона?
Днес Мати яде моркови с картофи та Хип и мнооооооооого му харесаха! направо в такова изкушение изпаднах да му дам цялото пюре, ама се въздържах! Все пак за първи път му беше да яде моркови!

# 84
  • София
За вчера-няма проблем, Филипа! Hug
Аз пък днес вдигнах  за 3 часа температура 37,5 градуса. Сутринта Давид яде сравнително малко в 7.00 и към 10.00 имах вече една бучка на гърдата. Иска ми се да вярвам, че от нея съм вдигнала температурата!И така, сега ме боли главата и ми е замаяно. Давид засега не е прихванал... Thinking
Пих от неговия Панадол, от Ехинацеята му, една ампула Витамин Ц и едно Мултитабс, пък ще видим...
Филипа, и аз мисля, че трябва по-спокойно да го караш със захранването, за да може първо да свикне с АМ.

# 85
Най-после и ние ще сме редовно на линия.
Първо Drunk за здравето на петмесечната ми Яна.
Днес ми беше най-ужасният изпит, цял месец се скапах да чета. Най-накрая оня преподавател се заяде с мен и не знам какъв ще е резулата. Много е гадно така, след толкова усилия. Но нищо де, не е страшно Wink
Бях оставила сутринта Яна с майка ми да се гледат, докато аз съм в университета. Оставих й едно шише с кърма да я нахрани. Прибрах се на пожар, защото тя се драла като луда, не искала шише. Видя ме, нахили се и започна да яде като невидяла. Не знам какво ще я правя, залепила се е за мен като лепенка Laughing, само се гуши в мен, а се е научила и да ме целува. Голям смях пада  Crazy

За буденето нощем - буди си се, тоест не се буди, а започва леко да промърква.  Яде и то даже с много голям апетит, но аз не я спирам, не ми пречи през нощта да ставам 2-3 пъти, свикнах Grinning

Добре дошла на мама Виф и на сладкия Макси   bouquet

# 86
Велина, добре дошла! Hug Включвай се по-често! Малкият е голям красавец, а твоето име ми е слабост, нали моята принцеса ти е адашка! Wink

Нуууни, забравихме се ей!  Heart Eyes Не се коси за изпита - гушкай си съкровището, какво по-важно от Яна!!! Hug

# 87
Привет и от мен Hug
Аз тия дни съм затрупана с работа и само чета в малките промеждутъци ... и затова само набързо се включвам
Добре дошла на Виф и на Макси Simple Smile сладур голям е Hug
Нуни и Кало е така, гушка ме и ме целува Simple Smile А и аз в събота се прибирах на пожар от Практикера, защото и моя сладурко не искал шише и майка ми се видяла в чудо, а ние бяхме отишли да пазаруваме за ремонта, нали ще се местим тази седмица, та и аз се прибирах да го нахраня и после пак ходих Simple Smile и точно както казваш, че Яна ти се е ухилила и започнала лакомо да яде, така направи и Кало, ама само като ме видя взе да се хили с глас, да рита с крака, да маха с ръце и после лакому да папа Simple Smile

А и Кало е буди пак нощем, но аз ставам, давам му да яде и пак лягам, а той обикновено си заспива веднага, та този режим засега не ми пречи.

# 88
днеска ми дойде в повече бях на зъболекар 3 зъба на куп, като на единия нерви вади, и от упойки устата ми наполовина не я усещам Sad

# 89
Мисля, че беше Достинекс, ще проверя, но и ти питай в Аптеката, пие се 1 хапче , след 3 дена още едно Peace

Общи условия

Активация на акаунт