АПРИЛското ни злато радва се на циганското лято!

• 9 168
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Иленка,съгласна съм с теб,но все пак си длъжна да преложиш Hug
Да ви се пиохваля ,че взех от течния сано и бял омекотител Peaceмного съм доволна Naughty

# 31
Оф, айде няма да ви хленча на рамото, и без това вкъщи само това правя.
За тези, които не са схванали защо пия хапчета, ами ходих на преглед във Варна, оказа се, че това, което имам на гърдата си трябва максимално бързо да се махне, за целта трябва гърдите да не са активни.Ще ме оперират в началото на октомври.
Не знам кога отново ще пиша, трябва ми малко време да се успокоя, за да не ви товаря с отчаянието си.
Филипа, горе главата! Твоето здраве е много важно, за какво си му на бебо болна? Недей така, всичко ще мине!
И АМ ще смениш ако това не го харесва...Трудно наистина, те са си цокливи някои бебоци! Но ако се налага дай друг да го храни първоначално, докато свикнете. Или не е добра идея? newsm78
Каквото и да става, казвай как се чувстваш и какво става с вас, никого не товариш с твоите проблеми, пък и ние на магарета ще станем ако трябва и ще носим, стига да помага!
Хайде, недей да тъжиш, сигурно ти е трудно, да, но и отва ще мине! Hug

Последна редакция: пн, 18 сеп 2006, 19:26 от Чаено момиче

# 32
Филипа  Hug, моле тя не тъжи. Знам че е много трудно да преминеш през това изпитание, но не забравяй ние сме с теб. Горе главата, всичко ще се нареди и пак ще си бъдете щастливи с бебо. Моле се всичко да мине бързо и благополучно, моля те дръж ни в течение.

Бурка, честита ви годишнина  bouquet, с пожелания за дълъг семеен живот, обсипан с много любов, разбирателство, уважение...

Сминсчо, честит празник и на теб  bouquet Да сте винаги влюбени и много щастливи.

Татянче, видях ти снимките, много сте хубавки и двама ви с мъжо ти. Незнаех че сте правили венчавка у българско, в коя църква я свърчихте тази работа. И ние мислим да правим кръщене на лято, ама още не съм се спряла на църква, ние нали там брак нямаме, та не съм запозната.

# 33
[Татянче, видях ти снимките, много сте хубавки и двама ви с мъжо ти. Незнаех че сте правили венчавка у българско, в коя църква я свърчихте тази работа. И ние мислим да правим кръщене на лято, ама още не съм се спряла на църква, ние нали там брак нямаме, та не съм запозната.

Blush  Мерси. Вен4авката беШе в Свети Атанасий на Римските Терми, там сме кръстени двамата и там Ще кръЩаваме малката, живот и zдраве. С жената на попа се поzнаваме от малки и той прави много хубави церемонии, доволни сме много. Не мисля 4е ви е нужен документ zа църковен брак, нали кръЩават идеца на родители беz брак  Wink

Сминс4о, Бубка, 4естито, да се оби4ате оЩе мноооооооого години  Hug

# 34
Мерси на всички за поздравите!
Бурка и на теб честито! Heart Eyes

Blush  Мерси. Вен4авката беШе в Свети Атанасий на Римските Терми, там сме кръстени двамата и там Ще кръЩаваме малката, живот и zдраве. С жената на попа се поzнаваме от малки и той прави много хубави церемонии, доволни сме много. Не мисля 4е ви е нужен документ zа църковен брак, нали кръЩават идеца на родители беz брак  Wink

Наистина тази църква е невероятна, и ние мислим да е там, нужно е кръщелно свидетелство само за кръстника, който ще е Hug

# 35
Вени видях,че живееш в квартал Св. Троица....случайно да знаеш във вашия квартал  да има детски оказион за употребявани стоки? едни наши съграждани са си взели столче за кола по думите им от оказион в ж-ка св. софия в София........питам защото моята сестар живее в този квартал и тя не знае за такова нещо......

# 36
  • Boston, MA
Момичета, страхотни сте! Благодаря за прекрасните пожелания! Дея, тази ни беше специална - първа годишнина (иначе живеем заедно от 5 години).

Сминсчо, и на вас ви пожелавам океан от любов и разбирателство!   bouquet

Честито на месечковците Дея-Мария, Валентин и Йоана!

Филипка, от нас с Дани още  Hug  Hug  Hug

# 37

Наистина тази църква е невероятна, и ние мислим да е там, нужно е кръщелно свидетелство само за кръстника, който ще е Hug

И акт zа раждане на детето, нали?  newsm78

# 38
Момичета, страхотни сте! Благодаря за прекрасните пожелания! Дея, тази ни беше специална - първа годишнина (иначе живеем заедно от 5 години).

Аз се занимавам със сватби не знам дали знаеш и те попитах Simple Smile за да определим каква е ,значи първата е памучна,води се че през първата година младото семейство е изпокъсало чаршафите  Mr. Green и затова подаръците трябва да са спално бельо  Mr. Green

Филипа ,аз не съм била никога от кърмещите майки,но надявам се да мога да ти помогна с полезно инфо  Hug

Отбиване на детето - 2

Често задавани въпроси за отбиването

дайте съвети за преход от кърма към адаптирано

Как да я науча да яде с биберон?

# 39
Ауу изпуснала съм месечничетата днес Embarassed. Честито на Дея-Мария, Валентин и Йоана  bouquet.
А сега като се отвори дума за кръщаване и кръстници да запитам нещо. Сестра ми ще бъде кръстница на малката, това знам че го може. А може ли сестра ми и мъжът и да ни станат кръстници на нас като сключваме брак в БГ. Вчера точно за това си говорихме и тя не беше сигурна дали може. Та ако някой е светнат дали това е позволено от църквата нека сподели, ще съм много благодарна.

Татянка, така и предположих за църквата където сте сключвали, моя приятелка прави там кръщене преди години и ми хареса. Дори съм си мислела и брак там да сключим, че точно там си взехме апартаментче и ни е много близко, но до там да я докараме.

# 40
  • Boston, MA
Дея, много добра идея за чаршафите! Тук я водят първата хартиена, мислех книги, но накрая си подарихме електроника - той да си слуша спортното радио, аз да си слушам музика в колата. Малко скучно, ама...

МисЗ, мисля, че така трябва да бъде - кумовете стават кръстници на децата.

# 41
Дея, златна си!Всъщост всички вие сте такива, подкрепата ви означава много за мен! Hug
Наистина много полезно инфо, ще чета като приспя хулигана Grinning
Честит 5-ти месец на дечицата, специално на Дея-Мария и мамаbouquet

# 42
Филипа, пращам ти едно голямо гуш и от мен! Надявам се операцията ти да мине добре и след това да нямаш повече повод за тревоги. Мога само да предположа колко ти е мъчно за отбиването, но е по-добре Пресил да е на АМ и ти да си здрава, все пак. Той полека-лека ще свикне. Има един милион начини да обичаш детето си и кърменето е само един от тях  Hug

# 43
Татянка, така и предположих за църквата където сте сключвали, моя приятелка прави там кръщене преди години и ми хареса. Дори съм си мислела и брак там да сключим, че точно там си взехме апартаментче и ни е много близко, но до там да я докараме.

В хубава махала сте zна4и  Wink  Но не пре4и да се вен4аваШ там ако живееШ по далеко като мен (Евксиноград), аz вzех лимуzина под наем  Whistling 

Ина4е кумовете не трябва да бъдат zадължително и кръстниците на детето, който иzбираШ той Ще е, единствено трябва да е православен  Peace  И ние оЩе не сме реШили кой Ще стане кръстник на Милена.....трудно ми е, исакх най добрата ми приятелка да е но тя е мюсюлманка и не става  Thinking

# 44
Ааа забелязах че бяхте със същата лимузина от сватбата на сестра ми Mr. Green.

Въпросът ми по-скоро беше дали сестра ми (като такава) може да ми стане кума на сватбата, не съм сигурна дали е позволено след като сме толкова близки роднини newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт