Да ви се пиохваля ,че взех от течния сано и бял омекотител
много съм доволна

, моле тя не тъжи. Знам че е много трудно да преминеш през това изпитание, но не забравяй ние сме с теб. Горе главата, всичко ще се нареди и пак ще си бъдете щастливи с бебо. Моле се всичко да мине бързо и благополучно, моля те дръж ни в течение.
, с пожелания за дълъг семеен живот, обсипан с много любов, разбирателство, уважение...
Да сте винаги влюбени и много щастливи.
Мерси. Вен4авката беШе в Свети Атанасий на Римските Терми, там сме кръстени двамата и там Ще кръЩаваме малката, живот и zдраве. С жената на попа се поzнаваме от малки и той прави много хубави церемонии, доволни сме много. Не мисля 4е ви е нужен документ zа църковен брак, нали кръЩават идеца на родители беz брак 

Мерси. Вен4авката беШе в Свети Атанасий на Римските Терми, там сме кръстени двамата и там Ще кръЩаваме малката, живот и zдраве. С жената на попа се поzнаваме от малки и той прави много хубави церемонии, доволни сме много. Не мисля 4е ви е нужен документ zа църковен брак, нали кръЩават идеца на родители беz брак 

за да определим каква е ,значи първата е памучна,води се че през първата година младото семейство е изпокъсало чаршафите 
.
Но не пре4и да се вен4аваШ там ако живееШ по далеко като мен (Евксиноград), аz вzех лимуzина под наем
И ние оЩе не сме реШили кой Ще стане кръстник на Милена.....трудно ми е, исакх най добрата ми приятелка да е но тя е мюсюлманка и не става