АПРИЛското ни злато радва се на циганското лято!

• 9 181
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Данче, и на мен са ми казали, че  4-5 дена неакане не е опасно Peace А ако случайно се запече много 1-2 лъжички пюре от круша оправят положението Hug Снимка на играчката ще дам утре, че днес апаратът е зает. След малко сме на сватбата на брата на мъжото и трябва да документираме събитието Laughing Лошото е, че аз ще мога само на подписването да отида, защото писанка не се отделя от мен, ще трябва да си я къпя и храня и дундуркам...ама не се оплаквам Heart Eyes

Татянче, бях забравила за кризите, но Яна се постара да ми напомни. От 2 дена не може да яде като хората, разсейва се, яде по 2-3 мин., нерви се нещо. Дано мине по-скоро Wink

# 256
а моята принцеса ака напоследък по3-4 пъти на ден от както яде плодови и зеленчукови пюрета и пие сокове.лекарката каза,че и тжва е нормално.когато яде морков акито става по твърдо, пак ака детето.

# 257
  • София
Мдаааа, моркова ще да е свършил тази неприятна работа  Thinking Ще го огранича в яденето му  Mr. Green Благодаря за бързите и безценни отзиви! Целувки на всичкиииии!  Hug

# 258
Здравейте ,
Да ви се похваля,че от както взех столчето се родих.По един час е занимава в него Mr. Green
Абе тези малчовци са големи сладури Hug(става дума за АЛЕКС И БАРБАКЛЕЧО-САМО НЕЗНАМ ЩО КЛЕЧО
Много ми харесват пълзящи бебшори,а ние само кръгове и назад се изтласкваме CryА напред номерът е да заровим глава и да вдигнем дупата hahaha
Моя мъник все за на 1 годинка го мислят.....Ама чак на 1.5 ....прекаляват hahaha

# 259
Моя мъник все за на 1 годинка го мислят.....

Да бе, мъник, най-вече е мъник Joy hahaha Сладурчо е и Хрис, ако имахме мома щях да се натискам за зет да ни стане, ама сега ще гледам да станат аверчета /не само по размери hahaha/

# 260
Цитат
Сладурчо е и Хрис, ако имахме мома щях да се натискам за зет да ни стане, ама сега ще гледам да станат аверчета /не само по размери hahaha
Хехехе,ами второто ще го изрисувате женско бре СМин ...Па и на море ще одим Joy hahaha Joy

# 261
Момичета, леко съм притеснена, помагайте  Praynig От миналата неделя давам на малчо пюре от тиквичка, а от 2 дена включих и морков. Досега не сме има ли никога проблем с акането обаче вече 2-ри ден памперса е празен. Одеве реших да му мушна термометърчето в дупето и между другото погледнах колко му е температурата, показа 37,8, без 6 десети, значи има 37,2 градуса, много ми се вижда Sad А видимо нищо му няма, весел и жизнен е. Какво да правя, дайте съвет?[/color]

Не му слагай тернометъра веднага Дани,изчакай ден два и тогава  Wink , температурата е нормална.щом не мрънка и е видимо спокоен  Wink

За цигарите-ми какво да ви кажа и двамата сме пушачи със мъжат ми,не пишим в стаята на бебето само на терасата,по заведения сме сядали където се пуши,но до отворена врата ,не съм толкова вманиачена,сядам и на кафе с майки които пушат също,но ще знам ,че като дойда скоро в С-я като се върне Мимка от Виена ,няма да си сформираме срещичка  Mr. Green

Вчера държах Дея-Мария за ръце на дивана и тя направи две-три крачки и от днес е в проходилката,прави малки крачки ,но много по малко  Grinning го мърда паяка ,щото явно и леко тежък

П.С току що се заби в телевизора  Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 сеп 2006, 20:23 от Дея

# 262
не са ли още малки за проходилка и столче за хранене Thinking

# 263
не са ли още малки за проходилка и столче за хранене Thinking

всеки преценя сам  Peace при положение,че може да стои седнало детето ,няма проблем да се сложи в столче за хранене ,а и също така има столчета които имат позиции на облегалката.
За проходилка защо да са малки  newsm78 Има много теми за и против проходилките  Peace слагат се децата по 10 мин в началото

# 264
Момичета, вчера за първи път Алекса пищя като луда по време на баня. Просто я беше страх от водата, а иначе така обича да я къпя. Някой знае ли кога започва този период в който децата започват да се страхуват от водата? Знам че се израства, но... Незнам дали при всички се проявява това явление, но ми изглежда на точно такова. Ако и тази вечер е така, леле мале не ми се мисли какво ме чака.
Само да кажа за моркова, и ние го почнахме и за сега това е нещото дето най и харесва. Хапва си го с кеф, не се е запичала от него, ака си, само дето като отворя памперса и все едно съм изсипала пюрето в него. Ама наистина точно така изглежда.
И аз мисля да започна скоро време със столче. За сега яде в люлката, ама гледаме да не се мърда, че да не стане лошо после с това люшкане по време на ядене. Другата седмица трябва да ми донесат столчето, тъкмо се надявам и да сме се нанесли на новото място вече.

# 265
според ме причината за пищенето е ,че или си я къпала близко до времето и за хапване,или нещо от водата  Rolling Eyes защо не пробваш да и слагаш някакви играчки вътре да се занимава  Rolling Eyes

# 266
  • Boston, MA
Момичета, завърнах се от 4 дни/3 нощи командировка в Далас, ужасно ми беше мъчно за джудженцето, но за щастие имах много работа и по 10 часа на ден бях по обиколки по клиенти, та мина много бързо. Изцедих близо 3 литра кърма, докато ме нямаше (както каза майка ми, като крава Mr. Green), та сега ще имаме нов запас за по-следващата седмица, когато пак ще пътувам.

Да си похваля мъжете, докато ме нямаше, са се слушали много и дори вече спим по цяла нощ! Снощи Дани се събуди в 4 и татко му даде биба и моментално заспа обратно, събуди се за манджа в 6:30, което ме устройва идеално! освен за уикендите де, но те децата не правят разлика, за съжаление...

Баба му го е научила да се обръща, докато ме нямаше, и сега е като пумпал...  Crazy

А и днес имаме зъбче  Laughing случайно бръкнах на Дани в устата и - подраска ме нещо! Вече яде банан, круша, сладък картоф и морков (всички му харесват, дори крушата, която първоначално не се прие).

Добре дошла на новата мама Виф!

Много са сладки Марти и Мати в гащите, Алекс на Петя, Емо, Тони на Чаената, Тони на Скарлет, Скарлет на Рина, Мимка на Зарка, любовчийката Милена, Вени на мама Меца, Алекс на Сминсчо, Ивчо-Барбаклечо, абе всички!

Зарче, честита нова работа!

Айде отивам да лягам - до скоро!

# 267
Добро утро и от нас.
Днеска съм нещо страшно уморена и много ми е спи, сигурно от времето.
Дея подкрепям с две ръце, че всеки решава кое е правилно и кое не за неговото дете Peace
Имаме си бънджи гащи и им се радваме много Peace

# 268
естествено че всеки сам си решава, да не сте се обидили нещо аз само попитах Hug
Мимка май е верно това за кашата, от два дена давам и през ноща в 4часа гладен, и днес няма да давам, много странно защо така досега никакви проблеми със спането и изведнъж изненада не иска да спи докато не яде Mr. Green

# 269
Здравейте,

ох циганско лято е тук, кеееееф  Sunglasses 

Мис, и Милена имаШе период, в който пла4еШе докто я къпахме  Sad  Мина от само себе си  Peace  Просто й пяхме много песни и вzехме една игра4ка във ваната и сега нямаме проблем  Peace

Бубка, добре zавърнала се и 4естито ви zъб4е   bouquet

Милена явно се нау4и да се обръЩа по гръб. Направи го таzи сутрин пред нас и си мислехме 4е е слу4айно, но малко по късно я оставих върху постелката й да си играе и 5 минути по късно я виждам пак по корем, но на 10м раzстояние  Shocked  Явн9о се е търкалила до там, друго обяснение нямам. Край със спокойствието...... Ще гледам да беzопасяваме къЩата в най скоро време.

Хайде нова тема zа обсъждане. Как zаспиват бебоците? Сами в леглото си, или стоите при тях докато zаспиват, или ги приспивате и тогажа ги слагате в леглото, или спят при вас? Споделете моля  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт