Лакове за нокти - 146

• 35 180
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Долче, този ли:

А това беше преди да го префасонирам, че ми дойде синьото в повече:

После сътворих този:

Тия бяха преди да заостря формата:
Квадрат:
И обли:

# 76
Джаста, оплакнах очички, мерси! Heart Eyes Да, този е!

# 77
Аз казах за топлата вода, киснеш известно време, маникюра се размеква и отлепяш с дървена клечка откъм кутикули, докато е във водата. Не се вадят ръцете, а може и под душа 😉

# 78
Благодаря, момичета. То падна голямо цопане.. първо мислех френски, после само син, понеже е мат и исках да си открои. Накрая стана това.
Долче, да ваденка е. Джасте, по принцип рядко, да не кажа никога не слагам синьо..другата седмица съм замислила класически червен коледен маникюр. Даде ми страхотни идеи. 🤗😍

# 79
  • Русе
Страхотни, страхотни маникюри! Много Ви се радвам момичета!
За коледен маникюр все още нямам идея, какъв точно ще е. Днес бях малко на пазар!

Скрит текст:

# 80
Ох, ужасно много го искам този 212! Heart Eyes Колко пъти вече все го няма...

# 81
Е много е красив 212, но аз просто не можах да се разбера с него Sad .... То една мъка при нанасянето, едно чудо..... И накрая не ми хареса как стои на моите ръце Cry

# 82
dolce,
Скрит текст:
преди седмица го видях в ДМ на Новотела, имаше няколко бройки ... не вярвам да е свършил
нещо от 2014 на този ден

# 83
Честит празник на всички именици.

(Смених картинката с по-тематична) 😆
Шаран не намерих 😉
И да ви се оплача, още си чакам лаковете от makeup, отдавна са изпратени, но потънаха в Спиди... дано не строшат нещо, вероятно са ги затрупали.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 13:34 от amini

# 84
  • Бургас
Джаста, оплакнах очички, мерси! Heart Eyes Да, този е!
И аз, страхотни маникюри показвате всички.Heartpulse

# 85
И при мен е същото, докато налакирам и двете ръце, вече се маже като дъвка, харесвам се с него, но съм го ползвала само веднъж.
Е много е красив 212, но аз просто не можах да се разбера с него Sad .... То една мъка при нанасянето, едно чудо..... И накрая не ми хареса как стои на моите ръце Cry

# 86
  • София
Джаста ПрастА, предполагам, че първо си сложила бял лак и след това скаЙла на ГР!

Снимката е на Джаста Праста

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 20:14 от Amiamo

# 87
Аз се лакирах с това красиво бяло, което обаче няма никакво улавяне.. трябва да се увеличи снимката за да се видят блестящите му частици. Сега обмислям да му лепна някоя коледна ваденка, но не мога да си избера 😂

# 88
Пени, много нежно. Heart Eyes
А кое е "това" красиво бяло?! Grinning

# 89
Пени, много нежно. Heart Eyes
А кое е "това" красиво бяло?! Grinning
Благодаря ❤️. Забравих да си го напиша 😁 На Перфект е, номерчето е 01.

Общи условия

Активация на акаунт