Лакове за нокти - 146

• 35 389
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Dolce, един хелмер събира грубо 500 лака.

Ето ти примерни снимки- на първата са шанели в кутия, и върху тях сложих за пример cirque с кутия- чекмеджето се затваря без проблем:

Скрит текст:

Тук за пример за Picture polish, техните бутилки са като на ГР куик драй мисля:

Скрит текст:

# 121
dolce, страхотен цвят! Да не се е сгъстил?
не ми остана време за лак снощи, започнахме украсата и много си харесах това творение ... да ви се похваля хах
Скрит текст:

и без светкавица

# 122
  • София
Dolce, един хелмер събира грубо 500 лака.

Ето ти примерни снимки- на първата са шанели в кутия, и върху тях сложих за пример cirque с кутия- чекмеджето се затваря без проблем:

Скрит текст:

Тук за пример за Picture polish, техните бутилки са като на ГР куик драй мисля:

Скрит текст:
Наде, не ги ли държиш само изправени? Или легнали и обърнати са само за експеримента?

# 123
Добър ден❤ Долче, това Галакси ми допада и май имах подобен на Перфект от преди години, но нещо не се възприемам с него.
Като типичен рак - все на опаки😁 Коледа идва, а аз много неколцина се сътворих,  но ви харесва, пък и до Коледа минимум ощ 4 пъти ще го сменя 🤣🤣🤣 Краднах идеята от ФБ

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 16:16 от georgieva88

# 124

Не е много добре, но... Ако бях сложила друг вместо бялото мисля, че щеше да е по добре

# 125
Ето желаното розово. На марка 21,номер 50. Тук са два пласта, ще сложа трети и след това топ лак. Не се влияя от сезони и празници, за да определят маникюра ми. Целогодишно си слагам подобни цветове.

# 126
Pepe, не ги държа само изправени- мястото не стига Laughing
Когато един лак е използван, или стоял дълго време, почва да засъхва с частта между гърлото и нивото на течността, та аз периодично ги завъртам да стоят с дупето нагоре и да ги разтръсквам. При моите бройки е трудно да употребиш лак за втори път, та поне се опитвам да ги поддържам във форма.

# 127
Ели, много хубава украса. Heart Eyes

Георгиева, супер е маникюра, силно празничен и искрящ, много ми допада. Heart Eyes

Маринела, хубаво ти се е получило и весело с това еленче. Харесва ми. Heart Eyes

Ивчето е наредила бляскава елхичка на ноктенца, а Мимето е заложила на класиката. Heart Eyes

Маунтин пък е предпочела светло розов маникюр. Много и отива, изчистено, нежно, романтично. Heart Eyes

# 128
Благодаря Джаста..
Последните месеци се движа с нюанси на розовото, светло лилавото, разни по-бледи корали, наситено бяло и черно. Слагала съм зелено, синьо, жълто дори, но се чувствам сякаш не са моите нокти, не се възприемам. Но покрай вас, току виж се разчупя и почне да ми хареса да слагам и друг цвят Simple Smile

# 129
Аз обръщам лак 24 часа преди лакиране (когато се сетя) за да се хомогенизира, защото частичките например се утаяват на дъното и разтръскването не е лесно, а и влиза въздух при много тръскане. Така един лак ми избухна на масата, шишето се пръсна 😉

# 130
  • София

Амиамо, да, първо е бял лак, а върху него е ГР Холидей. Пп Не съм видяла питането ти и затова ти отговарям чак сега. Hug

Много добре се е получило Simple Smile

# 131
нещо от 2015 на този ден, била съм вече на зимна вълна ... доколкото си спомням това розовото е едно китайче, светещо в тъмното 😁

# 132
Elle.n,
Страхотна украса! Какво използва за сняг????

Маринела - много яко еленче! Може да опитам да ти изкопирам идеята

# 133
Elle.n,
Страхотна украса! Какво използва за сняг????
Скрит текст:
подобен изкуствен сняг

# 134
  • на последния етаж
Днес Golden Rose Wow 51:

Общи условия

Активация на акаунт