Лакове за нокти - 146

• 35 380
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Току - що взех поръчката от Ейвън. Матиращият том ми е интересен дали ще матира добре. Другият ца мен си е класика и допълвам с 5 шише Grinning А, този, странният...Ами, странен е и първата ми асоциация бе с нещо не много приятно Grinning Но ще му дам шанс Grinning На живо е една идея по - тъмен, точно като....

# 136
Включвам се и аз в червената гама, Essie She‘s pampered

# 137
https://www.instagram.com/p/CIf1tqJjtXk/?igshid=1sqlys42v2lb9

Знам, че е туу мъч, амаа... Декември е Joy

# 138
Арабескче Heart, хич не е ту мач, празници са, трябва да сме бляскави. Ох, пуста сврака говореща в мен, но ужасно се впечатлявам от блясъчета и камъчета.
Чудна си. Heart Eyes

Марголота, много хубаво Еси. Heart Eyes

# 139
  • Русе
dolce, не прилича на показаният от теб лак. Този Бел е почти безцветен с бляскави частички.

# 140
Арабескче,супер е и според мен ❣ Особено че не е включено червеното, през някои месеци ми идва в повече, Декември е един от тях 😜

# 141
Много съм разочарована от това Еси - гъсто, изнерви ме при нанасянето и като цяло изобщо не отговори на очакванията ми. Чак проверявах да не е залежало (и аз се заредих от намалението в Нотино и имах съмнения), но си е произведено тази година.
За капак GR Quick Dry, който изобщо няма блясък и не става гладък, а на някакви дразнещи черти.
А, да, и кожичките... Мрън! Frowning1 Joy

# 142
  • волно калдъръмче
И аз съм напът да се откажа от GR Quick Dry. Съхне бързо, но докато преполовя шишенцето, е сгъстен. Като се сгъсти, започва да се отдръпва. При разреждане влошава качеството си. В началото има блясък, от който няма и помен на втория ден (все едно се е изтъркал) и трябва на подновявам.

Празничният ми маникюр ще е червен със златно. Имам ваденки с коледни звезди, но едва ли ще ги използвам и смятам да ги подаря.

# 143
Момичета, много сте писали! Ще чета и харесвам по-късно- както си трябва Grinning
Скрит текст:
Ето каква консистенция има Флормар Галакси като го добавих в безцветен лак- точно като спайдер гел е...и то дори и след много време, а не би ли трябвало да се смесват капките от цветния лак като се добавят в безцветен? Thinking След много време капките потъват на дъното, но без изобщо лакът да се смесва с безцветния...Направих и "тест" между Галакси и Bewitching (лилавия който купих заедно с него)- като се вдигнат четките от лилавото капката пада нормално бързо, а от Галакси 2 или 3 пъти по-бавно...Също и по четката на Галакси се задържа по-малко лак, независимо колко бързо и без да отцеждам вдигна четката.

Това е след 6 капки Галакси. Още се чудя дали да добавя и други капки. Но поне като "галактически" топ става. Мисля, че се вижда, като подтон е кафеникав, не зеленикав, а блясъкът е в синьо-зелено. Самият лак не изглеждаше да е бил отварян- гърлото на шишенцето беше идеално чисто, произведен е буквално преди 2-3 месеца, срок до 2025 г. Затова си мисля, че или така си е произведен, или е стоял до силна топлина примерно...

# 144
Утре ще си взема лаковете от Ейвън...обаче днес пуснах една поръчка на Pastel ...от makeup.bg
15 лака Simple Smile Определено си пазарувам в промишлени количества ....😦😦😦

# 145
  • Измир
Ex, че хубаво в темата. Цветно, бляскаво... направо разкош.
Аз се включвам с OPI, което е много тъмно кяфяво. Слагам го за пръв път и съм очарована. Как можах да го подминавам толкова дълго време. Ето го

# 146
Елмайра, изненада ме, явно е някаква кофти партида. Имам го от 2-3 години, любим цвят и формула. Досега само веднъж съм имала кофти лак от техните, тази година Mosaic on down от лятната им колекция беше пълна щета, супер гъст и с невъзможно лакиране, след като масово в Германия се оплакаха от него го изтеглиха от магазините. И аз се оплаках на ФБ страницата им и ми пратиха друг цвят като подарък.
Олгарита, това ОПИ отдавна ми е в уишлиста, сега се премести още по-нагоре, но ще се купува догодина, засега се опитвам да удържам на лаковата диета.

# 147
  • Измир
Долче, няма да го купувам този Флормар. Но идеята ти ми се струва добра да го направиш на топър. И без това не е покривен (както спомена преди).
Маме, дано останеш доволна от Пастелите, че май аз им направих доста реклама тук. С нетърпение чакам да покажеш на твоите нокти и да кажеш отзиви.
Margolotta, и аз съм на лакова диета, знам как е 😔. Ще купувам само ако е нещо, което наистина го нямам даже и в подобни нюанси.

# 148
Ex, че хубаво в темата. Цветно, бляскаво... направо разкош.
Аз се включвам с OPI, което е много тъмно кяфяво. Слагам го за пръв път и съм очарована. Как можах да го подминавам толкова дълго време. My Private Jet!
Hahaha, това е OPI класика още от 2007 год насам - излезе в колекцията " Night Brights Spring 2007 collection" - много харесван и обичан лак, който претърпя няколко метаморфози и във формулата и във вида си, за което ОПИ беше и продължава да е яко плют. Включително го издадоха като дълготраен лак (Infinite Shine версия). Първата и оригинална формула, която отпуши истерията по него беше сиво-кафяв линеен холограм и помня, че през 2009 го сложих на педикюр за първи път и ми правеха комплименти дори BG мъже, което по принцип не ми се случва за педикюр, че и за маникюр Grinning
https://www.xoxojen.com/2018/09/opi-my-private-jet-2007-and-2018.html

От мен днес Зоя:

# 149
Честно да си кажа, на мен повече ми харесва версията без холо ефекта. Ама вероятно, защото по принцип не харесвам холо лакове, де... Sweat Smile

Благодаря, момичета! Кичът е пълен, детето силно се заинтересова какво точно е това на ноктите ми, но сега ми се е паднало да мажа брокати. Smile

Общи условия

Активация на акаунт