Лакове за нокти - 146

• 35 385
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
  • Измир
Агент, аз OPI-то го забърсах от някаква лятна промоция. Чаках времето да се застуди малко, че с това слънце не ми е до тъмни цветове. Знаеш ли как мога да проверя кога е произведен?

# 151
Джетът вече е в постоянната колекция на Опи, няма никакъв шанс да е от 2007 год Simple Smile
Не зная за датата, но мога да го гугълна въпроса довечера.
http://www.checkfresh.com/opi.html

Честно да си кажа, на мен повече ми харесва версията без холо ефекта. Ама вероятно, защото по принцип не харесвам холо лакове, де... Sweat Smile
Всички версии на този лак са холо, но някои са линейни, а някои разсеяни. Аз по принцип не харесвам линейни холота, но този специално е зашеметяващ в оригинал с линейното холо (като течен живак по ноктите изглеждаше на живо)

# 152
Значи сметни колко не разбирам от холо ефекти, щом дори не го виждам на една от снимките 😂

Но да, красив е все пак Blush

# 153
Намазах се с ГР 212. Доста е гъстичък, бързо съхне и трябва бързо да се работи с него. Хареса ми обаче, че не омазва много.
Скрит текст:
  Не е много кадърно, моля да ме извините, ще изтрия по-късно, а и кожи не съм мъчила, че с този хоум офис няма смисъл.

# 154
Всички версии на този лак са холо, но някои са линейни, а някои разсеяни. Аз по принцип не харесвам линейни холота, но този специално е зашеметяващ в оригинал с линейното холо (като течен живак по ноктите изглеждаше на живо)
Оо, а на мен много ми харесват такива линейни! В пъти по-ефектни са ми!
Помня, че имах един такъв..сигурно е бил на Перфект, розово-лилав, линеен. На два слоя беше впечатляващ. И мен мъже ме питаха какво имам на ноктите си, не били виждали такова.
На ГР холо-тата бяха леееко подобни, но не толкова изразни.

Ако знаете сега такъв линеен, който мога да си взема (за предпочитане физически или поне от бг сайт), моля, кажете.

# 155
Момичета, нагледах се на красота! Heart
Надя, мерси много за снимките Blush Някъде мернах височина на чекмеджетата 9 см- това вярно ли е? Колелцата добра работа ли вършат или е по-скоро "трудноподвижен"?
И аз искам такъв линеен холо лак! Heart Eyes
Витаминче, имаш ли снимки с твоя?
Аз съгреших пак...не съм на лакова диета Joy
Скрит текст:
Първият е наситено червен, вторият е малко по-малинов. На втората снимка си личи повече.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 03:05 от dolce miele

# 156
Момичета, някоя от вас да си е взимала зимната Nailbox? Получих имейл, че вече са налични. Или ако сте взимали от есенната, да споделите? Innocent
Чудя им се. Веднъж съм поръчвала и съм 50:50...

# 157
Елмайра, аз поръчах, но ще дойде на 9, вероятно ще я взема по-късно. Малко си е глезотия, но искам да се изненадвам 😉 да уточня, че този път за пръв път поръчах за маникюристи.

# 158
  • В полите на Пирин планина
Аз пък си поръчах предколедно малко лакове на Пастел... Само 7 бройки. Simple Smile Ще ги покажа, като дойдат.

# 159
# 160
Диди, истински ме впечатли! Жесток е! 😍😍😍

# 161
Диди, разкошно! Този цвят е супер, точно от моите любими Heart Exl

# 162
  • София
Всички показвате страхотни неща. От мен много набързо един 35ти номер от Gel shine серията на ГР, както и един от глитър серията им.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 15:15 от Раче Oсмокраче

# 163

https://www.instagram.com/p/CIh0cGJjh95/?igshid=1vuad692y2koe
Oriflame -paladium pink
💙💙💙Прекрасни сте момичета 💙💙💙

# 164
Един пласт върху вчерашния, топ лак и тръгвам на работа.

Общи условия

Активация на акаунт