Лакове за нокти - 146

• 35 351
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
Анастасия, много е хубаво, и ноктите ти са супер, а какви база и топ ползваш?

# 196
Благодаря Ви! 😊
База:

Топ:

# 197
Благодаря Ви! 😊
База:

Топ:

И аз ползвах този eveline за база, много добра, сега ползвам другата sos с калций, също много добро

# 198
Agent, ОПИ-то е  cuckoo for this colour. Наистина много го търсих преди 2 или 3 години, намерих го и си седя в кутията до сега.

# 199
  • Bulgaria
На мен Sensitive версията на Eveline 8in1 изобщо не ми допадна. Ноктите ми станаха меки и разслояващи се, каквито не са били от много години насам. Disappointed Спрях да я ползвам и се оправиха. Дадох я на майка ми и на нея не ѝ хареса. Върнах се към оригиналния вариант, който не ме е разочаровал откакто го купувам.

# 200
И аз не харесвам тази версия въобще.

# 201
При мен пък другата не действа добре.
Взех си преди 1  месец пак на евелин една с диамантен прах или нещо подобно, която тотално не става за база, защото лакът не ми се белеше само на връхчетата, а направо целия се отлепяше. 😀

# 202
Лекичко пак си откраднах идея от тук 😁😁😁

https://www.instagram.com/p/CIlcgRlswNG/?igshid=1hadtm4mm8kl2

# 203
Аз пък на ламината съм оставила червена драскотина с нокът. Добре, че е на по-незабележимо място, обаче моят поглед все там и се чудя едно бързо минаване с тампон с лакочистител дали ще повреди покритието Thinking
Опитай се да почистиш с т.н. Магическа гъба. Но за всеки случай пробвай първо в някое ъгълче, както са те посъветвали момичетата. Аз така чистя драскотините от вратите на банята.

# 204
Мале от 150 лака нямам нито едно Еси или Опи.. направо се засрамих 😁 Ама какво хубаво червено брокатче си взех на Пърфект 😁🤗🤗

# 205
  • София
Относно почистването на лак - при бутане на шишето няколко "тлъсти" капки бяха попаднали на дисплея на телефона. Виждам ги чак като са добре изсъхнали, махнах ги с кърпичките от ДМ, които са за почистване на очила.
Аз съживих една антика - Перфект 11:blush:
На дневна светлина

На осветление

Голям съм плюшкин по отношение на лаковете - до последно гледам ако мога да ги съживявам Joy

# 206
И аз миналата седмица успях да разлея два лака, случва ми се за първи път.
Мразя да се лакирам по средата на седмицата, но Марина вече не беше за пред хора. Смених набързо с Ясен

# 207
Фифи, а нещото на безименния какво е? Фолио? Топ някой? Много е яко каквото и да е 💙

# 208
Джулс, кой е по-реалният цвят? С този който разлях нанесен върху лилаво се получава подобен ефект...И аз до последно използвам- е, сега ще ми се получи доста по-трудно, че бройката нарасна, но... Laughing Не обичам да хвърлям ако има още материал Money
Бенчита, не си само ти без Еси и Опи. Sweat Smile
Фифи, Blue Heart Как постигна ефекта на безименния пръст?
Пени, и аз може да "открадна еленчето"- ами, хубава си е идеята Stuck Out Tongue
Скрит текст:
Относно разливането/чупенето- имам понякога такива серии и почне ли се, няма спирачка поне няколко дни...Само че обикновено чупя нещо или разливам някоя напитка...Лак досега дори и да ми се обърне на масата, реагирала съм преди да се разлее...Но винаги има първи път Simple Smile

# 209
  • София
Уникални сте.
В нас по пералнята и сушилнята имах мостри от доста лакове. Като станат много шарени ги трия.
Бенчита, аз от 258 лака нямам нито един на флормар, но пък умишлено избягвам марки които мога да намеря навсякъде, че бройката ще стане...
Реших да дам още един шанс на Искрен, но уви... 3 измити чинии и той се оголи.

Общи условия

Активация на акаунт