Лакове за нокти - 146

• 35 326
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • на последния етаж
Днес Rimmel 411 A Lil Cheeky:

# 257
Снощи сложиш ГР Гел Шайн 71❤ Едно към едно е с Рич Колор 30 😁 Во не съжалявам, тъй като в рича се влюбих  и се радвам, че имам запас. Убедих се, че ГР имат само един набор цветове, които само насипват в различит бутилки с различни имена😁 Самият лак малко ме изнерви, тъй като е една идея по - желеобразен, т.е, по - гъст на консистенцията и четката е тънка и за мен отврат за овал. Три пъти се препотих докато докарам приличен и пак не е много добре. Но пък компенсира с цвят и наистина има чуден блясък дори без топ. Ще видя как ще се държи. Първи лак ми е от тази серия.

# 258
Момичета, защо в сайта на снб има лакове на подозрително ниски цени (2лв)?

# 259
Момичета! Невероятни сте! Докато се усетя сте преполовили темата и сте я напълнили с красоти ❤❤ От мен нещо есенно посред зима, че с тия дъждове не ми е зимно изобщо. Не мога да хвана лака нито без нито със светкавица, нещо средно между двете е 🙂

# 260
  • София
Момичета, защо в сайта на снб има лакове на подозрително ниски цени (2лв)?
За наша радост Simple Smile Намалени са, наред са си. Скоро купувах и няколко бяха на тази цена.

# 261
  • Стара Загора
Днес , коледна елхичка ! Heart Eyes

# 262
  • Бургас
Лита, много як цвят.Heart Exl

# 263
  • на последния етаж
Благодаря, Bright! Flowers Hibiscus И на мен ми хареса, за първи път го слагам. Blush

# 264
Споделете кой е лакът, прекрасен маникюр!

# 265
Чудни сте! Blush
Георгиева, поне ще имаш в кое шишенце да пресипеш Гел шайн- щом са идентични Sweat Smile Определено, четките им не се радват на популярност тук...
Снощи пробвах Флормар Bewitching- как ли се превежда това??- върху лака на дясната ръка (в тон е с украсите по лявата така Joy )- приятна консистенция, изключителен цвят. Като се лакирам както трябва ще показвам Blush
Чери, Лита е споделила кой е лака и'- точно над снимката Wink

# 266

От тези крели (желеобразни) цветове, които много се променят на различна светлина от светло към тъмно!

# 267
Агент, страхотно червено! И какво интересно шишенце Grinning
От мен пробен лак:
Скрит текст:
Върху другия лак е, нанесен набързо преди лягане и без топ. Не ми се чакаше да съхне идеално.

# 268
Днес махнах недоразумението от снощи.
Предстои топ лак, но вероятно утре. 2 пласта

# 269
  • Пеликания
И такива хора се пускат в инстаграм Animal See No Evil

Общи условия

Активация на акаунт