Лакове за нокти - 146

• 35 345
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Натуся от Али Експрес.
Може ли линк?

# 241
  • Пеликания
Ето аз каква грозотия сътвори след като най-накрая дойде тока Grinning Първо мислех да правя елха - не ми хареса, после златисто слагах и накрая намацах тея двата.

Скрит текст:

# 242
Мари, чудесно е Blue Heart Лакът на средния пръст (поне така както изглежда на снимка) много, много ми прилича на Флормар Галакси!
Момичета, отлепващите бази се слагат без друга база отдолу, нали? Grinning

# 243
Не ми харесва този. Безличен ми е. 2 пласта и пак прозира на места. Ще го трая 3 дни и да го няма.
Може да му сложиш някоя “основа” от лак с крем финиш, който е по-покривен (мръснобяло, някой нюд, че дори и снежнобяло) и отгоре да сложиш 1-2 пласта от този, за дълбочина. Другият трик при тези трудно нанасящи се лакове е да слагаш пласт матов топ между пластовете лак, така не става на черти. От темата научих този трик и доста нерви ми е спестил 😊

# 244
Мари, и на мен ми харесва, обичам ярки цветове, не измити и "пастет" както каза някой тук 😆

# 245
Не ми харесва този. Безличен ми е. 2 пласта и пак прозира на места. Ще го трая 3 дни и да го няма.
Може да му сложиш някоя “основа” от лак с крем финиш, който е по-покривен (мръснобяло, някой нюд, че дори и снежнобяло) и отгоре да сложиш 1-2 пласта от този, за дълбочина. Другият трик при тези трудно нанасящи се лакове е да слагаш пласт матов топ между пластовете лак, така не става на черти. От темата научих този трик и доста нерви ми е спестил 😊
Благодаря ти! Късно се сетих за това, когато видях, че вторият пласт не ми харесва също.. Но нямах нерви наново. Ще опитам да не забравя следващия път с подобен цвят.

# 246
Момичета, прекрасни нокти показвате пак! Аз извадих от архивите един зелен лак днес и отново си припомних защо въобще не го харесвам - става на балончета, иска три пласта и ми е със супер неудобна четка като едновремешните лакове от соца.

Скрит текст:
Скрит текст:

# 247
  • В полите на Пирин планина
От мен SNB Искрен:

# 248
  • София

Този път е по добре

# 249
  • Берлин
Мм ме изненадва с адвент календар. Редува лак, шоколад. Голям сладур. Дотук с похвалите. Сега да се оплача-детронирана съм от поста "дама с перфектен маникюр". В средата на ноември взех нов колега в екипа си-много симпатичен,креативен и кадърен,гей. Та това момче е всеки ден с нов лак. Каза,че това му е релаксът вечер-лакирането. На път е да ме отвее и от титлата "дамата с най-яките чанти". То бива и бива,ама...

# 250
Ха ха, Папурче- смях се от сърце Joy Ами, освен да ги избираш вече по маникюр и чанти... Laughing А ТМ е голям сладур- страхотна изненада!

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 23:10 от dolce miele

# 251

Тази седмица съм на лилава вълна.

# 252
Nailbox маникюристи:

Скрит текст:

# 253
^^^ Mirelia Wool гел лак с атрактивен ефект, пресъздаващ текстурата на вълнени влакна!!!??? Kato пуловер?!?!
Това искам да го видя! Grinning

PS Вълненото пуловерче за нокти ми напомни един друг хит отпреди няколко години, който ме беше оставил безмълвна!

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 01:12 от Agent Provocateur

# 254
Агент, не очаквам кой знае какво, а и уменията ми не са толкова добри, че да го докарам както трябва 😀
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=2173565956100666&id=79 … mp;__tn__=%2B>
Харесах базите.

Общи условия

Активация на акаунт