Лакове за нокти - 146

• 35 342
  • 728
  •   1
Отговори
# 225
Страшна битка се проведе, докато успея изобщо да хвана ефекта... Супер тъмно е от вчера Unamused
https://www.instagram.com/p/CInogALjh25/?igshid=8kl1ytkbigd7

Има един пласт бяла основа под ГР.

# 226
  • Пеликания
Това е то късмет. Докато се лакираш да спрат тока. Ей не мислят тея хора Joy

# 227
  • София
Здравейте, момичета, разкошни маникюри показвате Heart Eyes. След 2 месеца без маникюр, заради счупени нокти (за сметка на това пък наваксах с лакове Grinning ), се предадох и купих лилавия заздравител на Перфект и най-накрая се лакирах с една разкошна тъмнозелена Детелина на SNB. Финият златист брокат на Trend it up ми се видя недостатъчно лъскав и отгоре сложих едър на GR. Колкото пораснали, толкова, не се издържа вече Blush
AraBesqUe, много красив нежен маникюр, точно в тон с балерината.
bl00dflowerz, много сладко Heart Eyes
georgieva88, ти си машинка (както казваха в Игри на волята), чакам с нетърпение следващият ти маникюр.

Скрит текст:

Нови придобивки (вече взех да снимам новите, че се случва да купя лак, който имам):
Детелина, Преслав, Лила, Искрен, Цветан (по-кафеникав е), Венета, Соня и Ангел и Jessica Bikini Bottoms

Есита

и малко Перфект

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 17:34 от Vesika

# 228
Ненадминат майстор съм на мазане на нов и различен слой лак върху стария, ей!
Mама цял живот ми вика "мързелът не мори, а мъчи!"

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 18:42 от Agent Provocateur

# 229
  • София
Снимките ти са Heart Eyes

# 230
Елмайра, колко издържа един лак зависи и от моментното състояние на ноктите, освен много други фактори. Колкото по здрави и твърди, толкова по-дълго издържа един лак. Когато моите са меки и белещи се и моите лакове падат бързо. Когато ползвам редовно заздравители издържат много по-дълго е идеален вид, но например аз никога не мога да си мечтая да стигна Crystal Noir, която е благословена с прекрасни и много твърди нокти и лаковете и не падат със седмици.
+1 Green Heart
При мен наистина издържат със седмици, без значение от марката на лака и какво върша, включително когато съм на море пак трайността е бетон. През ноември, поради ред причини, изкарах +2 седмици с този лак:

Вярно, светъл е, крели (между крем и желе), но е факт че го свалих без нито 1 дефект, освен, разбира се, израсналата част в основата на нокътя. Няма оголени върхове, няма отчупени парченца, нищо.
Взела съм да пробвам и топ лака на Rimmel Super Gel, ще пиша как е. Пишете, че Quick Dry на GR е развален, аз покрай изчезването му се запасих с 2бр, разлика не засичам, дано не го развалят, че ми е любим.
Утре съм приготвила да пробвам един нов червен Rimmel, ако ми хареса - ще покажа. Уж не обичам червен маникюр, а като си лакирах мострите, които постнах тук, се оказа че имам 7-8 чисто червени лака. За капак едно OPI, което дори не харесвам особено (Got The Mean Reds, като го показвах тук и вие не го харесахте на мен Grinning) в пристъп на някакво умопомрачение съм си взела 2 пъти?! Първият път беше в комплект с минита на Breakfast At Tiffany Collection, ама после защо съм си го купила в пълен размер нямам обяснение. Явно подсъзнателно ме влече червеният маникюр, ама не си признавам Grinning Бордо, черна череша, изобщо всякакви вамп лакове с червена основа/или оттенък нося с удоволствие, ама с класическо червено се чувствам странно.
Едит: всъщност номерът на лака, който онагледих със снимката горе, е 014 Influental, но съм убедена, че е идентичен с този 012 Soul Session.
Едит 2: Инстаграм ми показа спомен от този ден през 2018, показвам и стара снимка на маникюра, с който съм била тогава: OPI Visions Of Love с Essence 44 On Air

# 231
Този Есенс вече май не го виждам при лаковете им- On air 44 имам предвид Blush
П. С. Редактирах, че редакторът пак беше писал глупости Joy

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 19:12 от dolce miele

# 232
Crystal Noir, аз имам теория, защо не те влече класическото червено Grinning

Tи (както и аз) не си със много светла кожа, в най-бледият си вариант си по-скоро light-meduim, в нормален - към medium. Класическото червено иде малко светло и малко ярко за нашия тен. В момента в който обаче минем към "кърваво червено" и по-тъмно се възстановява хармоничния контраст между цвета на лака и кожата ни и почва да ти харесва! Може и да не съм права, но след толкова взиране и умуване защо не си харесвам ръцете със класическо червено съм стигнала до този извод за себе си!

PS На краката нося без проблем класическо червено, но те пък са доста по-бели и по-розови от ръцете ми обикновено Grinning

PS Визуалиация:

Ako коментарът е за мен - благодаря!
Понякога са по-хубави, но има дни, като днес, в които освен да изплющя ноктите си със светкавицата на телефона друго не мога да направя Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 19:29 от Agent Provocateur

# 233
Този Есенс вече май не го виждам при лаковете им- Last air 44 имам предвид Blush
Dolce, той е от старите Есенси, затова не го виждаш
Чудно хубав платиненозлатист лак, с дълбочина и завиден блясък, като малкото братче на OPI My Favorite Ornament е 🥰
Агент, както винаги право в целта са разсъжденията ти 💚 По-тъмно червен нюанс за лак, червило, дреха и съм в свои води, пусто класическо ярко червено - не, не и не. Уж класика, ама не съвсем. Ще видим утре дали ще се харесам с новия червен маникюр, или и този лак ще потъне в забвение при останалите червени 😁

# 234
Кристал, да, знам какъв е- аз го имам в шишенце от настоящата им форма (на шишенцата) Heart Преди около година съм го купувала, после не съм го виждала. Много интересен цвят е- бляскав, но някак ненатрапващ се. Защо всъщност изтеглят такива хубави цветове?!

# 235
  • София
Джулс, кой е по-реалният цвят?
Dolce, наистина не мога точно да го определя. На дневна светлина лилавее, на осветление сивее, има и лек шимър, абе шашав като собственичката си Joy

# 236
  • София
При мен пък другата не действа добре.
Взех си преди 1  месец пак на евелин една с диамантен прах или нещо подобно, която тотално не става за база, защото лакът не ми се белеше само на връхчетата, а направо целия се отлепяше. 😀

И при мен така се бели.И си мислех,че проблема в ноктите ми.Добре ,че сподели.Сега съм с база на ОПИ, почти седмица издържа без забележки.

fifito80,от къде купи тези лъскави красоти.

# 237
Olgarita, подстригала съм една четката за рисуване на сина ми 🤣, и много внимателно рових в кутийчето със синьо фолио, защото е много фино.
Натуся от Али Експрес.

# 238
От 3 дена съм тук и вече станах по-взискателна към лака си, хахах.
Не ми харесва този. Безличен ми е. 2 пласта и пак прозира на места. Ще го трая 3 дни и да го няма. Предния ми цвят на 21 беше по-приятен, но на някои нокти слагах 3 пласта и пак не ми беше задоволително. Сякаш се "деформираше" на нокътя.. Не знам.

# 239
  • София
От 3 дена съм тук и вече станах по-взискателна към лака си, хахах.
Заразни сме, да знаеш Wink

Общи условия

Активация на акаунт