Лакове за нокти - 146

• 35 351
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Грийни, как се получи този жесток ефект на безименния? Някак преливащо изглежда...

Аз друго искам да питам... тези лакове как ги чистите, като ги разливате? Smiley

Ваденка е, Арабеск. 😉
И мен ме вълнува този въпрос с чистенето. 😆

# 181
Помните ли шишето, което се пръсна, случи се на холната маса, още има петно... лакочистителя разтвори част от лака на масата...

# 182
Като сме взели да се оплакваме, аз лятото разсипах едно искрящо розово с шимър на дивана Flushed Слава Богу, само капки, не обилно... Как се чисти ли? Аами не се Joy

# 183
Аз пък на ламината съм оставила червена драскотина с нокът. Добре, че е на по-незабележимо място, обаче моят поглед все там и се чудя едно бързо минаване с тампон с лакочистител дали ще повреди покритието Thinking

# 184
Ха ха Grinning Е, чистенето на разлятия лак поне ми беше лесно Joy
Скрит текст:
Лакът падна под масата, а там е теракот Simple Smile Хванах бързо малко кухненска хартия и обрах каквото можах, после върху още кухненска хартия капнах малко лакочистител и повторих процедурата. Обаче лакочистителя който разлях върху масата на мушамата още не знам как не остави петна докато успея да го подсуша- обикновено се разтваря боята Thinking
Амини, то се знае, че ще е дълготраен Joy Но може и да му свикна (на живо е по-добре, просто too much блясък) Joy
Георгиева, Грийни, Heart Eyes
Аз с въпрос- какво ще рече лакочистител с 90 или 95% ацетон? По-хубав ли е от обикновения??? Или пък просто е за сваляне на гел лак? Става ли и за обикновен?

# 185
  • София
Аз пък на ламината съм оставила червена драскотина с нокът. Добре, че е на по-незабележимо място, обаче моят поглед все там и се чудя едно бързо минаване с тампон с лакочистител дали ще повреди покритието Thinking
Няма да повреди. Все пак те съветвам да пробваш първо в някое трудно забележимо кьошенце Wink

# 186
  • Измир
Чувала съм, че от ламинант лакът се чисти със захар. Но само ако е току що разлят. Поръсваш и чакаш. После само обираш с кухненска хартия. Не съм пробвала лично. Но пък съм чистила с лакочистител от паркет и не съм имала проблем.

# 187
Ето и моите днешни придобивки 💜❤

# 188
... сега съм с едно дълго издирвано ОПИ, което издирвах може би година и като го намерих изобщо не го сложих, сега му дойде ред обаче 😁

Ужасно много ти отива този цвят!
А кое е ОПИ-то? Още не съм стигнала до кафемашината и не мога да го позная! OPI Nessie Plays Hide & Sea-k? OPI I Saw It On Teal-evision? Със сигурност го нямам обаче.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 16:02 от Agent Provocateur

# 189
Трети ден с лак W7 - вече има доста очупени връхчета. Разлика с топ лак и без (ГР quick dry) специално в издръжливостта нямаше. На моите нокти тази марка е по средата: по-издръжлива от China Glaze, но по-зле от ГР, Перфект, Флормар.
Ама има красиви цветове Satisfied
Скрит текст:

# 190
При мен Есито издържда ден и половина... Явно с ОПИ не са моите марки.

# 191
Елмайра, колко издържа един лак зависи и от моментното състояние на ноктите, освен много други фактори. Колкото по здрави и твърди, толкова по-дълго издържа един лак. Когато моите са меки и белещи се и моите лакове падат бързо. Когато ползвам редовно заздравители издържат много по-дълго е идеален вид, но например аз никога не мога да си мечтая да стигна Crystal Noir, която е благословена с прекрасни и много твърди нокти и лаковете и не падат със седмици.

Също така от цвят до цвят в рамките на една марка също има огромни разлики, та да се отписва цял бранд заради 2-3-4 цвята може да е не най-адекватното решение.

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 22:26 от Agent Provocateur

# 192
Донякъде съм съгласна с теб.
Но и не си представям ако 5 лака ме разочароват, да продължавам да опипвам марката, която и да е тя Simple Smile
При мен лаковете не траят по 10 дни, но мисля, че ги сравнявам при сравнително сходни условия. Но да, от много неща зависи Simple Smile

# 193
Щях да ви показвам и моята сергия от последния месец.

# 194
Много траен при мен! 🎀

Общи условия

Активация на акаунт