Лакове за нокти - 146

• 35 333
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • София
След тези красоти и прекрасни нокти, аз се пльосвам с нещо не особено.
GR Color expert 81

# 406
  • В полите на Пирин планина
Единият ми Пастел:

Красиво, металически червено. Нанася се много лесно. Хубава четка.

# 407
А помните ли този ми маникюр?
Скрит текст:
По идеята с тиксо, която беше качена тук от Pinterest
Направих го на 14.12. 2 дни! Абсолютен рекорд по НЕиздръжливост при мен!

Днес,  след един по-дълъг душ с маски и т.н., и едно кратко пране на 1 бр бюстие,  резултатът е, че всички нокти без 2 се обелиха на цели люспи. И кои 2 мислите останаха? Тези с елхичките Grinning Ама те са лакирани с ГР. Та толкова за трайността на Trend it up при мен  Smile
О, а на люспи стават заради топа на ГР quick dry. На розовия маникюр нали тествах - едната ръка с топ, другата - без. Тази "с" се обели на цели и половинки люспи; тази "без" - лакът се чупеше на мънички парченца.
Скрит текст:
Без лакочистител, само топла вода

# 408
Така като гледам...можеш да си запазиш елхичките за следващия маникюр- изглеждат непокътнати Grinning Green Heart На мен като тиксо (на прозрачни люспи) ми се белеше Спийд драй нанесен върху лак+ "бързосъхнещ" топ на Лумс...не се спогаждаха нещо и така и не разбрах всъщност дали се белеше само Спий д драй или и топът на Лумс.... Sweat Smile

# 409
А помните ли този ми маникюр?
Скрит текст:
По идеята с тиксо, която беше качена тук от Pinterest
Направих го на 14.12. 2 дни! Абсолютен рекорд по НЕиздръжливост при мен!

Днес,  след един по-дълъг душ с маски и т.н., и едно кратко пране на 1 бр бюстие,  резултатът е, че всички нокти без 2 се обелиха на цели люспи. И кои 2 мислите останаха? Тези с елхичките Grinning Ама те са лакирани с ГР. Та толкова за трайността на Trend it up при мен  Smile
О, а на люспи стават заради топа на ГР quick dry. На розовия маникюр нали тествах - едната ръка с топ, другата - без. Тази "с" се обели на цели и половинки люспи; тази "без" - лакът се чупеше на мънички парченца.
Скрит текст:
Без лакочистител, само топла вода
Лаковете на Trend It Up и при мен издържат само 2 дни и се обелват. С Golden Rose Quick Dry никога не съм имала такъв проблем, това е любимия ми топ лак. Сигурна ли си, че не е от базата?

# 410
  • на последния етаж
Ласкателки! Благодаря ви още веднъж за топлите думи! Heart Eyes Flowers Tulip Sparkling Heart

# 411
Долче, да, абсолютно непокътнати са Grinning

Valeto96, базата на всички нокти ми е една и съща. В този случай е Евелин 8в1, активен ..,  а предния път беше калциев гел на Флормар. Умишлено пробвах с 2 различни.
Ама това не съм сигурна дали го отнасям към + или -
Май предпочитам да се обелят на 1 люспа, отколкото ако тръгнат, да се чупят на милиметрови парченца Grinning

# 412
По едно време бяхте похвалили матиращия топ на Опи. Купих го и днес реших да матирам Бахама мама.
Трагедия! Стана на балончета, всеки нокът и от 10 се матира само 1! Едва си гледам ръцете, но ще трябва да избутам утре с него.
При някой друг получавало ли се е това?

# 413
  • Пеликания
При мен пък по 5 дена и повече ми издържат лаковете даже без забележки Grinning а доста често мия и чистя постоянно. Добре, че бяхте Вие, че да взема Speed dry и да не го мисля, докато не ми омръзне.

# 414
Ето нещо по-коледно и от мен Blush

Скрит текст:

Дясна ръка:

Ще трия утре по кожичките. Blush Лаковете са Перфект 524 (Витаминче, Hug ), на безименния Перфект F 3, а зеленото е от 1 пласт златист Перфект 52+ 2 пласта Флормар Icy top IT03 (много приятно желе). Елхичките не са изобщо перфектни, но късно вечер- толкова! Sweat Smile

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 05:32 от dolce miele

# 415
Dolce, много са си добре. Ама тия Флормар-и от някакви странни серии от къде ги вадиш Grinning
И на мен 8 в 1 ми държи над седмица непокътнат маникюра, не че с другите съм имала проблем. Нямам нито един Trend it up  в колекцията, трябва да ги пробвам Thinking

# 416
  • Варна
Не съм пробвала Trend it up (с изключение на ув топа, който ми хареса), но пък имам един S-he на DM, от който не съм очарована. Надига ми се на люспа в основата на нокътя към третия ден.

# 417
  • Пеликания
Dolce много красиво се е получило Heart Eyes

# 418
  • Bulgaria
И аз съм на мнение, че лаковете на Trend it up не стават. По принцип почти всеки лак ми издържа 6-7 дни, но Trend it up едва 2-3. Имат интересни цветове, но заради ужасната нетрайност вече ще ги подминавам.

# 419
Джаста, Вале, Арабеск и особено Грийни 😍😍😍😍😍 чудни , чудни, както и другите които видях но не мога да запомня 😊

Аз пак си сложих от зеления Перфект, оказа се много траен, предполагам заради броката.

Вчера си взех един тъмен с брокат ГР гел шайн, един червен ГР Сити и един топ ГР гел шайн и като се направя тези дни ще снимам. Ноктите доста ги скъсила, че ми пречеха като дълги.

Общи условия

Активация на акаунт