Лакове за нокти - 146

• 35 290
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Еха, страхотен е! Hug Въпреки снимката, личи си, че е бил уау Blush

# 436
Винаги много съм харесвала магнитните..взех си един от Алито, страхотен е, но дойде ли време за частта с магнита... тц.. пробвала съм и със супер силни магнити и пак не става ефекта 🤷‍♀️

# 437
iv4enceto_91, този Avon наистина е много красив и маникюрът е стрхотен Green Heart

Аз имам един магнитен на ГР, но наистина докато изсъхне се "размива" ефекта
Скрит текст:
[/spoiler]

Ето малко занимавки от минали години

Скрит текст:
[/[/img][/img]spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]

# 438
Предколедно пак се върнах към любимата гама ❤

# 439
iv4enceto_91, този Avon наистина е много красив и маникюрът е стрхотен Green Heart

Скрит текст:
[/spoiler]

Скрит текст:
[/[/img][/img]spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]
Снежинките печати или стикери са? Много красиви маникюри! ♥️❄️

# 440

Скрит текст:
[/spoiler]

Скрит текст:
[/[/img][/img]spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]
Снежинките печати или стикери са? Много красиви маникюри! ♥️❄️

*Penny*,печати са.

# 441
Коледно настроение от мен. Опитах се да направя нещо като сандвич 😂

В инстаграм има повече снимки и от близо ☺️
https://www.instagram.com/p/CI8D8V5MMLf/?igshid=dpnnu599u3ip

# 442
  • В полите на Пирин планина
Лакът на Пастел нещо не се сработи с активния заздравител на Перфект и се надигна много странно отстрани. Снощи сложих набързо един пясък на Avon:

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 14:32 от Lady Brinne

# 443
Лейди, много странно...никой лак не ми се е надигал с активния заздравител, даже напротив- издържат по повече без отлепване откъм кожичките. А какъв топ използва? Пясъкът е много хубав Blush
Момичета, чудесни маникюри Heart Снежинките на Фифи са Blue Heart
Витаминче, какъв лак сложи на "съблечените" нокътчета? Simple Smile

# 444
  • В полите на Пирин планина
Лейди, много странно...никой лак не ми се е надигал с активния заздравител, даже напротив- издържат по повече без отлепване откъм кожичките. А какъв топ използва? Пясъкът е много хубав Blush
Момичета, чудесни маникюри Heart Снежинките на Фифи са Blue Heart

УВ топа на Trend it up. Може да е от него, всъщност, защото е станал доста гъст и леко ми отдръпва лака откъм кожичките. А този лак се отлепи от самия нокът странично и щръкна. Много странно. Ще го пробвам с друг топ, защото и аз не съм имала проблеми с активиния заздравител.

А пясъкът е един от любимите ми. За бързо лакиране е перфектен и стои много нежно.

# 445
Случвало ми се е да се надигне така лак при повече пластове или пък понякога ако добавя нов слой топ ден-два или три върху лака...

# 446
  • Стара Загора
Днес ,след триседмично чакане , получих тези красоти на A-englnd ! Страхотни са тези лакове. Чудя се обаче ,след излизане на UK, от Европейския съюз ,дали ще можем да си ги поръчваме така или вече ще са през митница. Затова се запасих с още 4 , за всеки случай . Smiling Imp

Скрит текст:

# 447
Честито! Ще чакаме и да покажеш на нокти Grinning
Вчера видях на СНБ някакви нови есенни цветове...А какво значи червено кръгче с диагонална черта под лак- че повече никога няма да е наличен...или само в момента е изчерпан? Защото ако никога няма да го има даден лак, следва да го махнат направо от сайта (по моята логика) или...? Thinking

# 448
Между другото имам съобщение от СНБ че имат БД за вчера и днес над 30 лв. някой ако желае може да се възползва Simple Smile

# 449

Тъмносиният от онзи ден все беше още в много прилично състояние, но ми писна и реших да пробвам 2 топъра... сега като направя и чиниите може и да стигна до това да си оправя ръцете и да сложа по-пораснал лак! Grinning

PS Фамозният тъмносин британски лак боядисва дори през един пласт база! Предупредени сте!

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 19:40 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт