Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 892
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Алекс благодаря за уместната забележка. Едва сега видях разликата между двата линка.  Заблудила съм се много. Радвам се , че имаме превод днес и все пак ще можем да гледаме.

Ако имаш нужда от помощ и аз бих помогнала със субтитрите.

# 451
От днес

https://instagram.com/stories/ismail.bozkurt34/2458072217597423559?utm_source=ig_story_item_share&igshid=1igo7f24jm74y 

# 452
https://ok.ru/video/2105491786423 ето го превода ,за тизе който нямат регистрация

# 453
Здравейте, момичетаа. Идвам в супер добро настроение след покачването на рейтинга и след вчерашния ни прекрасен епизод, разбира се. Аз да си призная бях малко скептична след първия фраг, обърка ме тотално, но някак не ми се понрави този „фалшив годеж“, както ни го представиха. Просто исках след развоя на събитията в предния епизод малко и Еда да погони Серкан, имах чувството, че тя го прие за даденост, за някой, който винаги ще я потърси, тича след нея и почука на вратата й. Както и на повечето тук и на мен не ми хареса нейното леко детинско поведение в 20ти епизод. Та тръгнах малко с лоши очаквания за новия епизод, обачеее щом имахме комедия, имахме силни сцени, имахме любов и закачки и най-вече имахме целувкааа, о боже целувка, и то без да ни затворят вратите на асансьора,защото това очаквах след като снимат тези толкова „неприлични“ сцени зад воали, пердета, чаршафи, килими, всичко що го има като реквизит. Та повече от доволна съм и няма как да е другояче, защото епизодът ни зарадва нас, а турските зрители ще са зарадвали нашите сладури и целия екип с по-висок рейтинг. Напълно заслужено. ChampagneTada
Иначе още снощи като гледах епизода и ви четох, се чувствах като изрод как не ми е мъчно за Ефе Sweat Smile Всъщност щеше да ми е, ако си беше останал в образа, в който дойде – усмихнат, добряк, веселяк, в някаква степен противоположност на Серкан. Даже ако беше останал такъв си мисля, че Серкан можеше да усети заплаха, че Еда може да хареса Ефе и тогава щяхме да гледаме един сладък ревнив Робот. А си мисля, че ревнивият и пияният Серкан ни е любим на всички ни. Та сега няма как да ми е мъчно за човек, който се превърна в „троянски кон“, вършещ подлост след подлост, вчерашният епизод е поредно доказателство. Засега той, г-ца Кудкудяк, жрецът на любовта Алптекин и новата, която даже не сме я видели още, са ми най-дразнещи и няма да ми липсват ако си заминат, та хайде, гит.
Гледах да съм кратка, ама пак се олях, но просто нямаше как да не споделя вълнението си с вас. Хубава неделя и до нови виртуални срещи. Blush

# 454
  • Пришълец
По прочетеното подразбирам, че епизода е бил хубав.
Тази сцена я изгледах и избързах да я озвуча с любима песен Heart
http://www.videoclip.bg/watch/1221728_youcut_20201206_112201301

Нинче, честит имен ден! Да си здрава и много щастлива! Kissing Heart
Скрит текст:

В интерес на истината се чудех дали наистина празнуваш или се подвеждаме по никнейма ти. Моя специално не съответства по никакъв начин на истинското ми заглавие Joy

Патерина, да ви е жив и здрав малкия Никола Heart Eyes

Налбантова, с нов костУм си се барнала, много ти отива Stuck Out Tongue Winking Eye

nadito0o wavey

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 13:51 от Маргарита Н.

# 455
Flowers Hibiscus Имаме преведен 20 еп Flowers Hibiscus
https://ok.ru/video/2105491786423
https://vk.com/video252262912_456240086
https://askim-bg.com/video/94DNBDU4DYNR/POChUKAY-NA-VRATATA-MI-sck-EP20-BGSUB
Едно голямо благодаря на GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84 Flowers Hibiscus

Ето какво е гледал турския зрител снощи :

П.С. Честит имен ден на имениците в групата! Да сте живи и здрави Hug Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 12:22 от mi_si

# 456
  • Кърджали
Да започна с най-важното, че вечер ще дойде, а аз още не съм честитила празника на имениците. Честит празник на всички празнуващи днес. Все с добро да се споменава името ви.
Днес и моят племенник е именик. Да и е жив и здрав и една идея по-малко палав.

За серията снощи какво да кажа.
Ефе, аха да реша, че все пак ще мк липсва и на тръгване имам усещането че ги надроби едни. Няма да ми липсва вече. (но актьора мк допадна, до преди това ми беше непознат, но бих го гледала пак)
Ферит.... Серкан с толкова недоверие подходи към него ( понякога и имаше защо), а сега ще се окаже по-лоялен и от просволутата детинска приятелка. Вярвам, че ще разкаже на Серкан за предният случай (още повече че се опитва отново да спечели доверието на Джерен). Дано Серкан не действа импулсивна и го изслуша.
За Селин нищо няма да кажа. Под карантина ми е. Но ако и тя замине за някъде няма да ми липсва.
Айфер. Очаквах да реагира по-остро след като научи истината, но след като е отгледала едно такова слънчево и добро момиче, май няма как да реагира другояче. Хареса ми, че каза на Серкан, че той няма вина, бил е дете, виновния е Алптекин. Да, каза му и да стои далеч от Еда, ама това знаем че няма как да стане.
Айдан беше ужасно забавна в опитите си да събира на едно място Еда и Серкан.
Енгин такава комедия забърка с тази "репетиция" че с часове ми беше смешно. Накрая вече кино не знаеше за какво са там. Но на края на вечерта Серкан беше толкова спокоен и щастлив, така му грееха очите, Еда спокойна, че просто не можех да им се нарадвам. Радвам се, че драмата с ресторанта се разреши бързо (можели и да си говорят значи) и Серкан вече не си затваря очите пред глупостите на Селин. Някой ден таканще се с товари всичко върху Селин, че ум ще ѝ зайде.
Ревнив Серкан е като пиян Серкан. Не може да му се нарадва човек 🤣🤣🤣.
Накрая Серкан реши че не му дреме за договори, раздели и нищо и искаше да заведе феята си да опитат от гозбите на прочутият шеф Александър.. С една пречка, както се оказа, има няма 25 етажа и един асансьор. Първо Серкан беше готов да отстъпи и да се откаже от срещата, с место да събужда страховете ѝ. Но Еда реши да му се довери. Сцената беше една от най-добрите за всички серии ( и не само защото завърши с целувка), заради цялата нежност, грижа, внимание, любов и доверие. Гледах ги направо със затаен дъх.
Още много неща мога да напиша, ама като стана дума за асансьора и всичко ми се изтри...

# 457
Не могат да чакат дълго за да снимат фил заедно
.https://www.instagram.com/p/CIbfGJlJT57/?igshid=62qkss8r3j9v
Това момиче е певица

Нашите май снимали заедно

# 458
Честит Празник на празнуващите!

Рейтингът е супер. Браво на екипа, браво и на турските зрители, че са предпочели сериала ни.

Сцената с асансьора беше уникална, много въздействаща. Много добре изиграна.

Според мен нещо ще се случи в 22 епизод, нещо ще размъти водите.

Гледам трейлъра:
1) на първо място ми прави впечатление партито - Еда и Серкан са заедно
Revolving Hearts

Нова ПР-ка или е хвърлила око на Серкан и ще се опита да ги раздели или е агент на бабата, пратена да наблювава Еда и Серкан. Thinking
Минавайки покрай тях ги гледа-

А на заден план май Ердем танцува с Фифи? Joy

2) на второ място ще подложи на съмнение методите на Еда да променя Серкан - т.е ще се меси във взаимоотношенията им. Не знам какви ПР-ски съвети ще дава, дано Еда или Серкан не я сметнат за първа приятелка и доверено лице Thinking

Еда май ще ревнува

Серкан няма да му харесва поведението на Еда, или влиянието на новата ПР-ка върху поведението и мислененто на Еда:

3) нещо ще се случи, нещо, което ще разстрои Серкан, ще го ядоса, ще го притесни. Дали е писмото на Селин, дали е нещо друго, но изглежда притеснен, разочарован или ядосан. Съмнения в Еда?

Явно ще има конфликт, отдръпване, Еда ще се чуди дали не е прекалила. Съмнения посети от новата ПР-ка?

4) Новата ПР-ка все едно казва, на Еда, че постъпва глупово или че Серкан е глупак да й се връзва: "Новата: Според мен е глупаво да се опитваме да променяме хората". А Айдан забелязва, че новата ПР-ка е умна/талантлива!

5) Еда ще ни ядоса казвайки на Серкан да каже едно от желанията си пред трети човек, и то не пред кой да е, а пред непознат човек. Това не е ли нещо между тях двамата? Защо Балджа трябва да е свидетел и да знае всичко, което се случва в животът им?

И да не забравяме, че нещо ще накара Алптекин да се появи в офиса. Thinking Алптекин отива в офиса само, когато има проблем - първият път - когато мислеше, че Серкан прави глупост и че ще докара фирмата до фалит.

Последно идва, когато имаше опасност да дадат АртЛайф под съд и това да разруши реномето на холдинга и после когато адвокатите дойдоха да искат обяснение за инцидента преди 18 години и връзката на холдинга и подизпълнителя. Thinking

Дано скоро има втори трейлър, да разясни малко цитуацията. Аз тук не знам дали видяхме последната сцена от 22 еп.

# 459
  • Кърджали
Аз вече не гадая. То човек не може да км хване спатии те. Не знам тая новата дали ще е човек на бабата, по-вероятно не. Просто ще се опита да привлече внимание. Но Серкан е сляп. Все пак е време да видим к ревнива Еда.
Интересно ми е от къде ще дойде тов с наказанието за Еда. Дали Серкан няма да обърне нейният договор срещу нея. 🤣 Вероятно. Но явно много ще я тормози преди д си каже желанията. Интересно какви ги е подбрал.
Ще е забавна серия...
А какво търси Алптекин в холдинги. Не смея да гадая, сигурно ще е нещо свързано с развода. Или Селин ще е продала наистина акциите си и сега Ефе (в Италия и дефакто ние знаем че бабата) има 50 % от акциите, а Серкан остава с 45%. Което наистина е удар за семейството.

# 460
  • Плевен / София
Не знам какво ще се случи другата събота....още е далече, но знам, че не е лесно да си влюбен и да обичаш от цялото си сърце. За мен влюбването е първото...второто е обичта, когато вече познаваш партньорът и си готов на всичко, за да е щастлив. За това си мисля, че перушинестата не обичашеистински Серкан, иначе не би му причинявала всичко това....
Много ми хареса разговорът между Серкан и Джерен....За него вече не е на първо място имиджа и работата...а Еда....Важно е да накаже хората, които я накараха да припадне....
Трудно се коментира серия изпълнена с любов, а финала пък съвсем....той трябва само да се гледа и чувства...
Фрагът не ме притеснява толкова, защото вече се убедих, че нищо не е това, което изглежда при първо гледане....
Време ли ви е вече за кафе....

# 461
  • София
Не знам какво ни очаква в еп. 22, но ще ви кажа какво се надявам да не видим в него:
- детските изблици на Еда;
- отдръпване и съмнения в един от двамата или и в двамата;
- ядосан или тъжен Серкан;
- скарани / разделени Серкан и Еда.
След цялата тегоба от 14 еп. насам, имам нужда от поне 3 епизода на пълно щастие и рахат, преди да се появят нови проблеми между нашите. Освен това се надявам и двамата да не повтарят грешки от миналото. Израснаха много, особено Серкан, затова искам да видя един зрял, мислещ мъж, който не позволява да бъде заблуден от чужди приказки и интриги, който вярва на жената до себе си, уважава я и я обича. От Еда очаквам да се довери на интуицията си и да не бяга повече от Серкан. И двамата трябва да имат доверие един в друг, в любовта си. Време е Серкан да забрави за мислите от сорта на “кога ще й омръзна” и “не заслужавам такъв ангел”, да повярва в силата на тази любов, в това, че са сродни души и им е писано да са заедно. Еда също трябва да повярва в Серкан, в чувствата му, в добрите му намерения, да види колко се е променил заради нея, но не насила, а за добро и защото самият той го поиска. Оттук нататък се надявам винаги да се борят един за друг. Да не се отказват. И да разговарят. Да не проявяват гордост и инат, вадейки си погрешни заключения, а да си казват един на друг всичко, за да не се получават недоразумения. Сигурна съм, че рейтингът ще се задържи висок, ако не ги разделят. Интриги и драма винаги може да има около тях, но важното е те да са заедно. Аз лично имам нужда от тази красива любов, за да вярвам в доброто и хубавото. Наистина се чувствам по-добре, виждайки двама души, които са щастливи заедно, обичат се. Едно такова леко ми е на душата. Омагьосват ме и влизам в тяхната приказка. Кротко си стоя и само наблюдавам, но това ми е достатъчно, за да се усмихвам цял ден. Ето от това имам нужда в тези странни дни на световна пандемия. Wink

# 462
Момичета, здравейте!

Ще ви чета утре. Влизам само да кажа: Честит Никулден!
На всички именници, рибари, банкери, моряци и пътешественици - здраве и пълни мрежи с усмивки, настроение, истински приятели. Следвайте сърцето си!
Моето чедо-чУдо също празнува днес. Все още се питам: - С какво го заслужих?
Сигурно това е наградата - да видиш детето си по-добро от теб.
Бъдете здрави!

# 463
Според мен Ердем танцува с Лейля , защото виждам очилата й.

# 464
  • София
Честит празник! Здраве и благоденствие за именниците, моряците, пътешествениците, търговците и банкерите!  Специални пожелания за един красив празник с любимите хора на момичетата в темата, носещи имена производни или близки до името Николай! Бъдете здрави и останете позитивни в това толкова необичайно, странно и трудно време от живота ви!

Епизод 21 е наистина чудесен, още не мога напълно да се събудя след като гледах до ранни зори със субтитри, но пък сънищата ми бяха повече от красиви! Впечатлена съм от рязкото повишаване на рейтинга и спокойна, че ще имаме огромното удоволствие да гледаме сериала още дълго! Направи ми впечатление обаче от поста на mi_si, каква голяма разлика има в различните показатели на един от конкурентните сериали в събота Kuzei Yildizi: 3.19; 5.38 и 8.07?! Според мен този факт е изключително странен, "има нещо гнило в Дания...."

Хубав ден и празнично настроение, цветни момичета!

Общи условия

Активация на акаунт