Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 887
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Имам един въпрос относно рейтинга - ако тоталът не се образува средноаритметично от другите стийности (групите на интелигентната публика и на не толкова образованата), то тогава как се получава?? Кое го определя? И още нещо - знаем ли коя група е от най-голямо значение за рекламодателите и съответно за телевизиите? Прочетох по-нагоре, че е тази на интелигенцията (АВС1), но това сигурна / проверена информация ли е?

Тотала би трябвало да е средноаритметично от всичли групи ( D, E...не знам колко са), просто А, В и С са на най-платежоспособните хора и са най-важни за рекламодателя. Когато тотала е толкова висок, а АВ е нисък, значи рейтинга в нискокласовите групи е доооста висок.

# 481
  • Кърджали

Нося ви огромна доза любов.
Не успях да се справя с програмите за субтитри, затова е в Вбокс. Май тези, които са в чужбина не могат да го гледат, но не помня кой живееше извън България. Може да ми пише, имам нещо предвид, ама не съм сигурна дали ще се получи. Затова засега пускам само това...
Приятно гледане.... Дозата любов е огромна
Дано се е получило достатъчно добре-

# 482
  • София
Марги, благодаря ти за споделената информация относно рейтинга! Значи правилно съм разбрала, че АВС1 е най-важната измежду групите и нея гледат рекламодателите. Ние там винаги сме били с най-високи резултати. Което говори много добре за сериала - предпочитани сме от образованите и от по-младите хора. Въпросният сериал с най-висок рейтинг в събота (Полярна звезда или нещо такова беше) не случайно има слаби резултати в тази и другата група (АВ). А е силен в Тотала (групата на необразованите и по-бедни турци). Вие сами си правете заключения... Аз ще го определя така - филм за махалата. Wink

Това за Биге не знам дали е достоверна информация. Ще изчакаме да видим. Ако се публикува на повече места, съм склонна да вярвам. Но вчера в един от по-сериозните фен профили на сериала, където досега не са публикували фалшиви новини, пишеше, че Селин никъде не заминава и Биге не напуска сериала.

# 483
  • Плевен / София

Не успях да се справя с програмите за субтитри, затова е в Вбокс. Май тези, които са в чужбина не могат да го гледат, но не помня кой живееше извън България. Може да ми пише, имам нещо предвид, ама не съм сигурна дали ще се получи. Затова засега пускам само това...

На кой етаж мислите, че се целунаха.... Според мен 2-3...представяте ли си тази целувка да продължи до 25 етаж.... Ще им стигне ли въздуха

# 484
  • Пришълец
Леле, колко чувствена сцена!

Скрит текст:
Златна си, получило се е много добре love001 Избързах да я изгледам и да се насладя със субтитри, че не след дълго може и да не е достъпна вече. Аз по обяд пуснах във В-бокс тази същата в черно-бял вариант, озвучена с любима песен, но след около час вече я нямаше. Пробвах и в Ютюб, както всички останали сцени, отново има ограничение на достъпа директно от форума. Та като последен вариант ползвах Видеоклип бг - там още си стои.

# 485
  • Кърджали
Надявам се да се задържи по-дълго време в сайта, че засега само това успях.
Две програми за субтитри си свалих, но не успях да се оправя. Може би като имам време да ги разуча...Няма да са като ядрена физика я...
Ще опитам още някоя сцена.

# 486
Аз не само си представям ами и се надявам 25 етажа нагоре , 25 етажа надолу - 50 целувки Серкан Болат...Kissing HeartStuck Out Tongue Winking EyeHeart

Скрит текст:

Аз се чудя какви може да са му 3те желания.Revolving Hearts Еда и Мелек си мислят сигурно, че ще иска я целувки, я да живеят заедно, я да спят заедно, я да се сгодят... Heartpulse Изглеждат весели, захилени, Мелек се чуди дали Серкан би поискал нещо такова Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Еда се е размечтала, и сигурно си мисли, че желанията му не са свързани с работа. Може би затова го предизвиква да каже първото си желание пред Балджа. Thinking
Ама каквото и да е желанието, не е редно, да го кара да обсъждат техния договор и техните взаимоотношения и наказания пред други хора...
Още не знаем дали тази Балджа е добронамерена. Bowtie

Имаме ли преведен някъде разговорът межу Селин и Ефе? Аз се чудя какво може да е написала Селин в писмото. Envelope А ключът към тази загадка са разговорите с Ефе и разговорът между Ферит и Джерен, Селин нали ги чу да си говорят...

# 487
Един от любимите ми моменти от снощи🤭
https://www.instagram.com/p/CIbZxTLpLbG/?igshid=xzo7tgq2ocq7

# 488
  • Бургас
Честит празник на:
- всички съграждани от Бургас,
- всички, живеещи около морето,
- всички, които не могат без морето,
- всички, които просто обичат морето,
- всички, които обичат да ловят риба,
- всички, които обичат да ядат риба,
- всички, които носят името на Свети Николай,
- всички, на които е помагал Свети Николай,
- всички, които биха искали да им помага Свети Николай
и всички останали................

Бъдете здрави и успешни, възторжени и влюбени, вдъхновени и позитивни!
Желая ви щастие!

Обичам този сериал и съм благодарна на всички, които правят тази тема толкова интересна, одухотворена, смешна, забавна, предизвикваща размисли и желание да споделяш................

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 16:40 от Tonnybs

# 489
  • Кърджали
Кукличке, не съм го превеждала. Ефе и каза че много скоро тук, в офиса ще дойде неговият съдружник, който да заеме неговото място/акциите официално си остават в Ефе/,и офиса ще се превърне в непоносимо място. И за нея няма да е много приятно. Даже изобщо. Затова и предлага огромна сума пари за нейните акции и тя да може да замине някъде другаде далеч от всичко, или дори да си остане в града, да си живее без проблеми.

# 490
Ясно, намеренията на бабата са да внесе още хаос, направо си е заплаха, че ако остане в офиса животът й ще се стъжни, затова по-добре да си ходи.
Тази баба наистина явно е много богата. Moneybag
Селин няма да получи по-добра оферта за акциите си от никой.Memo
Може би наистина ги е продала, и Алптекин затова е в офиса. Ако Селин си продаде акциите, Серкан губи контрол над холдинга. Холдинга, който е всичко за Алптекин. Thinking

Кукличке, не съм го превеждала. Ефе и каза че много скоро тук, в офиса ще дойде неговият съдружник, който да заеме неговото място/акциите официално си остават в Ефе/,и офиса ще се превърне в непоносимо място. И за нея няма да е много приятно. Даже изобщо. Затова и предлага огромна сума пари за нейните акции и тя да може да замине някъде другаде далеч от всичко, или дори да си остане в града, да си живее без проблеми.

# 491
  • Бургас
А, не е ли възможно тази ПР да е поканена от Айдан?

# 492
  • Кърджали
Не знам Артлайф доколко е отделен от холдинги. Носят едно и също име. За да осъществи плана срещу Каан Серкан нали внесе някакъв проект, струва огромна сума пари и се нуждае ха от одобрението и гаранциите на холдинга.
Та не знам доколко Артлайф е отделен или една от фирмите на този холдинги. Ако е отделен, окей, Серкан ще е една идея по-спокойно дишащ ( не че ще даде холдинги без бой). Но ако от бъдещето на холдинга завиди и бъдещето на фирмата му... Тогава нещата стават сериозни...
Tonnybs, според промото Айдан не знае коя е тая парка. Но това е Айдан, никога не може да си сигурен. Но и не би направила нещо, което да застраши минимално връзката на Еда и Серкан. Знае че тия са буре с барут

# 493
Алекс, получило се е супер Hug

# 494
  • Бургас
Няколко пъти вече забелязвам, че Еда действа първосигнално. Серкан много умело я кара да направи нещо, като й казва, че не може или я пита дали ще се откаже..... Еда не търпи провокации, тя иска веднага да докаже че го може и ще го направи.... Така е и в работата и в личните взаимоотношения. Ако Айдан, като майка, вижда колко силно е влюбен Серкан, какво ще и струва да накара новата да е катализатор на ревността на Еда....... Това имам предвид. Дали наистина Серкан не знаеше, че ресторантът е на 25 етаж или реши, че така може да преодолеЯт фобията на Еда...........
Едно от нещата, заради които харесвам сериала е, че ме кара да разсъждавам, да очаквам, да анализирам, да пиша свой си сценарий в главата ..................

Алекс, адмирации!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт