Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 888
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Честит празник! Здраве и благоденствие за именниците, моряците, пътешествениците, търговците и банкерите!  Специални пожелания за един красив празник с любимите хора на момичетата в темата, носещи имена производни или близки до името Николай! Бъдете здрави и останете позитивни в това толкова необичайно, странно и трудно време от живота ви!

Епизод 21 е наистина чудесен, още не мога напълно да се събудя след като гледах до ранни зори със субтитри, но пък сънищата ми бяха повече от красиви! Впечатлена съм от рязкото повишаване на рейтинга и спокойна, че ще имаме огромното удоволствие да гледаме сериала още дълго! Направи ми впечатление обаче от поста на mi_si, каква голяма разлика има в различните показатели на един от конкурентните сериали в събота Kuzei Yildizi: 3.19; 5.38 и 8.07?! Според мен този факт е изключително странен, "има нещо гнило в Дания...."

Хубав ден и празнично настроение, цветни момичета!
  Просто действието на Северна звезда няма как да се хареса на интелигентната публика.Аз го гледах някъде до 13 серия и го зарязах.Да , има големи майтапи, но останалото е гола вода и простотия. Ох, забравих. Честит празник на всички

# 467
Еда не е на една маса с приятелките си, а с новата си приятелка Балча:

# 468
  • Плевен / София
Направи ми впечатление обаче от поста на mi_si, каква голяма разлика има в различните показатели на един от конкурентните сериали в събота Kuzei Yildizi: 3.19; 5.38 и 8.07?! Според мен този факт е изключително странен, "има нещо гнило в Дания...."

В тотала цифрата не е средно аритметична от другите две групи....Всяка е сама за себе си....Едната група е на "образованите", другата, на "не толкова образованите" така да се каже и рекламодателите се влияет от тази на "образованите" мисля, че беше така....Ако греша поправете ме...

# 469
  • София
Нали си говорихме преди време дали Керем и Ханде се следват с близките на другия в IG. Керем и Гамзе (сестрата на Ханде) се следват. Мелис (сестрата на Керем) обаче не следва Ханде, нито тя нея. Но все пак сестра му живее в Щатите. Предполага се, че не се познават лично. Обаче се следват със свекървата (простете, не можах да се сдържа 😂). Ето:

# 470
Добро утро, мили момичета,
Mira07, много съжалявам за загубата ти. Пази се! ❤
Честит Никулден и красив празник на всички именнички. 💐❤
Изгледах епизодът със субтитри и още повече го харесах. Много се радвам, че Айше и компания се върнаха към това което, което имаше в първите епизоди: романтика, комедия, динамика, ритъм и т.н. Рейтингът се е повишил, което най-много ме радва 🍾🥂🎉.

В този епизод Серкан каза на Еда “не мисли, чувствай. Знам, че чувстваш същото, което чувствам и аз”. Роботът вече не се води от разума и логиката, а вярва и се уповава на чувствата си. Той е този, който каза “няма да се откажа от нея”, от жената на живота ми. Тъй като една от темите във връзката на Еда и Серкан напоследък е, че Еда иска Серкан да се промени, се сетих и за малко личен опит.
Скрит текст:
Аз съм работохолик и много обичам работата си, моят мъж е от същата порода. Работя в start up организация, която се занимава с кризисен мениджмънт. Имало е периоди, в които съм работила по 70-80 часа на седмица, когато сме имали кризи... Преди няколко години имаше един период, в който бях толкова натоварена и беше толкова стресиращо на работа, че бях пред burn out, бях толкова изтощена, че нямах сили дори да се усмихвам... Това което ме накара да се променя беше нещо, което моят мъж ми каза една вечер след работа “Your eyes do not light up anymore when you see me.”, “Очите ти вече не светват, когато ме видиш”. Защото, това, което той най-много обича е, когато очите ми грейват и се усмихват, когато го гледам. И го каза с един много спокоен, тъжен тон... Това бяха едни от най-красивите думи, които съм чула от него. Толкова тъжни, но за съжаление толкова вярни думи...И тези думи ме накараха да се променя, да пренаредя приоритети си, защото ми подействаха повече и от шамар, бяха като електрошок, защото той беше по-важният, защото по-важното беше очите ми пак да сияят за него и заради него. Затова и като образ Серкан ми е по-близък, по-разбираем...

Отдавна се каня да пиша и по една друга тема: Серкан, детайлите и жестовете
Още от първия епизод има един детайл, който ме впечатли. Серкан беше сложил в чантичката на Еда комплект за първа помощ, защото и двамата си бяха наранили китките от белезниците. Познаваха се само от няколко часа, но той вече беше проявил внимание и загриженост. Във втори епизод, Серкан веднага поиска да съборят стената в офиса, заради клаустрофобията на Еда, избра пръстен, който отговаря на душата на Еда и който тя харесва, забеляза, че тя обича надписите по камионите и т.н. Серкан е като орлово око, забелязва всеки детайл, всяко нещо свързано с Еда, всичко което тя обича и е важно за нея.

В 19 епизод, много ми хареса сцената със закуската (сигурно е една от най-любимите ми в сериала), когато Серкан махаше коричките от хляба за Еда. Направи го преди той да се сервира, механично, като рефлекс. За мен това беше един от най-красивите и смислени жестове на любов и грижа, лишен от всякакъв егоизъм, най-чистата и проста проява на любов. Струва ми се, че в една връзка точно тези малки неща и жестове поддържат по-висшето и по-голямото, любовта. Да знаеш, кои са малките неща, които любимият човек обича, които го правят щастлив, които го карат да се усмихва, които правят денят й/му по-красив. Да забравяш себе си, за да направиш другият щастлив дори само за миг, само заради една усмивка.

Желае ви много красив ден 😘😘
Благодаря за споделената лична история Друон! Heart Отново всичко написано е филтър на моите мисли! Прекрасен ден на всички момичета! Честит Никулден и весел празник на именниците! Flowers Hibiscus

# 471
  • София
Имам един въпрос относно рейтинга - ако тоталът не се образува средноаритметично от другите стийности (групите на интелигентната публика и на не толкова образованата), то тогава как се получава?? Кое го определя? И още нещо - знаем ли коя група е от най-голямо значение за рекламодателите и съответно за телевизиите? Прочетох по-нагоре, че е тази на интелигенцията (АВС1), но това сигурна / проверена информация ли е?

# 472
Мисля, че интелигенцията е АВ и именно тази група гледат и рекламодателите. Поправете ме,ако греша, но и аз не съм запозната напълно

# 473
https://ok.ru/video/2105491786423 ето го превода ,за тизе който нямат регистрация

Flowers Rose Flowers Rose Heart Heart

# 474
Какво е това  20 + АВС1?

Това е най-важната категория от всички три, тъй като рекламодателите инвестират основно в тази група.
 Тази категория, състояща се от хора от 20 и повече години, включва в себе си добре възпитани хора от категория АV също така пенсионери, домакини продавачи и др.

Тъй като категорията представя най-доброто разнообразие на всички най-важни категории, броя реклами зависи от тази група.

На работа съм, но това го откраднах и преведох от рускините. Не е много верен превода вероятно но ще ме извините. За толкова имам  време

# 475
  • Пришълец
Габи, писали сме едновременно Grinning

Неотдавна случайно попаднах на статия споделена в друга тема от подфорума, обясняваща рейтинга.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1254557.180

Не съм копирала целия текст, а онова, което е интересно за нас:

Цитат
За излъчването в Турция се заснемат епизоди, а не предварително заснемане на целия сезон, което означава, че ако шоуто няма добри рейтинги, каналът може внезапно да реши да го прекрати.
Какво е "Общо"/”Тотал”?
Категорията „Общо“/”Тотал” включва всички хора на възраст над 5 години, които живеят в сегментирани/избраните домакинства. Тази категория включва цялата телевизионна аудитории: AB, C1, C2, D, E…

В тази категория аудиторията на C1, C2 и D има най-голяма тежест, тъй като те съставляват по-голямата част от телевизионната аудитория като цяло. Аудиторията, която попада в групите C2 и D, е относително необразована и бедна.

Какво е "AB"?
Категорията „AB” се състои от относително по-добре образовани хора на възраст 5 и повече години, живеещи в сегментирани домакинства. Мислете за богати работодатели, бели якички и т.н.

Какво е 20 + ABC1?
Това е най-важната категория от трите, тъй като рекламодателите инвестират предимно в тази група.

Тази категория, която се състои от хора на възраст над 20 години, включва добре образована целева аудитория и по-умерена група от лица като пенсионери, работници, домакини, собственици на магазини и др.

Тъй като тази категория представлява истинската средна стойност за всички важни категории, рекламните проценти и приходите за каналите се определят въз основа на рейтингите в тази група.

В оригинал
https://dizilah.com/news/turkish-tv-ratings-explained

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 15:20 от Маргарита Н.

# 476
Прави сте били ! БИГЕ  напуска !

# 477
Тя за това има доста снимки от вчера с целия екип не само актьорите

# 478
Честит празник! Здраве и благоденствие за именниците, моряците, пътешествениците, търговците и банкерите!  Специални пожелания за един красив празник с любимите хора на момичетата в темата, носещи имена производни или близки до името Николай! Бъдете здрави и останете позитивни в това толкова необичайно, странно и трудно време от живота ви!

Епизод 21 е наистина чудесен, още не мога напълно да се събудя след като гледах до ранни зори със субтитри, но пък сънищата ми бяха повече от красиви! Впечатлена съм от рязкото повишаване на рейтинга и спокойна, че ще имаме огромното удоволствие да гледаме сериала още дълго! Направи ми впечатление обаче от поста на mi_si, каква голяма разлика има в различните показатели на един от конкурентните сериали в събота Kuzei Yildizi: 3.19; 5.38 и 8.07?! Според мен този факт е изключително странен, "има нещо гнило в Дания...."

Хубав ден и празнично настроение, цветни момичета!
  Просто действието на Северна звезда няма как да се хареса на интелигентната публика.Аз го гледах някъде до 13 серия и го зарязах.Да , има големи майтапи, но останалото е гола вода и простотия. Ох, забравих. Честит празник на всички

Честит празник на всички морски хора в деня на Св. Николай Чудотворец... И на всички, обичащи морето, които в тази тема сигурно са много... Да минавате през бурните води на живота с лекота и да творите  с финес чудеса!

И аз погледнах рейтинга... И си направих окончателно преценка за интересите и вълненията на обикновения турски зрител... Явно, действията на Ердоган да обърне погледа на нацията към примитивното, битовото и да използва религията не да извиси, а да принизи, си дават съответния резултат. Няма как хора, които се интересуват от изброените преди това неща, да имат сантименти и симпатия към такива образи, каквито изграждат Еда и Серкан - образовани, психологически издържани, европейски ориентирани, модерни, с цивилизовано отношение дори в споровете, където не се вадят ножове и не се гърмят с пищови... Та така, де... Нека СЕМ да санкционира нежност и целувки, а да дава зелена светлина на всички останали щуротии...

# 479
  • Пришълец

Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт