Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 908
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Цитат
Официално:

Целувката си казва думата .... имайте предвид рейтинга Gift Heart
Хахахахаха
В тотала малко над 5% - познах. Grinning
В другите две много важни за ТВ групи - близо 6%, което е приятната изненада.
БРАААВОООООО!!!
Добре е и че пряката конкуренция на другата комедия намалява на проценти.
Уффф, така се зарадвах за рейтинга, че забравих да поздравя именниците. Честит Никулден!   Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 10:32 от Katya_I

# 436
Ооо рейтингът във важните групи е почти 6! Летя от щастие! Гледах само края на сериала и съм много доволна от видяното! ❤ довечера ще изгледам целия епизод.
Покачването е много добре за нас!

# 437
  • София
Алекс, аз съм написала същото с други думи. Simple Smile Затова казвам, че се радвам как стигнахме дотук, че израстването в Айдан и най-вече във Серкан е огромно. Че харесвам Серкан много повече такъв. Абсолютно съгласна съм с теб за всичко. Просто уточних, че рейтингът в нашия случай не се влияе положително от драмата и интригите, а само от нашите. Те са магията на шоуто. Хората тяхната любов са се наредили да гледат. И понеже живеем в странни времена, те са глътката свеж въздух, от която се нуждаем. Затова искаме да ги виждаме щастливи и влюбени. Това ни кара да мечтаем красиво и да се чувстваме добре. Simple Smile
БРО, донякъде съм съгласна. Но си мисля, че ако я нямаше тази лека драма, образът на Серкан нямаше да израсне толкова. Той се превърна в уверен (не само в работата, но и в личния си живот) влюбен млад мъж, изправи се срещу миналото си, разбра какво иска. Само с романтика нямаше да се получи или щеше да е неарслистично. Имаха нужда от тази раздяла.
Сега вече и светът да се срутва, и опасност да загуби холдинги да има, няма какво да ги раздели (поне временно, щото ако удължат сериала няма да стане без никакви интриги и леки драми)
 Еда винаги е била до него и ще бъде. Серкан снощи категочномказа пред Енгин " моят приоритет е Еда"

# 438
Добро утро, мили момичета,
Mira07, много съжалявам за загубата ти. Пази се! ❤
Честит Никулден и красив празник на всички именнички. 💐❤
Изгледах епизодът със субтитри и още повече го харесах. Много се радвам, че Айше и компания се върнаха към това което, което имаше в първите епизоди: романтика, комедия, динамика, ритъм и т.н. Рейтингът се е повишил, което най-много ме радва 🍾🥂🎉.

В този епизод Серкан каза на Еда “не мисли, чувствай. Знам, че чувстваш същото, което чувствам и аз”. Роботът вече не се води от разума и логиката, а вярва и се уповава на чувствата си. Той е този, който каза “няма да се откажа от нея”, от жената на живота ми. Тъй като една от темите във връзката на Еда и Серкан напоследък е, че Еда иска Серкан да се промени, се сетих и за малко личен опит.
Скрит текст:
Аз съм работохолик и много обичам работата си, моят мъж е от същата порода. Работя в start up организация, която се занимава с кризисен мениджмънт. Имало е периоди, в които съм работила по 70-80 часа на седмица, когато сме имали кризи... Преди няколко години имаше един период, в който бях толкова натоварена и беше толкова стресиращо на работа, че бях пред burn out, бях толкова изтощена, че нямах сили дори да се усмихвам... Това което ме накара да се променя беше нещо, което моят мъж ми каза една вечер след работа “Your eyes do not light up anymore when you see me.”, “Очите ти вече не светват, когато ме видиш”. Защото, това, което той най-много обича е, когато очите ми грейват и се усмихват, когато го гледам. И го каза с един много спокоен, тъжен тон... Това бяха едни от най-красивите думи, които съм чула от него. Толкова тъжни, но за съжаление толкова вярни думи...И тези думи ме накараха да се променя, да пренаредя приоритети си, защото ми подействаха повече и от шамар, бяха като електрошок, защото той беше по-важният, защото по-важното беше очите ми пак да сияят за него и заради него. Затова и като образ Серкан ми е по-близък, по-разбираем...

Отдавна се каня да пиша и по една друга тема: Серкан, детайлите и жестовете
Още от първия епизод има един детайл, който ме впечатли. Серкан беше сложил в чантичката на Еда комплект за първа помощ, защото и двамата си бяха наранили китките от белезниците. Познаваха се само от няколко часа, но той вече беше проявил внимание и загриженост. Във втори епизод, Серкан веднага поиска да съборят стената в офиса, заради клаустрофобията на Еда, избра пръстен, който отговаря на душата на Еда и който тя харесва, забеляза, че тя обича надписите по камионите и т.н. Серкан е като орлово око, забелязва всеки детайл, всяко нещо свързано с Еда, всичко което тя обича и е важно за нея.

В 19 епизод, много ми хареса сцената със закуската (сигурно е една от най-любимите ми в сериала), когато Серкан махаше коричките от хляба за Еда. Направи го преди той да се сервира, механично, като рефлекс. За мен това беше един от най-красивите и смислени жестове на любов и грижа, лишен от всякакъв егоизъм, най-чистата и проста проява на любов. Струва ми се, че в една връзка точно тези малки неща и жестове поддържат по-висшето и по-голямото, любовта. Да знаеш, кои са малките неща, които любимият човек обича, които го правят щастлив, които го карат да се усмихва, които правят денят й/му по-красив. Да забравяш себе си, за да направиш другият щастлив дори само за миг, само заради една усмивка.

Желае ви много красив ден 😘😘

# 439
Алекс, Али благодаря за превода , както винаги благодарение на вас разбираме и преживяваме новата серия. Снощи нямах възможностс да гледам , но днес наваксах и сега мога да кажа , че Обичам тези двамата, искам да ги гледам влюбени и щастливи и в този ред на мисли пожелавам на всички девойки тук такава любов.

# 440
Добър ден прекрасни💐 Изгледах си епизода обеча толкова давам на заето след сцената с асансьора, че малко само да се освестя и ще коментирам❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

# 441
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Честит празник на всички, които имат повод да празнуват днес...да ви е сладко...Голямо чакане беше вчера за това рибе....
Скрит текст:
Благодаря на всички за страхотната атмосфера  в темата  снощи....Вярвам, че любовта ще спаси света...
Кафето ще ви го сервирам по късно, след като преглътнете шарана..

# 442
Меги не мисля , че е със смешни буквички , защото всеки път гледам превода от една и съща страничка във ФБ , и именно тази страничка качи епизода. Все още не съм го пуснала да гледам,  но тази вечер с приятеля ще се сервираме пред лаптопа.

Честити именници днес , ако има такива ! Flowers Hibiscus

Много съм щастлива за рейтингите,  крайно време е да се вдигнем. Явно за добро сме отишли в събота,  въпреки , че е доста тегаво така. Но ако стигнем до 10 % , обещавам няма да мрънкам и да търся кусури.
За епизодите нищо не мога да коментирам , нито 20 , нито 21 съм гледала , така че , когато ги видя , ще коментирам.

# 443
И аз мисля да забавя гледането на снощния епизод, въпреки че сърце не ми дава.... много ангажименти, много работа за завършване преди празниците, направо съм изтощена...

# 444
  • Кърджали

Не си губете времето, превода е автоматичен и нелогипен( то като е автоматичен)....
Изчакайте другия

А иначе, момичета, наистина съм сериозна, едва ли ще успея цялата серия, но някои сцени ще опитам да направя със субтитри. Не обещавам напълно, но ще се постарая

Едит. Направо копирам от фесбук

ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ еп.20 Бг.суб.
на сайта askim-bg*com като замените звездата с точка
в групата ни https://vk.com/club101119462 - всички епизоди с допълнителни линкове в ОБСЪЖДАНИЯ
Превод и субтитри: GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 11:36 от Aлекcандрa

# 445
Здравееейте,
не знам как не съм ви открила до сега. Rolling Eyes За съжаление нямам време да се връщам назад да ви чета.

Много разтоварващ сериал. Качиха еп.20 с буквички преди малко и днес ще го гледам.  Heart Eyes Снощния епизод не знам дали ще дочакам бг буквички, че ми изглежда много интересен.

# 446
  • Плевен / София

Не си губете времето, превода е автоматичен и нелогипен( то като е автоматичен)....
Изчакайте другия

А иначе, момичета, наистина съм сериозна, едва ли ще успея цялата серия, но някои сцени ще опитам да направя със субтитри. Не обещавам напълно, но ще се постарая

Едит. Направо копирам от фесбук

ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ еп.20 Бг.суб.
на сайта askim-bg*com като замените звездата с точка
в групата ни https://vk.com/club101119462 - всички епизоди с допълнителни линкове в ОБСЪЖДАНИЯ
Превод и субтитри: GeriSezoni, Sprinter, Bobbi84
регистрирана съм в групата им, но линка не тръгва...излизат само реклами и до там....

# 447
  • Кърджали
Не знам. Не съм го отваряла аз да го погледна.. . Просто споделих линка.

# 448
Момичета Flowers Hibiscus, нека винаги има здраве, радост и сладост в живота ви Flowers Hibiscus
Честит Никулден! Hug
За мое здраве, по хапка наслада Blush

paterina Hug, Честит да ти е Никола! Името да му носи много късмет!
Хубавият рейтинг е подарък за празника!

Мира, съжалявам за загубата ти и те  
прегръщам Hug Blue Heart Hug

# 449
  • Плевен / София
За всички празнуващи днес...Да сте живи и здрави и много щастливи...

https://www.youtube.com/watch?v=oETo3G0wmDo

Общи условия

Активация на акаунт