Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 910
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • Кърджали
vai1, разбира се, сега ще я преведа.

Нося друг превод преди това

Чаках цяла вечер

Еда: Не дойде! Наистина, не дойде! Хем ме покани, хем настоява, хем не идва. Да умреш или да го убиеш?
Джерен: Еда, а обади ли се да попиташ защо не е дошъл?
Еда: Защо да се обаждам, момиче, казах ти че не дойде.
Мело: Може би на някой строеж е възникнал проблем.Енгин говореше за нещо такова.Ако се е притеснил за това, може за това да не е дошъл.
Еда: Ето..Серкан Болат и работата му.
Серкан: Не дойде.Не дойде. Не и казах че искам да бъдем отново заедно.Само казах – Ела и ме оправи /промени/.Какво да и кажа…
Енгин: Не знам, не трябваше ли да и се обадиш?
Серкан: Защо да и е се обаждам? Ако имаше поне малка надежда свързана с мен, щеше да дойде.Казах и че цяла вечер ще я чакам.Не дойде. На всичкото отгоре, ето, върна пръстена.Да.
Енгин: Щом е върнала пръстена братле, значи е изгорила всички мостове…
Серкан: Мисли, че няма да се променя
Еда: Няма да се промени. Аз съм глупачката.
Енгин: Добре, а ти отказа ли се, братле? Свърши ли всичко?
Еда: Аз се отказвам.Стига толкова.Край!
Серкан: Не.Това няма да приключи тук. Никога няма да се откажа от нея.
Мело: Какво ще правиш
Еда: Няма да знае че съм отишла там, че съм го чакала.Щом го интересува само работата му, и аз ще се интересувам само от работата.Ще види.И договор подписа
Серкан: Забранено ми е да говоря с нея за нещо извън работа.
Еда: Няма да го допусна близо до мен
Серкан: Затова ще спазвам договора дума по дума.За да съм до нея, единствената ми възможност е работата.Затова за да я задържа наблизо, ще обърна всичко в работа.Всичко
Еда: Ще стоиш далеч от мен, Серкан Болат! Ще видиш!Добре че ви има вас…

На този лайф, с тази и прическа Ханде е много красива. На фотосесиите рядко ми харесва /не само тя, имам чувството,ч ена тези фотосесии се състезават как да ги гримират и облекат по- идиотски/.
Но на лайфа днес като детска приказка красива

# 391
# 392
Налбантова - и на мен изобщо не ми харесва как я гримират, фризират, обличат и карат да изглежда като цяло Ханде на тези фотосесии за списания Joy нищо общо с реалността.
Е, онова е различно. Там не е точно себе си, а представя нещо. Докато и нейният стил е някак различен в реала и в живота. Същото виждам и с  Неслихан Атагюл. В Черна любов я обличаха супер елегантно, топ парче беше, но в реала и в ежедневието си през повечето време се облича много различно и странно, поне за мен.
Докато Ханде е предимно спортно, дънки, широки екипчета. И за двете изключвам събитията.
Обаче визуално - Ханде ако ще счупено яйце на главата да има, пак ще е супер красива. Ама в сериала, като изключим голите крайници, розовата рокля с ботушите и червената рокля с ботушите, я обличат много приятно. Ходи й така и като добавим цялостното й излъчване само едно ще кажа - съжалявам мъжете от екипа (най-вече Керем), в обкръжението й и тези, които са й фенове 😂

# 393
Наздраве и от мен.

Епизодът беше страхотен😍.
Александра и Ali, огромно благодаря за преводите ❤🌹.
Сцената в асансьора беше невероятно красива. Много ми хареса, когато Серкан казваше “вдишай, издишай”, а Еда отново вдишваше аромата му, както го правеше преди... Като опиянена от неговата близост, толкова истинско, толкова жадувано...

Мда... Аромат на истински мъж... Не само на Серкан, но и на Еда й липсваше тази близост... Колкото и да не й се искаше да го признае... Отива му на Керем да бъде кавалер и да бъде влюбен... Владее го този висш пилотаж това момче... Евала!

# 394
  • Монтана
Алекс, страхотна си, както винаги!...Неуморима! Ти превеждаш почти целите серии до ден след като ги гледаме!...Просто нямам думи!
Това се казва то влюбени в " Почукай на вратата ми"!
Страхотен сериал, невероятен екип, приятелска и много забавна атмосфера, ...няма как резултатът да не е уникален!Аз лично не съм де увличала така по сериал!Тук всяка серия е страхотна емоция!А за невероятно добрата комбинация на Ханде и Керем, думите бледнеят и са излишни! Всичко се вижда на екрана!

# 395
  • София
Имам един въпрос - Ханде в клипчето от преди два дни казва на Керем “pinky boy” или “peaky boy”?? Защото попаднах на различни предположения кое от двете е. Едното означава “розово момче”, а другото - “върховно момче”. Ако е “розово”, знаем откъде идва шегата. Но в задачата се пита защо е “върховно”?? Ние знаем, че Керем е върховен, неведнъж сме му го признали, нооо Ханде какво има предвид?!🕵♀

# 396
Ехо, момичета, редя се и аз на шампанското. Дочакахме го.
Дано оттук насетне по-честичко да го наливаме.

Серията беше хубава, вече с нетърпение чакам следващата. Това партито на Айдан ли е във фрага? Като маскен бал? Ще ми е интересно да видя сладка ревнуваща Еда, не може само сладък ревнуващ Робо.
Селината отново ще прави мръсно. Този път ще се опита да накисне Еда. Добре че Серкан вижда ясно нещата.
Мисля си, че Ферит няма да си продаде акциите, но ще подкрепя Серкан, може би като компенсация за договора. Не знам защо си мисля, че двамата започнаха да се уважават като бизнесмени, макар и Серкан да не го показва много. Вярва му, което не е малко. А и ако Ферит сам му каже всичко ще е добре. Серкан няма да реагира както по времето преди Еда.
Бабето ще дойде да срине или завладее холдинга, това беше ясно. Да видим как ще реагира като види колко са влюбени Еда и Серкан. Тук си мисля, че Еда ще бъде категорично на страната на Серкан и това ще е кофти изненада за бабчето. Да видим.
Ефе малко ще ми липсва. Харесваше ми братското му отношение към Еда. Много дразнеше Серко, караше го да ревнува, но винаги подкрепяше Еда без да прави глупости като перушината. Е прекали малко със Серкан, но си го получи.
Новата не ми харесва, определено. Сега ще имаме три дразнителя - Алптекин (защо още е в сериала, интересно ми е какво са му подготвили сценаристите), Перушината (също като за А) и тази новата джофра.

Druon, neorum, s...v, Flowers Hibiscus момичета прекрасни постове отново. Много обичам да ви чета.
Алекс, Али, Flowers HibiscusChocolate BarCake благодаря ви за преводите. Страхотни сте!
Мира, Heart съжалявам за загубата ти.
Момичета прекрасни, Flowers Hibiscus благодаря ви за компанията. Наистина е прекрасно тук с вас.
Бъдете здрави!

Бърборанче аз чувам peaky boy

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 01:39 от blue`

# 397
Това слушах и аз сега, Бро. Вероятно си е някаква шега между тях и го използват за този му вид с ръкавиците, защото когато тръгна да ги сваля, тя запопна пак така да му говори.
Обаче и друго доловиха ушите ми. Керем разбирал защо харесват Ханде, но не разбирал защо обичат/харесват него. А Хандето казва, че ТЯ РАЗБИРАЛА. И се подсмихват после. Ти да видиш. Палавници.

# 398
Благодаря ви, момичета, за компанията и коментарите! 😘И специално на Алекс и Али! 🌹
Сцената в асансьора, ах сцената в асансьора 😍❤️💖💕💝.
На Ханде много добре и се получи, точно преди да я целуне, така обърна очите, че имах чувството, че ще припадне! 😜Ама и аз да съм на нейно място и аз няма да съм на себе си, очаквайки Керем всеки момент да ме целуне, за пореден път ❤️😍💘💕💖💝
За другите няма да пиша, тази вечер е само на нашите влюбени гълъбчета!
Благодаря ви още веднъж, момичета, на всички, които гледате, пишете или само четете! По едно време бяхме почни 300 жадни за любов романтички😘🌹💝💖💕💘😍❤️

# 399
  • София
Имам един въпрос - Ханде в клипчето от преди два дни казва на Керем “pinky boy” или “peaky boy”?? Защото попаднах на различни предположения кое от двете е. Едното означава “розово момче”, а другото - “върховно момче”. Ако е “розово”, знаем откъде идва шегата. Но в задачата се пита защо е “върховно”?? Ние знаем, че Керем е върховен, неведнъж сме му го признали, нооо Ханде какво има предвид?!🕵♀

Бърборанке, аз също го чувам като peaky boy! А защо според Ханде Керем е peaky boy можем само да гадаем! Gift Heart

# 400
  • Кърджали
БРО, “peaky boy” - имало някаква такава анимация ли, филм ли...., така четох в интернет някъде, не разбрах и аз точно...Пак нещо за което само те двамата си знаят какво е имала предвид..

vai1, по твоя поръчка. Сцената е по- дълга, но и този им разговор е вътре. А

Бъди до мен

Скрит текст:
Серкан: Добре, не се притеснявайте, ще ви изпратя мейл.Точно така.Добре, благодаря!
Мело:Аз съм най-близката и приятелка, между другото. Ако го напишете…
Еда: И Фифи…Фифи, ела..
Мело: Ама тя не и е приятелка от детството.
Серкан: Еее, с мен няма ли да направите репортаж?
Еда: Снимат моят един ден
Серкан: Разбирам. Но нали 70% от твоя ден преминава с мен.
Еда: За съжаление
Серкан: Нали така, Джан?
Джан: Тогава елате така, да ви снимам двамата заедно.
Еда: Какво преследваш пак?
Серкан: Погледни
Еда: Какво преследваш?
Серкан: Много добре знаеш какво преследвам.
Джан: От кога се познавате?
Еда: От няколко месеца
Джан: От кога сте заедно?
Серкан: Сгодихме се в деня в който се запознахме
Джан: Аз за работата питах, но…
Еда: Фалшив годеж
Серкан: Но после стана истински.
Еда: Аааа, кога ?Защо аз не знам?
Серкан: Може да си забравила, защото свали пръстена.
Еда: Хм
Серкан: Аха
Еда: И пръстена пак се е озовал в джоба ми.Като проклятие, знаеш ли..Кой ли го е сложил?
Серкан: Аз не го сложих

Мело: Како Айфер, какво правиш тук
Айфер : Прочиствам си главата, какво да правя
Мело: Е сама ли, ела ела.Трябва да го видиш
Айфер: Не искам, не искам да влизам вътре
Фифи: Снимат./тук фифи мърмори нещо, но не мога да я разбера, но е в стил че на тия двамата не им пука от нищо пак спорят/

Еда: Ти как смееш още да казваш, че сме сгодени?
Серкан: Добре, може да не е бил истински годеж, но..
Еда:Но..
Серкан: Влюбихме се един в друг .Сега и любовта ни ли ще отречеш?
Еда: След това разочарования, лъжи…
Джен: Ако може да се върнем към работата ….
Серкан: Само един път те излъгах, и то за да не те нарани.
Еда: Но не става така.Такива разбити връзки не се получават, не може да се поправят
Серкан: Права си. Забрави за всичко, едно нещо има значение и то е най-важното
Еда: И кое е това важно?
Серкан: Ти.Еда, всичко може да се поправи.Всичко.Затова позволи ми да го поправя.
Еда: Ти какво още говориш?Какво ми говориш след снощи?Накара ме да чакам с часове, осъзнаваш ли?
Серкан: Какво?
Еда: Оф, аз нямаше да го казвам. Казах го.Глупачка съм аз…Глупачка
Серкан: Кухнята…
Айдан: Джан, снимките приключиха.Мисля че е време за малък кризисен център..
Серкан: Еда, какво става?
Еда:  Хайде спри да ме притискаш.Моля те, не ме притискай, всичко , което чувствах към теб умря.
Серкан: Еда, снощи, цяла вечер те чаках в онзи ресторант
Еда: Чакал си ме,да, сигурно..
Серкан:Чаках те
Еда: Аз те чаках там, Серкан!
Серкан: Невъзможно е.Бях там.
Еда: Аз бях там. Не дойде
Серкан: Еда, подиграваш ли се?В кой ресторант беше?Да не си отишла на грешен адрес?
Еда: В ресторанта в Левент /булевард  в града/
Серкан: Какво
Еда: Не беше ли този?
Серкан: Не
Еда: Не е ли?
Серкан: Не, отишла си на грешно място. Това ли пишеше на плика.
Еда: Да
Серкан: Ясно.Значи някой е сменил плика.
Еда: кой ще го сменя?
Серкан: Сещам се за някой, ама няма значение сега. Но една минута. Ти сега казваш че си отишла в ресторанта ?Да ми дадеш шанс ли?
Еда: Но не за любов.Нали така беше казал?
Серкан: Да. Помогни ми да бъда един по-добър мъж.Това казах.
Еда: Серкан, вече не знам какво да мисля
Серкан: Не мисли. Не мисли!Почувствай!Знам че и ти чувстваш това, което чувствам аз.Ти не мисли.Бъди до мен.Както и да се развият нещата, да се развиват.Както ти поискаш.Стига ми само да бъдеш до мен.Какво ще кажеш?

# 401
  • София
Систър, това къде го чу? По време на лайфа ли? Линк с буквички на английски, моля! 🙄
”Обаче и друго доловиха ушите ми. Керем разбирал защо харесват Ханде, но не разбирал защо обичат/харесват него. А Хандето казва, че ТЯ РАЗБИРАЛА. И се подсмихват после. Ти да видиш. Палавници.”

Блу, разгадах го! Peaky е и идва оттук:

Това е един криминален сериал. Дори мисля, че Керем го беше споменал в един от старите им лайфове. Та, действието се развива около Първата световна война. Гангстерски е. Главният герой е гангстер и е начело на банда, като вижте как се обличат:

Керем (Серкан) беше облечен по подобен начин, с ръкавици, оттам идва шегата. Абе, общо взето нашето момче се готви за ролята си на наемен убиец в мафиотския ни сериал. 😅

# 402
  • Кърджали

Обаче и друго доловиха ушите ми. Керем разбирал защо харесват Ханде, но не разбирал защо обичат/харесват него. А Хандето казва, че ТЯ РАЗБИРАЛА. И се подсмихват после. Ти да видиш. Палавници.

Моля? Това кога е минало покрай моите уши, а не съм го чула? На някой от лайфовете днес, които така и не хванах ли? Ми да си кажат направо...

# 403
Алекс, ето точно тази част търсех до сега.
https://www.instagram.com/p/CIbbWvKBrn9/?igshid=1w7adywptc37l

БРО, ако имаше буквички щях да съм 10000% сигурна, само сега да не се окаже нещо различно, че свалям картинката и си тръгвам с наведена глава 😂

# 404
  • София
БРО, “peaky boy” - имало някаква такава анимация ли, филм ли...., така четох в интернет някъде, не разбрах и аз точно...Пак нещо за което само те двамата си знаят какво е имала предвид..

vai1, по твоя поръчка. Сцената е по- дълга, но и този им разговор е вътре. А

Бъди до мен

Скрит текст:
Серкан: Добре, не се притеснявайте, ще ви изпратя мейл.Точно така.Добре, благодаря!
Мело:Аз съм най-близката и приятелка, между другото. Ако го напишете…
Еда: И Фифи…Фифи, ела..
Мело: Ама тя не и е приятелка от детството.
Серкан: Еее, с мен няма ли да направите репортаж?
Еда: Снимат моят един ден
Серкан: Разбирам. Но нали 70% от твоя ден преминава с мен.
Еда: За съжаление
Серкан: Нали така, Джан?
Джан: Тогава елате така, да ви снимам двамата заедно.
Еда: Какво преследваш пак?
Серкан: Погледни
Еда: Какво преследваш?
Серкан: Много добре знаеш какво преследвам.
Джан: От кога се познавате?
Еда: От няколко месеца
Джан: От кога сте заедно?
Серкан: Сгодихме се в деня в който се запознахме
Джан: Аз за работата питах, но…
Еда: Фалшив годеж
Серкан: Но после стана истински.
Еда: Аааа, кога ?Защо аз не знам?
Серкан: Може да си забравила, защото свали пръстена.
Еда: Хм
Серкан: Аха
Еда: И пръстена пак се е озовал в джоба ми.Като проклятие, знаеш ли..Кой ли го е сложил?
Серкан: Аз не го сложих

Мело: Како Айфер, какво правиш тук
Айфер : Прочиствам си главата, какво да правя
Мело: Е сама ли, ела ела.Трябва да го видиш
Айфер: Не искам, не искам да влизам вътре
Фифи: Снимат./тук фифи мърмори нещо, но не мога да я разбера, но е в стил че на тия двамата не им пука от нищо пак спорят/

Еда: Ти как смееш още да казваш, че сме сгодени?
Серкан: Добре, може да не е бил истински годеж, но..
Еда:Но..
Серкан: Влюбихме се един в друг .Сега и любовта ни ли ще отречеш?
Еда: След това разочарования, лъжи…
Джен: Ако може да се върнем към работата ….
Серкан: Само един път те излъгах, и то за да не те нарани.
Еда: Но не става така.Такива разбити връзки не се получават, не може да се поправят
Серкан: Права си. Забрави за всичко, едно нещо има значение и то е най-важното
Еда: И кое е това важно?
Серкан: Ти.Еда, всичко може да се поправи.Всичко.Затова позволи ми да го поправя.
Еда: Ти какво още говориш?Какво ми говориш след снощи?Накара ме да чакам с часове, осъзнаваш ли?
Серкан: Какво?
Еда: Оф, аз нямаше да го казвам. Казах го.Глупачка съм аз…Глупачка
Серкан: Кухнята…
Айдан: Джан, снимките приключиха.Мисля че е време за малък кризисен център..
Серкан: Еда, какво става?
Еда:  Хайде спри да ме притискаш.Моля те, не ме притискай, всичко , което чувствах към теб умря.
Серкан: Еда, снощи, цяла вечер те чаках в онзи ресторант
Еда: Чакал си ме,да, сигурно..
Серкан:Чаках те
Еда: Аз те чаках там, Серкан!
Серкан: Невъзможно е.Бях там.
Еда: Аз бях там. Не дойде
Серкан: Еда, подиграваш ли се?В кой ресторант беше?Да не си отишла на грешен адрес?
Еда: В ресторанта в Левент /булевард  в града/
Серкан: Какво
Еда: Не беше ли този?
Серкан: Не
Еда: Не е ли?
Серкан: Не, отишла си на грешно място. Това ли пишеше на плика.
Еда: Да
Серкан: Ясно.Значи някой е сменил плика.
Еда: кой ще го сменя?
Серкан: Сещам се за някой, ама няма значение сега. Но една минута. Ти сега казваш че си отишла в ресторанта ?Да ми дадеш шанс ли?
Еда: Но не за любов.Нали така беше казал?
Серкан: Да. Помогни ми да бъда един по-добър мъж.Това казах.
Еда: Серкан, вече не знам какво да мисля
Серкан: Не мисли. Не мисли!Почувствай!Знам че и ти чувстваш това, което чувствам аз.Ти не мисли.Бъди до мен.Както и да се развият нещата, да се развиват.Както ти поискаш.Стига ми само да бъдеш до мен.Какво ще кажеш?

Алекс, за неуморния ти труд, за страхотните преведени за нас моменти, приеми моята искрена благодарност!

Бъди здрава и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт