Нося друг превод преди това
Чаках цяла вечер
Еда: Не дойде! Наистина, не дойде! Хем ме покани, хем настоява, хем не идва. Да умреш или да го убиеш?
Джерен: Еда, а обади ли се да попиташ защо не е дошъл?
Еда: Защо да се обаждам, момиче, казах ти че не дойде.
Мело: Може би на някой строеж е възникнал проблем.Енгин говореше за нещо такова.Ако се е притеснил за това, може за това да не е дошъл.
Еда: Ето..Серкан Болат и работата му.
Серкан: Не дойде.Не дойде. Не и казах че искам да бъдем отново заедно.Само казах – Ела и ме оправи /промени/.Какво да и кажа…
Енгин: Не знам, не трябваше ли да и се обадиш?
Серкан: Защо да и е се обаждам? Ако имаше поне малка надежда свързана с мен, щеше да дойде.Казах и че цяла вечер ще я чакам.Не дойде. На всичкото отгоре, ето, върна пръстена.Да.
Енгин: Щом е върнала пръстена братле, значи е изгорила всички мостове…
Серкан: Мисли, че няма да се променя
Еда: Няма да се промени. Аз съм глупачката.
Енгин: Добре, а ти отказа ли се, братле? Свърши ли всичко?
Еда: Аз се отказвам.Стига толкова.Край!
Серкан: Не.Това няма да приключи тук. Никога няма да се откажа от нея.
Мело: Какво ще правиш
Еда: Няма да знае че съм отишла там, че съм го чакала.Щом го интересува само работата му, и аз ще се интересувам само от работата.Ще види.И договор подписа
Серкан: Забранено ми е да говоря с нея за нещо извън работа.
Еда: Няма да го допусна близо до мен
Серкан: Затова ще спазвам договора дума по дума.За да съм до нея, единствената ми възможност е работата.Затова за да я задържа наблизо, ще обърна всичко в работа.Всичко
Еда: Ще стоиш далеч от мен, Серкан Болат! Ще видиш!Добре че ви има вас…
На този лайф, с тази и прическа Ханде е много красива. На фотосесиите рядко ми харесва /не само тя, имам чувството,ч ена тези фотосесии се състезават как да ги гримират и облекат по- идиотски/.
Но на лайфа днес като детска приказка красива
нищо общо с реалността.

момичета прекрасни постове отново. Много обичам да ви чета. 
благодаря ви за преводите. Страхотни сте!
съжалявам за загубата ти.