Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 913
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Сърдечни благодарности на Алекс и Али за светкавичния превод!

# 376
Новата пиарка не ми се нрави въобще ...
Благодаря Ви, момичета за споделената вечер, благодаря и на момичетата, които спомогнаха да не гледаме само картинки! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Сладки сънища!

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 23:57 от zlatna.1972

# 377
  • In the light side of the Moon!
Новата е новия ПР. Явно или писмото се е загубила по трасето (може Лейля да се е намесила) или Серкан е теглил м@ната на написаното.
За финала мога да кажа само, че за пръв път Серкан целуна Еда. На брега когато й каза че я обича позата на тялото  му беше друга, статична, леко отдръпната. Малко като спъната, без страст беше, постна един вид.
Сега е друго, друго ,съвсем друго, особено от страна на Серкан/Керем.
Дари, първия път той изобщо не беше сигурен как Еда ще приеме целувката му, подходи малко страхливо и притеснително.
Тук обаче той беше убеден, че и тя го иска, Еда не само му подсказа, че е готова отпускайки се на рамото му и потривайки буза в неговата, а и му се довери да влезе с него и просто се остави в ръцете му.

Отново прекрасно изиграно от Керем - 2 целувки показани с различни чувства и емоции!

# 378
Ей ,този турски СЕМ ни побърка . Във всички други чужди сериали ( даже и сапунките , които се гледат от баби и деца ) целувките и откровените сцени са си нещо обикновено , а тук чакаме ...чакаме ...Joy
Между другото в новия сериал Моята лява половина ( страна ) - за съжаление с нисък рейтинг , но според мен много интересен ) си има и целувки и ГГ не само гол до кръста , ами и по боксерки , актриси със секси силуети , даже много приятна креватна сцена , НО м/у съпрузи все пак - браво . Щото СЕМаджийте глобяват за целувки , изневери ( особено на жени ) , а за побоища и убийства ? Imp Но няма да се дразня и да ви дразня сега .
Да се върнем на епизода - прекрасен , чакам го с букви Smiley , фрагът - също . Много са сладки нашите сладури Heart и аз не знам тези нежности дали са заради сериала или реала .Но ако са и в реала много се радвам ,защото е време и на двамата да си намерят истинските подходящи половинки Simple Smile

# 379
  • Кърджали
Понеже ви обичам. И понеже има толкова много любов.

Спомни си за нас....

Е: Къде е ресторанта?
С: Не знам. Идвам за първи път.25ти етаж. Добре, забрави…
Е: Не става така. Минута. Дошли сме до тук, не може да се върнем.И то известен, световноизвестен шеф е готвил за нас. Ще е обидно.Ти се качи с асансьора, а аз по стълбите
С: 25 етажа?
Е: Да
С: Не съм те довел тука за да те мъча.
Е: Ще се кача.Наистина ще се изкача.Няма проблем.
С: А да опитаме?
Е: Не.Не мога да го направя.Знаеш.
С: Еда, ние още не се познавахме, но се справихме с това в самолета.
Е: Знам.Но аз се чувствам много зле.Наистина започвам да се чувствам много зле.Не знаеш.
С: Добре.Няма да настоявам.Хайде, да се върнем на работа
Е: Ела, да опитаме.
С: Сигурна ли си?Може да се откажем.
Е: Сигурна съм.Хайде!
С: Ела! Ела! Спокойно. Става ли?Сега ще натисна всички бутони. Разбра ли?Когато се почувстваш зле и поискаш, ще излезем.Става ли?
Е: Добре
С: Добре
Е: Изчакай…Добре
С: Добре.Затвори си очите.Обърни се към мен.Затвори очи.Поеми въздух.Спокойно.Погледни ме. Погледни ме в очите.Погледни към мен.Погледни ме в очите.Спомни си за деня в самолета.Спомни си за нас.Погледни ме.Погледни ме.Погледни ме в очите.Ела. Спомни си за мен. Ела близо.Спомни си за нас.Успокой се.Вдишай.Издишай. Вдишай.Издишай. Вдишай.Издишай.Добре ли си?Ела, добре ли си? Спокойно.

Новата е ПР. Явно Селин напуска Артлайф- Но ако ще я виждаме нататък, явно ще остане ПР на холдинга /дано си държи и 5те ппроцента акции, че иначе горко и/. Щото ако не работи в холдинга няма и причини да я виждаме

# 380
  • София
Наздраве на всички момичета с чаши шампанско в ръце! Добре отлежа шампанското ни от дълго очакваната целувка на нашите главни герои, но си заслужаваше!

Да се надяваме да имаме по-често такива прекрасни поводи! Наздраве!

# 381
Много благодаря на Али и Алекс за преводите Flowers Hibiscus ,и  на вас момичета за приятната компания Flowers Cherry Blossom

# 382
Покрай това целуване и на Керем сторито мина назад, нормално де, ноооо гледат заедно 😂 кой знае къде са се крили докато са се целували 😍

Тук е по-красива и от фотосесиите дори.

Алекс, Али Благодаря! 🥂🥂🥂🥂🥂

# 383
  • София
Алекс, Али, много ви благодаря, че спомагате емоцията ни да е пълна. Едно е да гледаш, друго е да разбираш. С преводите ви ние виждаме цялата картинка. Kissing Heart

Тази новата не я знам каква ще е, откъде ще се вземе и каква ще й е играта, но да я видим... Може въобще да не залитне към Серкан. Но ще създава проблеми със сигурност. А Ефе ще липсва, въпреки че не успяха да го развият този образ. Някак си дойде, забърка ги едни и си замина. Но отново ще сравня ситуацията с реала - такива хора като него бол. Идват с определена задача, изпълняват я и си тръгват. Той не дойде да се влюбва, нито да работи. Дойде с конкретна цел и то по заръка на друг. Wink

# 384
Wine Glass Разсипахме шампанското! Тогава да вдигнем тост:

Heartpulse  За верните мъже ... и всички други митични създания!

За следващите целувки и за една велика любов!

Алекс, Али,  Благодаря! За това, че давате смисъл на картинките, които гледаме!

# 385
Все още сме в озета на 20 еп. към 20 ч. бг. време стартира новият епизод (21)

В момента излъчват 21 епизод , нали така ?
Стана много объркващо така като няма преводи и сме назад , а отделно и тази събота няма превод и изоставане не с 1 , а с цели 2 серии и вече започнах да губя бройката на къде сме ...

П.С. Алекс превежда почти 80 % от сериала, за няма ден. Един познат има програма за слагане на субтитри, ако ми остане време сами ще си направим превод на 21 епизод Wink

Аз съм слагала субтитри във вибокс. Ако някой ми обясни как се слагат на филм (нищо , че не разбирам турски) , мога да се заема с буквичките и вече ако някъде се разминават да ми казвате. И така няма да се налага да чакаме повече от седмица за буквите.

Благодаря за светкавичния превод Али и Алекс Heart

# 386
Може новата мома и тя да е свързана с бабата , ще поживеем и ще видим Wink
Според мен беше страхотен епизод Hands Clap
Алекс, Али Kissing HeartKissing Heart
Налбантова - и на мен изобщо не ми харесва как я гримират, фризират, обличат и карат да изглежда като цяло Ханде на тези фотосесии за списания Joy нищо общо с реалността.

# 387
  • Монтана
Алекс, Али, няма думи достатъчно изразяващи моята лична благодарност за труда ви! Мили момичета, знам че го правите от обич към сериала и с идеята да станем и ние съпричастни с преживяванията на героите!БЛАГОДАРЯ!
И ако не е нахално от моя страна, може ли превод на сцената, в която Серкан и Еда разбраха за разминаването на ресторантите ...!
Интересно ми е как Серкан се досети, че Селин е измайсторила тази гадост!
Предварително благодаря!

# 388
Наздраве и от мен.

Епизодът беше страхотен😍.
Александра и Ali, огромно благодаря за преводите ❤🌹.
Сцената в асансьора беше невероятно красива. Много ми хареса, когато Серкан казваше “вдишай, издишай”, а Еда отново вдишваше аромата му, както го правеше преди... Като опиянена от неговата близост, толкова истинско, толкова жадувано...

# 389
  • София
Тук е естествената Ханде, без много грим. Не случайно Керем каза, че е много красива.
Керем не се е сдържал и веднага е качил тази прекрасна снимка. Какво да се прави     ASK, сърце не трае      

Общи условия

Активация на акаунт