Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 912
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Открийте разликите 😂 Това е един момент в сериала, но в реала е падало голямо целуване 👀👀👀

# 421
  • Кърджали

До утре
С: Отново ме накара да преживея невероятен ден.Като във филм
Е: Ние сме все така.Но наруши договора.Говорихме за всичко извън работа
С: Какво сме говорили освен за работа?Като сме споменали работа…Шеф Александър иска да отгледа на терасата на ресторанта плодове, зеленчуци, билки. Ще изпратиш ли разсад?
Е:Ще ги донеса
С: Много добре.Тогава да направим така. Аз ще дойда да те взема.Заедно ще ги занесем. Да не се затрудняваш,затова предлагам.
Е: Става. Добре, Ела да ме вземеш.
С:Добре. Тогава лека нощ, Еда Йълдъз

Набелязала съм си още неща за превод.Задължително сцената с недоразумениеот годеж .Умрях да се смея. Ноще е утре.Сега ще си лягам
Лека нощ..И внимавайте какво сънувате.

# 422
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден Hug

# 423
# 424
Алекс, ето точно тази част търсех до сега.
https://www.instagram.com/p/CIbbWvKBrn9/?igshid=1w7adywptc37l

БРО, ако имаше буквички щях да съм 10000% сигурна, само сега да не се окаже нещо различно, че свалям картинката и си тръгвам с наведена глава 😂
Вай бе.... Да кажа и аз.. Тия двамата си играят с огъня ...
Nalbantova, вдигай главата...
К: "Много ви обичам. Защо ли". не знам. Разбирам защо обичате Ханде.Но защо обичате мен не мога да разбера
Х: Това пък аз мога да го разбера
К: Сакъннннннн /недей/
И как тайнствено се усмихва с това "сакън", а очите му греят... Ех любов, любов ... Heart

# 425
Официално:

Целувката си казва думата .... имайте предвид рейтинга Gift Heart
Конкуренцията:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 09:36 от mi_si

# 426
Heart Exl
БРО, “peaky boy” - имало някаква такава анимация ли, филм ли...., така четох в интернет някъде, не разбрах и аз точно...Пак нещо за което само те двамата си знаят какво е имала предвид..

vai1, по твоя поръчка. Сцената е по- дълга, но и този им разговор е вътре. А

Бъди до мен

Скрит текст:
Серкан: Добре, не се притеснявайте, ще ви изпратя мейл.Точно така.Добре, благодаря!
Мело:Аз съм най-близката и приятелка, между другото. Ако го напишете…
Еда: И Фифи…Фифи, ела..
Мело: Ама тя не и е приятелка от детството.
Серкан: Еее, с мен няма ли да направите репортаж?
Еда: Снимат моят един ден
Серкан: Разбирам. Но нали 70% от твоя ден преминава с мен.
Еда: За съжаление
Серкан: Нали така, Джан?
Джан: Тогава елате така, да ви снимам двамата заедно.
Еда: Какво преследваш пак?
Серкан: Погледни
Еда: Какво преследваш?
Серкан: Много добре знаеш какво преследвам.
Джан: От кога се познавате?
Еда: От няколко месеца
Джан: От кога сте заедно?
Серкан: Сгодихме се в деня в който се запознахме
Джан: Аз за работата питах, но…
Еда: Фалшив годеж
Серкан: Но после стана истински.
Еда: Аааа, кога ?Защо аз не знам?
Серкан: Може да си забравила, защото свали пръстена.
Еда: Хм
Серкан: Аха
Еда: И пръстена пак се е озовал в джоба ми.Като проклятие, знаеш ли..Кой ли го е сложил?
Серкан: Аз не го сложих

Мело: Како Айфер, какво правиш тук
Айфер : Прочиствам си главата, какво да правя
Мело: Е сама ли, ела ела.Трябва да го видиш
Айфер: Не искам, не искам да влизам вътре
Фифи: Снимат./тук фифи мърмори нещо, но не мога да я разбера, но е в стил че на тия двамата не им пука от нищо пак спорят/

Еда: Ти как смееш още да казваш, че сме сгодени?
Серкан: Добре, може да не е бил истински годеж, но..
Еда:Но..
Серкан: Влюбихме се един в друг .Сега и любовта ни ли ще отречеш?
Еда: След това разочарования, лъжи…
Джен: Ако може да се върнем към работата ….
Серкан: Само един път те излъгах, и то за да не те нарани.
Еда: Но не става така.Такива разбити връзки не се получават, не може да се поправят
Серкан: Права си. Забрави за всичко, едно нещо има значение и то е най-важното
Еда: И кое е това важно?
Серкан: Ти.Еда, всичко може да се поправи.Всичко.Затова позволи ми да го поправя.
Еда: Ти какво още говориш?Какво ми говориш след снощи?Накара ме да чакам с часове, осъзнаваш ли?
Серкан: Какво?
Еда: Оф, аз нямаше да го казвам. Казах го.Глупачка съм аз…Глупачка
Серкан: Кухнята…
Айдан: Джан, снимките приключиха.Мисля че е време за малък кризисен център..
Серкан: Еда, какво става?
Еда:  Хайде спри да ме притискаш.Моля те, не ме притискай, всичко , което чувствах към теб умря.
Серкан: Еда, снощи, цяла вечер те чаках в онзи ресторант
Еда: Чакал си ме,да, сигурно..
Серкан:Чаках те
Еда: Аз те чаках там, Серкан!
Серкан: Невъзможно е.Бях там.
Еда: Аз бях там. Не дойде
Серкан: Еда, подиграваш ли се?В кой ресторант беше?Да не си отишла на грешен адрес?
Еда: В ресторанта в Левент /булевард  в града/
Серкан: Какво
Еда: Не беше ли този?
Серкан: Не
Еда: Не е ли?
Серкан: Не, отишла си на грешно място. Това ли пишеше на плика.
Еда: Да
Серкан: Ясно.Значи някой е сменил плика.
Еда: кой ще го сменя?
Серкан: Сещам се за някой, ама няма значение сега. Но една минута. Ти сега казваш че си отишла в ресторанта ?Да ми дадеш шанс ли?
Еда: Но не за любов.Нали така беше казал?
Серкан: Да. Помогни ми да бъда един по-добър мъж.Това казах.
Еда: Серкан, вече не знам какво да мисля
Серкан: Не мисли. Не мисли!Почувствай!Знам че и ти чувстваш това, което чувствам аз.Ти не мисли.Бъди до мен.Както и да се развият нещата, да се развиват.Както ти поискаш.Стига ми само да бъдеш до мен.Какво ще кажеш?

Ааааааа, момичета... Излагаме се... Крайно време е вече някоя по-напред с материала /аз лично съм много боса в тази материя/ да се обучи как се слагат субтитри към клипчетата... Огромна благодарност на превеждащите за труда и ентусиазма, но се губи връзката и очарованието между звук и картина, когато първо гледаш клипа, после четеш репликите, а накрая се опитваш да сглобиш двете в едно и да си спомниш какво, как и по какъв начин, аджеба, са казали героите... Все пак Керем има секси мъжки глас.. не е за изпускане нито фейс играта му , нито тембърът му.. Особено когато говори кротко, любовно-приласкаващо и нежно на Ханде... Пардон, Еда... Smirk Heartpulse

# 427
В соц. няма изненада № 1 сме Gift Heart

# 428
Момичета, благодаря за всичко! Едва успявам да ви изчета, и с епизодите съм назаднала, но ще наваксам другата седмица.
Явно епизода е бил много добър. Дано се усетят, че за добър рейтинг трябва романтика и любов!

Честит празник на всички, най-вече на именниците. Тук си имаме една Ninika и сигурно още доста прикрити, а у нас си имаме и един малък Никола. Наздраве Beers

# 429
  • Кърджали
Мога да опитам със субритри, но в vbox. Не съм ползвала програми, макар че ако проуча някоя, защо не. Е, няма да става съвсем бързо з защото сме с един компютър, а щерката нали учат онлайн.
Но ако ви устройва vbpx още следобед ще опитам (там съм правила преди сто години). Или ще седна да разуча друг вариант.
Сега ми създадоха работа, та само ще наглежда до следобеда

Оф бе, рейтинга се е покачил. Тка по ми харесва

# 430
  • София
Revolving Hearts Добро утро, дами! Revolving Hearts

За рейтинга - то си беше очаквано. Дано Айше и екип се усетят защо е гледан този сериал. Това е романтична комедия. Дори да се опитват да бъде драмеди, хората, които се влюбиха в магията на ЕдСер, са се наредили тях да гледат и ги искат заедно. Щастливи и влюбени. Все им е тая на феновете какво се случва около Еда и Серкан, може светът да се разпада, апокалипсис да става. Важното е Еда и Серкан да бъдат заедно. Искаме си онези техни красиви и сладки моменти. Да ни дадат малко хумор, една-две леки интриги и нашите, справяйки се заедно с всичко, друго не ни трябва. Наредили сме се това да гледаме - влюбени и щастливи Еда и Серкан, забавни Айфер, Айдан, Сейфи, Мело, Лейля и Ердем, имаме си още две двойки за разнообразие, имаме дразнител, имаме и бабата, която сега се превръща в движещата действието сила. Очакваме я на хоризонта. Пък да видим какво ще донесе със себе си. Но нека не залитат повече към драмата. Истинските фенове на сериала искат друго. А те определят рейтинга. Навремето те качиха рейтинга до 8-9. Дайте ни забавни, романтични и динамични епизоди като последния и само гледайте! И ако може - повече целувки между ЕдСер. 🥰

Ако трябва да съм честна обаче - радвам се как стигнахме дотук. Имаме толкова голямо развитие в героите. В Серкан и Айдан най-вече. Много повече ги харесвам сега и се радвам да ги гледам такива. Еда също показва израстване - хареса ми въпросът, който зададе в новия фраг - “притиснах ли твърде много Серкан, много ли исках от него”. Тя най-после се поставя на мястото на Серкан. Вай бе! Бамби има огромен потенциал да стане още по-любим образ. Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 10:12 от Бърборанка с розови очила

# 431
  • София
Добро утро момичета.
Първо да честитя днешният празник - Никулден. Да е честит и на всички именици. Бъдете живи и здрави. Повеселете се, хапнете си и си пийнете за здраве и дълголетие.

Какво да кажем за тази влюбена красавица. Гледа и се възхищава на любимото си момче.

А той за благодарност вижте как й отговори....  

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 10:38 от БлагаВест

# 432
# 433
  • Кърджали
БРО, донякъде съм съгласна. Но си мисля, че ако я нямаше тази лека драма, образът на Серкан нямаше да израсне толкова. Той се превърна в уверен (не само в работата, но и в личния си живот) влюбен млад мъж, изправи се срещу миналото си, разбра какво иска. Само с романтика нямаше да се получи или щеше да е неарслистично. Имаха нужда от тази раздяла.
Сега вече и светът да се срутва, и опасност да загуби холдинги да има, няма какво да ги раздели (поне временно, щото ако удължат сериала няма да стане без никакви интриги и леки драми)
 Еда винаги е била до него и ще бъде. Серкан снощи категочномказа пред Енгин " моят приоритет е Еда"

# 434
  • Пазарджик
Hands ClapHands ClapHands Clap
Мога да опитам със субритри, но в vbox. Не съм ползвала програми, макар че ако проуча някоя, защо не. Е, няма да става съвсем бързо з защото сме с един компютър, а щерката нали учат онлайн.
Но ако ви устройва vbpx още следобед ще опитам (там съм правила преди сто години). Или ще седна да разуча друг вариант.
Сега ми създадоха работа, та само ще наглежда до следобеда

Оф бе, рейтинга се е покачил. Тка по ми харесва

Какъв човек си ти мило момиче!?! Невероятна си , от изчезващият вид - добри човечни хора! Всеки път ти благодаря без да го пиша в темата.Щастлива съм, че те "познавам". Връщаш ми вярата в доброто. Благодаря че те има! Бъди здрава и щастлива!!!

Общи условия

Активация на акаунт