Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 918
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Мислех си следното, докато гледах епизода днес - неведнъж сме коментирали, че Керем играе като звяр. Толкова е убедителен! Без проблем пресъздава тежките, драматични изживявания на героя си. В очите му се четат болка и отчаяние, които разкъсват сърцето му. Напират сълзи. Гледайки го, душата ти плаче. Виждали сме го и гневен. Видяхме го и в режим на робот - сериозен, безчувствен, отдаден на работата и логичен. В началото на сериала Серкан почти не се усмихваше. Въпреки че много го харесвах в черните му дрехи с тъмните очила и този сериозен вид, стиснал устни, изпънал скули, леко потрепващ... просто беше адски секси. Ето това имам предвид:

Та... какво исках да ви кажа?! А, да! Че Керем е най-красив, когато се усмихва. Когато е щастлив. Очите му греят. А усмивката му е поразителна. Влюбваш се безвъзвратно. В този епизод се нагледах на усмихнат Серкан. Докато говореха с Еда на вратата на дома й, след странната вечер, когато обсъждаха, че е нарушил много точки от договора, си мислех: “Страхотен актьор е. Всяка емоция пресъздава великолепно. И всяка емоция му отива. Но най-много му отива да се усмихва.”

# 406
  • Кърджали
Алекс, ето точно тази част търсех до сега.
https://www.instagram.com/p/CIbbWvKBrn9/?igshid=1w7adywptc37l

БРО, ако имаше буквички щях да съм 10000% сигурна, само сега да не се окаже нещо различно, че свалям картинката и си тръгвам с наведена глава 😂
Вай бе.... Да кажа и аз.. Тия двамата си играят с огъня ...
Nalbantova, вдигай главата...
К: "Много ви обичам. Защо ли". не знам. Разбирам защо обичате Ханде.Но защо обичате мен не мога да разбера
Х: Това пък аз мога да го разбера
К: Сакъннннннн /недей/

# 407
Мики, Hands Thumbsup   Мерси (за етикета).  Ще я нацелите рецептата - няма как, другата събота шеф Александър идва на помощ!
Като стане резултата, пиши ми!  

Алекс, и аз да благодаря Flowers Hibiscus
А за горния пост - Направо си се четкат, ако не друго.

Мики,

Купени са Joy снимах етикета

С децата правим домашни бонбони с бисквити и банан, но не сме изпипали рецептата още Joy получат ли се , ще споделя

# 408
Таратааааа таратаааааа хахаххаха не се сдържах 😂😂😂😂😂😂
Та, сами ще си го кажат накрая 🥂

# 409
  • София
Систър, това къде го чу? По време на лайфа ли? Линк с буквички на английски, моля! 🙄
”Обаче и друго доловиха ушите ми. Керем разбирал защо харесват Ханде, но не разбирал защо обичат/харесват него. А Хандето казва, че ТЯ РАЗБИРАЛА. И се подсмихват после. Ти да видиш. Палавници.”

Блу, разгадах го! Peaky е и идва оттук:

Това е един криминален сериал. Дори мисля, че Керем го беше споменал в един от старите им лайфове. Та, действието се развива около Първата световна война. Гангстерски е. Главният герой е гангстер и е начело на банда, като вижте как се обличат:

Керем (Серкан) беше облечен по подобен начин, с ръкавици, оттам идва шегата. Абе, общо взето нашето момче се готви за ролята си на наемен убиец в мафиотския ни сериал. 😅

Днес в мой пост #59 ви писах, че изоставяме с подготовката на сериала и ви сложих постер от този филм:

в смисъл, че конкуренцията не спи! Sunglasses

# 410
  • София
Искам да изкажа и моите искрени благодарности към момичетата които тази вечер ни помогнаха да сме онлайн във филма. Прекрасна вечер беше. Благодаря ви за труда, който влагате за да ни радвате.

Относно красотата на Ханде, спор няма. Както и да я облекат и гримират тя си е все красива. Но когато е естествена на мен лично ми харесва най-много. А тази вечер на лайфа и двамата с Керем бяха прекрасни. Облечени стилно. Неговият шал се допълваше с нейното сако. Карирани и в еднакъв десен и цвят. Прекрасници.
Мога да ви кажа, че любовта им струи от всякъде. Погледнете ги само колко са щастливи. Те дори вече не могат да го скрият, а може би и не се опитват.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 10:35 от БлагаВест

# 411
  • In the light side of the Moon!
това да не е от тоя смешния превод?

Налбантова, чок секси си, като те видя и забравям защо съм влязла 😂

Алекс, благодаря 🤗

# 412
Алекс, ето точно тази част търсех до сега.
https://www.instagram.com/p/CIbbWvKBrn9/?igshid=1w7adywptc37l

БРО, ако имаше буквички щях да съм 10000% сигурна, само сега да не се окаже нещо различно, че свалям картинката и си тръгвам с наведена глава 😂
Вай бе.... Да кажа и аз.. Тия двамата си играят с огъня ...
Nalbantova, вдигай главата...
К: "Много ви обичам. Защо ли". не знам. Разбирам защо обичате Ханде.Но защо обичате мен не мога да разбера
Х: Това пък аз мога да го разбера
К: Сакъннннннн /недей/
Не само си играят с огъня, ами и изгоряха в него😍 Сигурна съм... няма как да са само дружки...

# 413
  • София
Нося ви малко клюкини от IG - всички са забелязали, че Биге се е отдръпнала от сериала. Не от каста. А от сериала. Може да не й харесва развитието на героинята й, може да си има някакви търкания с продуцентите, кой знае. Но едно е сигурно - Селин няма да ходи никъде и Биге не напуска сериала. Wink Коментирали са и това дръпване на ръцете на Чааръ (Ферит). Че явно и в реала не й е любимец. Хаха! Шака е това според мен. Истината е, че той леко скриваше Керем и това се видя, когато гледахме през екрана на Ханде в началото. Биге явно реши, че пречи на гледката и затова беше този жест. Но наистина беше малко грубо. Даже Чааръ се учуди и не му стана приятно. Но си дръпна ръцете. Обаче Биге и Ханде се разбират със сигурност. И Керем харесва Биге. Това си личи. Така че си мисля, че тя няма проблем с колегите й, а по-скоро с продукцията. И друга новина - днес Керем е последвал Ахмет (Алптекин) в Инстаграм. Досега не го е следвал. Ханде все още не го следва. И Керем, и Ханде обаче не следват Али (Ефе), нито той тях, а е последвал голяма част от екипа и те него. Може всичко това да е случайност, а може и да е на лична основа. Не си длъжен да харесваш всеки. Колегиалните отношения особено изискват уважение и добър тон, а не симпатии и създаване на приятелство на всяка цена. Wink

nrgmama, видях аз - с Налбантова ще се погрижим. Не се притеснявай. Той Керем е наясно, затова тренира нашият peaky boy. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 414
  • Кърджали

Стига ми да ми повярваш

Скрит текст:
Еда: Какво става?
Серкан: Не знам. Майка ми е у вас.
Е: Невъзможно.Леля няма да приеме майка ти у дома.
С:Приела я.
Е: Може да има само една причина.Престъпление.
С:Говорих със Сейфи. Не си вдига телефона, но е била у вас.Да влезем ли вътре?
Е:Леля поиска да стоя далеч от теб. Изобщо не те харесва.
С: Че кога ме е харесвала?
Е: Ще ти се нахвърли. Да си знаеш.Подготви се.
С:Добре. Съгласен съм на всичко. Заставам зад любовта си, зад грешките си.Всичко приемам.Стига ми само ти да ми повярваш.

Айфер: Много добре.да. Кажете ми сега – Алптекин наистина ли ви изневери?
Айдан: Да
Айфер: Аххх… Вие, тоест вие и синът ви ще стоите далеч от Еда,нали
Айдан:  Не, няма да стоим.Ние обичаме Еда.
Айфер: Ама тя не ви обича
Айдан:Ще ни обикне. Обича ни. Серкан и Еда ще се съберат.

Айфер: г-жо Айдан, да не би да сте дошла тук не за да избягате от Алптекин, ами с друг план?
Айдан: Аааа… унесла съм се, вижте как добре ги разбърквам…
Айфер: Кой е да му се не види?
Айдан: Няма нужда да ходя на йога
Серкан: Нямаш ли ключ?
Еда: Тя да отвори.
С: г-жо Айфер, здравейте! Мисля че мама е у вас
А: Еда, ще ни оставиш ли за малко сами?
Е: Няма да ви оставя, лельо.И аз искам да чуя каквото ще си говорите.
А: Добре
С: Г-жо Айфер, искам да ви се извиня.Наистина, извинявам ви се за направеното от баща ми.
А: Ти защо се извиняваш?На колко години си бил? 10? 11?Серкан, не обвинявам нито  майка ти, нито теб за онова, което се е случило.
Къде е Алптекин Болат?Кажи ми къде е!
С: Не знам. Не се срещаме.Напусна къщата
А: Няма цял живот да се крие в миша дупка, предполагам.Все някой ден ще излезе.
С: Ако искате да му потърсите сметка, ще направя каквото трябва за да го намеря и да ви го доведа.Ако можех да направя нещо повече от това…Да можех да върна времето назад.Вижте, готов съм да направя всичко, което поискате от мен.
А: Веднага ще ти кажа.Стой далеч от нас.Ако може, оставете ни на спокойствие, без вас.Вие по вашият път, ние – по нашия..Единственото което искам е това.
Е: Лельо,ние говорихме със Серкан, няма смисъл повече да се обсъжда.
А: Добре, мила, добре.Баща ти достатъчно е наранил майка ти.Ако питаш мен, вземи майка си и се приберете.
С: Какво е направил?
А: А, ти не знаеш.
С: Не
А: Според мен е по-добре да поговориш с майка ти.
С:Вътре
А:Да.Вътре.
Е: Какво е направил?
А: Ти не знаеш..Изневерил е на жена си.
Е:Какво
А:Хванала ги е в хотелската стая.Нападнала е жената.
Е:НАистина ли
А:Да
Е: Да ги оставим да поговорят на спокойствие тогава
А: Да ги оставим да си поговорят на спокойствие, а ние пред къщата да замръзнем от студ.
Е: Лельо, това е нещо лично
А: Какво да правя, само къщата ни не бяхме им отстъпвали, и това стана.Браво на нас

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 01:44 от Aлекcандрa

# 415
Алекс, Айдан каза, че вече нямало нужда да ходи на йога  - това в сцената с разбиването на яйцата

# 416
  • Кърджали
blue`, мерси, не съм го чула хубаво явно..Рядко да не мога да ги разбера какво говорят, ама се случва....ОПравих го.

Един ревнив Серкан Болат

Тя е моята любима
Скрит текст:
Джан: Еда, да направим и няколко ежедневни снимки.Да има и няколко естествени снимки.Не мърдай. Невероятна си, знаеш ли. Спираш дъха.Ще бъдеш вдъхновение за всички ученички с тези снимки. Като ангел си.
Еда: Джан, стига с толкова комплименти.
Серкан: И според мен, Джан
Е: Да приключваме ли?
Д: Ако питат мен, ще снимам до сутринта. Такава естествена красота рядко намират фотографите.
Е: Благодаря!
Д: Г-н Серкан, заповядайте.
С: Хайде , да снимаме!
Д: Заповядайте. Повдигнете глава
С:Да
Д: Рамената малко назад.
С: Готово
Д:Не мърдайте. Готово
С: Готово е?
Д: Много е добре, приключихме с вас
С: Аааа…
Д: Еда,отиваме ли в заведението за което ти казах.
Е: Добре ,да си взема нещата и идвам.
Д: Добре .Чакам те
Е: Добре
С: Джан
Д: Г-н Серкан…
С: Тази жена, на която каза че е като ангел,Еда, тя е моята любима. И то не каква да е. Наистина любима. Тя е жената на моят живот. А аз съм всичко в нейният живот.Затова това със заведението няма да го бъде. Разбираш ме.Отмени го. Сега
Д: Еда, изникна ми работа,извини ме, друг път ще идем.
Е: Разбирам. Но друг път задължително ще отидем.
Д: Разбира се, ще отидем.
Е:Лека работа
Д: Благодаря .Довиждане
Е: Аз се прибирам вкъщи тогава
С: И аз..идвам у вас
Е: Не се занасяй
С: Ще видиш

# 417
  • София
Нашите невероятни момичета Алекс и Али, които превеждат за нас са незаменими, но ако някоя от вас иска да гледа еп. 21 със субтитри на английски език, то тя може да го направи като отиде на този линк:

https://turkish123.com/sen-cal-kapimi-episode-21/

Спокойна вечер и красиви цветни сънища момичета!

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 02:05 от nrgmama

# 418
Flowers Cherry Blossom Ето на това му се казва страхотен епизод Innocent
 Смях, леки интриги, много, много любов и пърхащи пеперуди от тази така истинска целувка. Разтопих се от удоволствие Blush
Доволна съм Blush, имаше го онзи трепет и онова вълнение в мен, което изпитвах в началните епизоди.
Налбантова, много хубава нова дрешка си имаш, ама ние нея ли да гледаме, твоите бисери ли да четем, разсейваш ни, но продължавай все така Blush

Лаура
Скрит текст:
Аз нещо се обърках, четох за "Палми в снега", а пък съм си  наумила, че са "Палми през зимата" Blush, благодаря ти

Марги Hug Blush Purple Heart
Алекс, Али, благодаря ви момичета Blush

# 419
  • Кърджали

Много скоро тези двамата щели да бъдат на корицата на Hello. Не уточняват колко скоро, но ще се порадва е на общи снимки, ако пуснат някъде и интервюто цена няма да имат. Щото ще е нещо готино
Обаче тази снимка от серията (щото толкова нямаше други моменти, нали), тези иконки... Дават насока на едни очаквания, дето...

Общи условия

Активация на акаунт