Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 876
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Вчера Налбантова пусна сайт, където са всички епизоди с бг. суб Simple Smile
Ето го: https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi
И тук ги има: https://ok.ru/video/c3659833

Момичета, питанка: Приятелка иска да гледа преведените епизоди на сериала. Трябва ли да има регистрация в "Любими сериали" или във ВК? Ако ий изпратя линк дали ще може да го отвори?

# 526
На другия фраг дано да разберем поне едно от желанията на Серкан:praying_hands:

# 527
  • Плевен / София
Момичета, питанка: Приятелка иска да гледа преведените епизоди на сериала. Трябва ли да има регистрация в "Любими сериали" или във ВК? Ако ий изпратя линк дали ще може да го отвори?
"Любими сериали" не е ли също във ВК?...За там трябва регистрация....И периодично ми иска обновяване на паролата.

# 528
Алекс , навита съм , само трябва да ми се обясни от къде да сваля този тайминг,  за да мога да заместя буквите от английски на български от твоя превод. И после къде да го кача , за да се вгради в самото клипче и да си го качим.
Не съм наясно какви програми се ползват, как и защо е... и без друго 2 седмици да се чакат ми идва в повече,  та поне и аз да допринеса с нещо !

ПС: горе долу имам опит , тъй като съм превеждала цяла игра от английски на български , ама там е с друга програма . NOTEPAD ++ се казва и се влиза във файла на играта , за да вземеш самия файл за букви. За филмите не знам как стоят нещата и кои файлове и програми се ползват.

# 529
Чудя се какъв репортаж ще се получи... този фотограф какво ще публикува - то не беше скандалът между Серкан и Еда, където си признаха за фалшивия годеж, то не беше някакъв тип който следи къщата и семейството, то не беше драмата на Айдан и за капак тренировката за годеж на Енгин и Пъръл - Какво ли си помисли фотографът Джан? Joy
Всичко излезе наяве. Flushed

# 530
  • Кърджали
Фотографа със сигурност се хвана за главата... Той попадна направо в цирка.
Накрая трябваше да го черпят един мардиснки чай, че направо го съжалих човека.

# 531

Достатъчно  е да публикува  общата снимка , Еда и Серкан ""се държат "" ръка  за ръка , Енгин и Пъръл останаха на по-заден план ...иди и казвай , че нашите са се разделили .....

# 532
  • Плевен / София

Достатъчно  е да публикува  общата снимка , Еда и Серкан ""се държат "" ръка  за ръка , Енгин и Пъръл останаха на по-заден план ...иди и казвай , че нашите са се разделили .....

# 533
Керем не беше ли казал, че не бърка работа и личен живот - че не смесва плодове и зеленчуци? И че с Ханде са само колеги?

В една от репликите на Серкан - Серкан казва на Еда, че шеф Александър иска да отглежда плодове и зеленчуци на терасата и пита Еда какво ще каже? И тя се съгласи и каза, че щяла да занесе... Stuck Out Tongue Winking Eye
Flowers AppleFlowers CherriesFlowers BananaFlowers CornFlowers ChiliFlowers EggplantFlowers LemonFlowers PeachFlowers StrawberryFlowers WatermelonFlowers Tomato

Това не е ли намигване, че между Ханде и Керем не е само работа?

# 534
Аз искам да благодаря на момичетата, превели 20 еп. Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Друго си е възприемането на български език.
Между другото, забелязах, че екипът е намалял с един човек. Не знам каква е причината, всичко може да е в тези времена. Но разбирам, че организацията е затруднена.

# 535
  • София
Систър, моля те да посъветваш Ханде да забрани на Керем да се снима във филми / сериали с други жени. Олмаз!

# 536
  • Бургас
А, бе, момичета, ЗЛАТНИ сте! Ще пробвам, но ви благодаря за отзивчивостта! Голямо ГУШ от мен!

А, за фотографа: не знам какво ще прави, но дяволчето в мен нашепва, че ТЯ се прегръщаше с Джан, ТЯ ходи да ги кани за фотосесията.....??????????????
Нищо добро не очаквам където е намесена Сссссссссссссс.

# 537
  • София
Лека нощ от мен и бъдещите Керем и Ханде Бурсин Младши. 😅

Пу-пу, че красиви!!! 🥰

# 538
  • In the light side of the Moon!
ох, изгледах епизодчето, голям смях...
Много ми хареса сцената с Джан и снимките в ателието...
Джан казва на Еда, мисли за нещо хубаво, нещо което обичаш и тя хоп поглежда към Серкан, който пък в този момент говори по телефона, обърнал й гръб, но с лице към огледалото. 😂

Хамбургери, филан, фалан йок 😂😂😂😂
Еда: Не ме гледай казах
Серкан: Не гледам теб, гледам цветето
Еда: И цветето не гледай
😂😂😂😂😂😂😂

Голяма обръквация стана с тия годежи, добре, че поне не стигнаха до годеж на Джан и Сейфи 😂😂😂😂
Всички са големи скици, Енгин и Пърл направо умрях с тях.....
Добре й работят плановете на Айдан, тамам ги нагажда!

Последната сцена обачи ми е фаворит до момента. Няма какво да се коментира по нея, там само затаяваш дъх и гледаш!

# 539
Кога е сниман 4 сезон на Aynen Aynen,аз съм гледала отделни епизоди, кога е финалът и кога е сниман, че Керем сега го промотира?

Общи условия

Активация на акаунт